Цени на "Избор на екип за раждане" в софийските болници

• 3 270
  • 11
  •   1
Отговори
Много Ви моля, който има актуална информация за цени на избор на екип за раждане в софийските болници, нека сподели. Търся  място за раждане на моя приятелка с нормални цени, добри лекари  и прилични условия. Какво влиза в избора на екип: упойка, ВИП стая и т.н. Благодаря Ви предварително!

# 1
  • София
Виж в темите на различните болници Peace Там всичко това е коментирано подробно

# 2
Много теми, много страници, различни цени. Мисля, че е по-удобно да е в една тема.

# 3
Втора градска болница: 1300 лв.
Окръжна болница /УМБАЛ "Света Анна"-София/- 550 лв.
Който знае цените в други болници, нека ги напише.

# 4
  • София
Трябва да се систематизира информацията и да се направи отделна тема, която модераторите евентуално да боднат в началото на този под-форум. Аз се наемам да я направя, стига знаещите да мо пратят данниет на лс. Peace - по възможност с описание дадените суми какво включват Peace

# 5
# 6
  • София
Остана само някой, който знае да каже цените в Майчин дом. За другите вече имам инфо, за което ви благодаря. Щом разбера цените и там се хващам да пусна темата Peace

# 7
Майчин Дом-секцио с избор на екип-650 лв./това е цената от 1 март 2010г.

# 8
  • София
Малко по-подробно може ли?
1. Тази цена и за секцио и за нормално ли е?
2. В нея влиза ли анестезия и ако не, то колко допълнително струва?
3. Има ли избор само на акушерка?
4. Колко струва престоят във ВИП стаите и какви са условията да се добереш до тях?

# 9
Малко по-подробно може ли?
1. Тази цена и за секцио и за нормално ли е?
2. В нея влиза ли анестезия и ако не, то колко допълнително струва?
3. Има ли избор само на акушерка?
4. Колко струва престоят във ВИП стаите и какви са условията да се добереш до тях?
Докторът когото съм избрала ми каза така-плащаш на касата за избор на екип за секцио 650 лв.Предполагам че включва всичко за операцията..
За ВИП стая съм сигурна че се плаща отделна сума но каква е не знам newsm78 и също така нямам представа и за цената за нормално раждане.Надявам се някой да се включи и с цена за нормално раждане Money

# 10
  • София
Хайде момичета,
Някой да даде по-подробна информация за Майчин дом. Само това остана, за да мога да синтезирам информацията и да пусна темата. Peace
P.S.: ppeerriiaaa благодаря ти

# 11
Цената на ВИП стая 12 етаж септември 2009 г. бе 35 лв-двойна стая, която има хладилник телевизор и 2 легла. В цената избор на екип, е включена анестезията.

Общи условия

Активация на акаунт