Пазаруване от www.asos.com - 6

• 41 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Да похваля тези обувки (явно повечето са им сполучливи, като гледам отзивите) http://www.asos.com/Asos/Asos-Turner-Suede-Lace-Up-Peep-Toe-Shoe … rt=-1&clr=Tan
много са удобни

# 661
  • Все на втория етаж
Момичета, харесах дънки Killah , обаче не знам кой номер да си поръчам. Моля посъветвайте ме. Дънки нося 27/ 28 мярка в бг. Имам панталони на Мис Сиксти номер 27, дали и с Killah да поръчам 27 ? Защото гледам номерацията им започва от 24 до 31 и това ме обърква много  Thinking  Аз съм 50 кг. , но съм ниска доста, та дупето не ми е баш малко, но пък и не съм голяма трътла  Crazy.  Ще мине време докато получа едните да пробвам и ако не ми стават да поръчам друг номер, а два наведнъж пък няма смисъл май. Кой номер според вас да поръчам и 24 номер от Killah номерацията за дете ли е? От тук ми тръгва объркването...

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 22:21 от Иренка

# 662
Според мен си вземи 28.

# 663
Момичета, харесах дънки Killah , обаче не знам кой номер да си поръчам. Моля посъветвайте ме. Дънки нося 27/ 28 мярка в бг. Имам панталони на Мис Сиксти номер 27, дали и с Killah да поръчам 27 ? Защото гледам номерацията им започва от 24 до 31 и това ме обърква много  Thinking  Аз съм 50 кг. , но съм ниска доста, та дупето не ми е баш малко, но пък и не съм голяма трътла  Crazy.  Ще мине време докато получа едните да пробвам и ако не ми стават да поръчам друг номер, а два наведнъж пък няма смисъл май. Кой номер според вас да поръчам и 24 номер от Killah номерацията за дете ли е? От тук ми тръгва объркването...

Аз съм 170 и съм 55 кг. - ханш 93 и съм твърдо 28 на Killah! Ако мислиш, че това ще ти помогне! newsm78

# 664
Днес получих тези:
http://www.asos.com//Asos/Asos-Cross-Back-Wide-Leg-Jumpsuit/Prod … t.aspx?iid=836262 - страхотен е, в черно, отзад презрамките са сатенени, много ми хареса.
http://www.asos.com//Lambretta/Lambretta-Two-Button-Self-Stripe- … t.aspx?iid=963637 - също много хубав, но на мъжа ми му е голям, затова утре ще го връщам и ще искам да ми го заменят с по-малкия номер.

И - много странно, пратката ми дойде от Франция, досега оттам не бях получавал асоски поръчки. Rolling Eyes
Много ми хареса гащеризона! Честито! Със здраве да го носиш! Аз нося нагоре 12(така си мисля, гръдна 98см. ), а надолу 10. Ако си взема 10 дали ще мога да се навра в горната част?

# 665
Моят опит е такъв - Кила, Вранглер, Лий и Мис Сиксти вървят еднакво в номерацията. И аз там съм 26. А при Левис ес едно нагоре - 27.
Кои дънки искаш от сайта, аз имам Кила и мога да помогна с 26 номер.

# 666
Според мен на Кила дънките са умалени, но зависи от модела все пак.

# 667
Има намаления,ако ще се прави обща аз съм вътре  Praynig Praynig Praynig Crazy

# 668
 Crazy PartyОх,супер!Сега ще разгледам!

# 669
Наминавам да похваля и бижутата на Asos  Heart Eyes

Първоначално бях потресена от избора на дъщеря ми за бала  Rolling Eyes, впоследствие пък "поизтръпнах" заради забавянето на поръчката, но крайният резултат беше поразителен!

Пръстен и колие :

# 670
 Бижутата са страхотни!!!!!!!!! #Crazy

# 671
Да, аз веднага си заделих прхъстена за поръчване. Mr. Green

Между другото събирам обща поръчка, някой ако иска да се включи, да пише на ЛС.

# 672
Здравейте момичета някоя от вас поръчвала ли си е този гланц http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=911502 и изобщо козметиката им хубава ли е?

# 673
  • София
Винаги съм хвалела Асос, но днес приключих!!! В началото на май направих 2 поръчки на англ. адрес ( не е за 1 път да поръчвам на англ. адрес, дори всеки път ползвам различни). Досега кротко си чаках, но днес дойде поредния курс на посредника и тъй като и там ми нямаше нещата си проверих в акаунта за трак. номер и виждам , че и двете ми поръчки са със статус Cancelled!!! Парите са ми дръпнати от картата и за двете поръчки съм получила order confirmation! Просто нямам думи, писах им естествено, но вече и нещата са out of stock и изобщо не мога да повярвам, че без да ме информират просто ми взимат парите и ми канселират поръчката! На някой да му се е случвало?

# 674
Аз имах една канселирана поръчка, след като имах потвърдителен мейл, както и парите бяха блокирани. Писах им, обясниха ми, че не знаят как се е получило, че няма никакви проблеми, за да бъде канселирана от тяхна страна.Извинения и т.н. След 14 дни парите се разблокираха. Аз межудвременно си пуснах нещата отново.
Но при теб вероятно проблема е заради това, че ги пращаш в друга страна. Защо не им пишеш, поне да знаеш причината.

Общи условия

Активация на акаунт