Пазаруване от www.asos.com - 6

• 41 521
  • 745
  •   1
Отговори
# 705

( А някой да си е поръчвал от тук- http://www.missselfridge.com ? Simple Smile)
Не знаех, че имат доставка до БГ. Имат хубави дрешки.

Има доставка ето: Bulgaria, .....
Standard: £10.50 delivery charge for all orders.
Дайте линк към тази тема.

# 706
# 707
И аз имам въпросче Simple Smile Преди мъничко си пуснах поръчката, получих имейл за confirmation и сега остава чакането... Само, че прочетох, че е хубаво след поръчката да си изтрия данните на сметката от профила... Това, обаче, не пречи да си вземат паричките (видях, че вече тъй или иначе са блокирани).

И още едно въпросче- малко ме е страх сякаш да експериментирам с обувки, но знаете ли дали 5 UK съвсем съответства на 38?

Благодаря ви много и усмивки Simple Smile
Специално ако купуваш обувки на Асос са си точни размерите, нооо, ако си купиш да речем на Мелиса(мисля, че са австралийски, правени в Бразилия) са с минимум размер по-малки, зависи от марката!! Ако са на английска марка като Асос си пасват обикновено, иначе трябва да се внимава Peace

# 708
Ако някой ще пуска обща поръчка,моля да ме включите,защото току що видях,че са заредили от едни балеринки,които дебна от доста време! PraynigЗа съжаление мога да реагирам да внеса в банката пари чак в понеделник.Дано не се изчерпят.
Някой има ли мнение за тях?Дали си отговарят на номера?! Rolling Eyes
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=892386

# 709
Ако ще пускате и мен ме имайте предвид  Blush

# 710
Момичета благодаря Ви за полезната темичка!

Искам да ви питам за кодовете за отстъпка - със сестра ми от около 7-8 месеца пазаруваме сериозно от асос, досега сме поръчали неща за около 1300-1400 паунда, но не сме получили нито  1 код за отстъпка, та в крайна сметка при какви условия се пращат тези кодове? Shocked

# 711
Кодовете не са персонални, а са за всички, не може да не сте получил нито един. Иначе съм забелязала, че дали пазаруваш за 5 или за 5000, асос не ги впечатлява. Много хора в Англия пазаруват и за повече.

# 712
Някой няма ли да пуска обща поръчка? Rolling Eyes

# 713
И аз това се чудя ... имам една рокличка ...  Crazy

# 714
Аз чакам две поръчки, и като дойдат, тогава най-рано мога да седна да организирам друга.
Малко се притесних, защото на 4-ти е пристигнала в Б-я, по принцип при мен са на следващият ден, а още я няма. Confused  Crossing Arms

# 715
Стискам палци да си я получиш днес Simple Smile

# 716
а как разбирате , че вече е пристигнала в България...  Rolling Eyes

# 717
Моите поръчки са големи и идват с куриер, и проследяващ номер. Така знам винаги къде е, и горе долу вече знам след всяко нещо до колко време ще е при мен.

И да се похваля,сигурно стискането на палци на Мишелин помогна, поръчката пътува вече от София към мен. Камък ми падна от сърцето. Mr. Green

# 718
Ще пускам поръчка. Някои иска ли да се включи? Пишете ми на лични.

# 719
  • Варна
На мен пък напоследък, независимо от стойността на поръчката, все по пощата ми ги пращат... Tired Не че ми е голям проблем, но е по-удобно с проследяване. Peace

Костюмът, който върнах преди 10-тина дни, вече е получен при тях и по-малкият номер пътува към мен. Много съм доволна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт