Пазаруване от www.asos.com - 6

• 41 495
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
И други момичета, казват същото. Много странно как избират кое как да се пуска. Thinking
При мен, от момента в който започнах да пускам поръчки си е на една и съща схема, малки поръчки за 100, 100 и няколко паунда по пощата. 200 и нагоре с куриер.Все е било така досега.
И на мен ми е по-удобно с куриер, следя къде е поръчката, пък и не се разкарвам до пощата да взимам тия големи кашони. Crazy

# 721
момичета от къде да пиша на asos понеже пуснах една поръчка на 26-ти на емайла ми пишеше че преди 8-ми трябва да е дошла а днеска е 7-ми и още я няма..

# 722
момичета от къде да пиша на asos понеже пуснах една поръчка на 26-ти на емайла ми пишеше че преди 8-ми трябва да е дошла а днеска е 7-ми и още я няма..

Изчакай да мине първо 8-ми, след това им пиши.

# 723
Момичета ,обувките на келвин клайн отговарят ли си newsm78

# 724
И други момичета, казват същото. Много странно как избират кое как да се пуска. Thinking
При мен, от момента в който започнах да пускам поръчки си е на една и съща схема, малки поръчки за 100, 100 и няколко паунда по пощата. 200 и нагоре с куриер.Все е било така досега.
И на мен ми е по-удобно с куриер, следя къде е поръчката, пък и не се разкарвам до пощата да взимам тия големи кашони. Crazy

Мен ме накараха да им дам адрес за доставка, на който съм между 9 и 17ч., та си дадох работния. Идва вчера колегата и ми носи повиквателна бележка, че си имам колет   newsm78. За какво им беше този адрес, като пак ще се разкарвам, добре че поне пощата която отговаря на работния адрес е същата като на домашния, иначе щях да се изям да се разкарвам напразно.

# 725
Здравейте, аз съм леко в застой с пазаруването, защото очаквам до 2-3 седмици намаленията и тогава ще вършея якооо Heart Eyes

# 726
А дали ще има скоро намаления?

# 727
Последната седмица на юни започват намаленията. А първата половина на юли намалят до 70%.

# 728
Намаленията започват, когато започнат и по магазините. Миналата година беше 15.06.

# 729
Само дето никога не остава нищо до намаление от нещата които съм харесала. Tired
Дано успея и аз нещо да намажа.

# 730
  • На черешатааа
Момичета ,обувките на келвин клайн отговарят ли си newsm78
  Да. Нося 38 и вземам 38 , и ми са точни  Peace.
Последната седмица на юни започват намаленията. А първата половина на юли намалят до 70%.
Е това е добрата новина на деня  Laughing

# 731
Като започнат намаленията съм готова за още една обща поръчка  smile3508

# 732
И аз!И аз! PartyИ мене ме пишете в кюпа с вас! Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 16:32 от pure_selina

# 733
Искам да ви се похваля. Вчера пуснах поръчка за 80 паунда и ми дадоха тракинг номер.  Hug Голям кеф Simple Smile

# 734
момичета кажете какво да правя поръчката ми от 26-ти дето трябваше да дойде до днес така и не дойде.. от къде да им пиша?

Общи условия

Активация на акаунт