ГОЛЯМ проблем с ноктите на ръцете

• 49 275
  • 207
  •   1
Отговори
# 135
Около третата седмица вече нямах нацепени нокти Peace

# 136
Ако трябва да избирам между Мавала и този крем на Био Трейд, никога не бих се колебала-Мавала разбира се, а кремчето просто между другото бих го ползвала.
Някой по-горе питаше за кожички, аз също в момента от това се интересувам и мисля, че това е добро решение
http://www.feelunique.com/p/Mavala-Nail-Care-Duo-Hard-Ragged-Cuticles

# 137
  • София
Аз с риск да прозвуча като рекламно лице на Мавала  Laughing , но и за кожички ползвам техен продукт - римувъра. Доволна съм определено, но нямам база за сравнение защото не съм тествала други продукти за кожжички.

# 138
И аз съм много доволна от Биотрейд, но е кофтито че не можеш да си слагаш лак през този 1 месец, а и после пак почват да се чупят след месечния период. Е не веднага, но не е трайно решение, за съжаление.
Ще взема да си купя и аз този Малава.

Ще препоръчате ли хубава стъклена пила? Защото аз си бях купила на Престиж май се казваха, ама тя от 1,2 пиленета и се изтърка, а уж пише че след като я измиеш се възтановявала, глупости, супер боклук се оказа.

# 139
Аз също се интерусавам от хубава пила.

# 140
  • Бургас
Моята е на Перфект. Ползвам я вече повече от 4 години. Цената й беше 6 лв. Бях купила и една друга, цена около 2-3 лв, но точно както казваш се изтри след 2-3 употреби. Виждала съм, че и OPI имат, сигурно няма да се изложат в качеството.

# 141
  • София
Моите бяха все различни, но за никоя нямам дълготрайни впечатления защото както казах, ги чупя на поразия  Laughing

# 142
Привет Hug
И аз се сдобих със заздравителя на Мавала Wink Засега съм едва на втория път нанасяне, но искам да попитам нещо...значи купих си заздравителя и веднага го нанесох и после веднага лака и какво прочетох след това Crazy, че трябвало и основа #Crazy и ето въпроса-каква оснава е най-добрата-на опи или на мавала? Peace

# 143
Моята стъклена пила е Titania и е добра, ползвам я от доста време вече и не се е изтъркала. Като цяло към Перфект аз съм скептично настроена към всичките им продукти.

# 144
Здравейте, изчетох всички коментари тук и установих, че пропускате още нещо важно в борбата с цепещите се нокти- лакочистителя! Задължително ползвайте безацетонов лакочистител! Заедно с фината стъклената пила , безацетоновия лакочистител определено запазва в голяма степен нокътната плочка, не я изсушава чак толкова!
Говоря от личен опит, грижата за нокти и ръце ми е страст и удоволствие и съм пробвала много неща, за щастие нямам чак такива големи проблеми с ноктите си, но понякога им идва период, в който явно се поизтощават и се разслояват повечко.
За мен най-ефикасно е  мазането с йод 1-2 пъти седмично, след което се лакирва отгоре. Не цапа кой знае колко, попива бързо и ако е намазан преди баня например после избледнява леко и дори и светъл лак покрива жълтината. Не съм пробвала скъпи заздравители, явно са добри и резултата е по-бърз. При йода е нужно търпение и повече време трябва, за да се види ефекта , но за себе си знам, че има такъв, а и години наред съм се убеждавла в това. Аз съм доволна от нещата на "Перфект", заздрвителя 5 в 1 го ползвам постоянно като основа, но все пак не прави чудеса и ако ноктите са по-проблемни, може и да не се прояви резултат, за това всичко е строго индивидуално!

# 145
  • София
Здравейте, изчетох всички коментари тук и установих, че пропускате още нещо важно в борбата с цепещите се нокти- лакочистителя! Задължително ползвайте безацетонов лакочистител! Заедно с фината стъклената пила , безацетоновия лакочистител определено запазва в голяма степен нокътната плочка, не я изсушава чак толкова!
Говоря от личен опит, грижата за нокти и ръце ми е страст и удоволствие и съм пробвала много неща, за щастие нямам чак такива големи проблеми с ноктите си, но понякога им идва период, в който явно се поизтощават и се разслояват повечко.
За мен най-ефикасно е  мазането с йод 1-2 пъти седмично, след което се лакирва отгоре. Не цапа кой знае колко, попива бързо и ако е намазан преди баня например после избледнява леко и дори и светъл лак покрива жълтината. Не съм пробвала скъпи заздравители, явно са добри и резултата е по-бърз. При йода е нужно търпение и повече време трябва, за да се види ефекта , но за себе си знам, че има такъв, а и години наред съм се убеждавла в това. Аз съм доволна от нещата на "Перфект", заздрвителя 5 в 1 го ползвам постоянно като основа, но все пак не прави чудеса и ако ноктите са по-проблемни, може и да не се прояви резултат, за това всичко е строго индивидуално!
Само да вметна Simple Smile че йода се почиства много лесно и бързо с лимонов сок - търкаш с парче лимон

# 146
И аз да вметна, че всичко казано за лакочистителя е вярно, по-добре да се ползва безцетонов, но какъвто и да е лакочистителят трябва да се има предвид, че той е доста агресивен и  е добре след почистване на лака ръцете да се измият с вода, за да не попива лакочистителя в ноктите.

# 147
Не знам доколко е важен лакочистителя, защото аз такъв не ползвам, а когато в редките случаи се наложи е безацетонов и пак ноктите са ми под всякаква критика...

# 148
  • София
Привет Hug
И аз се сдобих със заздравителя на Мавала Wink Засега съм едва на втория път нанасяне, но искам да попитам нещо...значи купих си заздравителя и веднага го нанесох и после веднага лака и какво прочетох след това Crazy, че трябвало и основа #Crazy и ето въпроса-каква оснава е най-добрата-на опи или на мавала? Peace

Основата ни най-малко не е задължителна. Ако по принцип не ползваш не е необходимо да започваш заради заздравителя. Аз имам една на Ревлон и съм доволна, ползвам я просто защото така става по-издръжлив лака, не за друго

# 149
Здравейте на всички.
Вярно е че проблемът с чупещите се нокти е доста неприятен, особено за дамите които искат да имат красиви ръце, и без добре изглеждащи нокти това няма как да се случи. Аз ще си позволя да споделя с всички вас, които се интересувате от ефикасен начин за справяне с този проблем, ефикасното решение което изцяло дължа на моята дъщеря. В същност тя ми донесе една нова хранителна добавка, доколкото знам от съвсем скоро се предлагала на българския пазар, но ми я донесе за проблемите които имам със ставите и костите. Някъде около месец след като започнах да пия добавката ТРИАНОКС забелязах че ноктите ми престанаха да се цепят, не се чупят и растат много бързо. Моето впечатление се потвърди и от посещението ми при маникюристката ми която ме попита какво съм правила че ноктите ми са станали такива. Решение има, въпроса е да го намериш.

Общи условия

Активация на акаунт