ГОЛЯМ проблем с ноктите на ръцете

• 49 259
  • 207
  •   1
Отговори
# 150
Само да вметна Simple Smile че йода се почиства много лесно и бързо с лимонов сок - търкаш с парче лимон
Да, така е, oсвен това и лимонът е много полезен за ноктите, но все пак за да има ефект, йодът трябва да се остави да подейства все пак, а не да го трием веднага. Поради тази причина според мен е най-добре да се остави намазан и отгоре да се лакира. Аз процедирам така- сложила съм йодът в шишенце от лак, защото нанасянето му става по-лесно с четчицата и не се цапа допълнително кожата на ръцете и кожичките на нокътя Simple Smile. Но задължително трябва шишенцето да е тъмно, защото йодът се окислява от светлината и си губи свойствата, за това аз моето съм го облепила с левкопласт.Мажа с йод включително и под нокъта, след това оставям поне 1-2 часа да постои, след което хващам нещо да мия или най-хубаво преди баня Simple Smile, така леко избледнява и после се лакиравам. Да отбележа, че дори не ползвам тъмни лакове, т.е и чрез светлите прикривам йодът.

Колкото до лакочистителя, разбира се не казвам, че само в него се крие тайната на неразслояването, но той е част от нея Simple Smile. Важен е, от години вече не ползвам ацетонов и още в началото като го изхвърлих от употреба видях голям ефект, най-малкото при триене с ацетонов веднага ми побеляваха всички нокти, което си е признак за изсушаване, а с безацетоновия няма такова нещо.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 15:33 от t_lady

# 151
Да, права си за лакочистителя - много е важен! А за хора, които често се лакират още повече. И аз ползвам безацетонов, но реших, че ще си купувам малко по-скъп лакочистител, а не тези най-обикновените за около 1лв. Има разлика определено! Преди ползвах Forte розовия безацетонов. Ноктите ми побеляваха веднага, нищо, че е безацетонов, да не говорим, че миризмата е ужасно задушаваща Sick  След това си взех лакочистителя на Maybelline и определено имаше разлика в положителна насока. Така че от евтините лакочистители човек най-много да си задълбочи още повече проблема.

# 152
Да, права си за лакочистителя - много е важен! А за хора, които често се лакират още повече. И аз ползвам безацетонов, но реших, че ще си купувам малко по-скъп лакочистител, а не тези най-обикновените за около 1лв. Има разлика определено! Преди ползвах Forte розовия безацетонов. Ноктите ми побеляваха веднага, нищо, че е безацетонов, да не говорим, че миризмата е ужасно задушаваща Sick  След това си взех лакочистителя на Maybelline и определено имаше разлика в положителна насока. Така че от евтините лакочистители човек най-много да си задълбочи още повече проблема.

А колко е този на Мейбълин?

# 153
Май към 7лв беше, добри мнения съм чувала и за лакочистителя на Manhattan , но аз лично не съм го пробвала.

# 154
Някой ползвал ли е дфуфазния без ацатон на FORTE /с бадемово масло за подхранване и възсановяване на ноктите, и омекотяване на кожичките/? Има и някакъв нов пак на FORTE с балсам за подхранване, като айрян е даже има и малко отайка.

# 155
Използвала съм на Манхатън-страхотни са/те са няколко вида/, а сега съм с на Бонжур-ухае много хубаво...но за мен лакочистителя не променя нищо Sad

# 156
  • гр.София, далече, далече на Запад
Здравейте момичета!
И аз в кюпа, със същият ГОЛЯМ проблем. Та миналата седмица си купих на Мавала писалката /поради изчерпани количества на нормалният заздравител/ Питането ми е някой ако ползва това чудо как го прилага? Аз направих един опит, не остана нищо по ноктите ми Embarassed  Ако някой друг го ползва, моля нека да сподели впечатления.

Хубав ден и успех с големият проблем!

# 157
  • Пловдив
Аз ползвам писалката на Мавала. То в брошурата  към продукта е обяснено.на чисти нокти ,внимателно  прокарваш  писеца.Не стои мокро ,но остават следи /на хубава светлина се виждат/ След като изсъхне ,нанасяш други продукти.

# 158
  • гр.София, далече, далече на Запад
Аз ползвам писалката на Мавала. То в брошурата  към продукта е обяснено.на чисти нокти ,внимателно  прокарваш  писеца.Не стои мокро ,но остават следи /на хубава светлина се виждат/ След като изсъхне ,нанасяш други продукти.

Благодяря ти  Hug

Значи сега да чакам резултат Laughing

# 159
Хайде и аз в отбора на Мавала smile3508 Да видим сега като ми станат едни красиви ноктите как ще ме гледат Laughing
Иначе и аз се учудих, че е доста течен, дори се усъмних дали не са м го допълнилни с водичка Embarassed

# 160
Да се вкюча и аз в редиците на доволните от заздравителя на Мавала. Peace

# 161
Значи по магазините и аптеките все още може да се намери заздравителя на Mavala, който е в шишенце като лак, не са само писалки, така ли?
Ето този - 
Нали той беше този, от който всички сте доволни? Питам, защото съм намислила тези дни да го купувам, та да не сбъркам нещо и да купя друг, този е, нали?

# 162
  • София
Точно този е заздравителя. Не знам дали го има още по магазините и аптеките обаче

# 163
има има аз миналата седмица го купих  Grinning

# 164
Ааа, добре тогава, значи ще го потърся, дано го открия Simple Smile Мерси и на двете Hug Оххх...с нетърпение ще чакам да ми се заздравят ноктите да мога да си сложа най-после и черен лак, че откога мечтая, пък с тия нокти сега не мога да си го позволя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт