True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 18 654
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Аз само на първия ББ дадох шанс и се отвратих изобщо от идеята за риалити-шоу. Но това вече е наистина прекалено гнусно, ч***джийска работа, ако ми простите бруталността.

И аз така-само него съм изгледала целия. Peace Като цяло не одобрявам формата Rolling Eyes

# 331
И аз отдавна не гледам Нова, много ми е сеирджийска, а техните риалитита са отврат. Пълен триумф на пошлостта с цел рейт Crazyинг и правенен на много пари, много са се омеркантилничили

# 332
Аз разлика между бТВ и Нова не виждам особена, да ви кажа. От новинарска гледна точка даже бТВ са по-зле, поне бяха, когато им гледах новините. Към днешна дата получавам нервен пристъп, колчем мъжа ми реши да мерне няква новинарска емисия по една от тия двете. Чакам да си оправим сателитната чиния и да си зяпам Animal Planet ако много ме засърби за телевизия.

# 333
  • Срещу планината:)
Катееее тръгнали си онзи с теслата  Whistling

# 334
Катееее тръгнали си онзи с теслата  Whistling

Мда,Катето започна да ме притеснява вече Thinking

# 335
  • гр.София-Красна поляна
Тя Катето не каза ли,че ще й вземат компа бре? newsm78
Което означава,че ще я няма някой друг ден. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 17:32 от zisska

# 336
Бе последно каза, че тоя с теслата ще й оправя процесора, което верно май не става за един ден... Rolling Eyes Ма може и да стане за един ден. А дано!

# 337
Здравейте
 Hug
Днес имах бурен ден.Сами ходи вече ''на училище''ПДГ/с градината ooooh! прикючихме.
Отиваме днес на обяд и госпожата ме пита''Наистина ли гледаш ИК и аз ''ми да''.Като започнаха едни дискусии,за книгите за филма.Аз по едно време започнах да поглеждам нервно към децата,ха дано някое реши да поиска нещо,да да свършим .Дружката ме чака за кафе/имала свободен час,а времето си тече/
ЛЕКА ВЕчЕР Hug

# 338
Здравейте
 Hug
Днес имах бурен ден.Сами ходи вече ''на училище''ПДГ/с градината ooooh! прикючихме.
Отиваме днес на обяд и госпожата ме пита''Наистина ли гледаш ИК и аз ''ми да''.Като започнаха едни дискусии,за книгите за филма.Аз по едно време започнах да поглеждам нервно към децата,ха дано някое реши да поиска нещо,да да свършим .Дружката ме чака за кафе/имала свободен час,а времето си тече/
ЛЕКА ВЕчЕР Hug

Зараза, зараза, аз го забелязах още миналата есен. Хваща бързо и за дълго  Mr. Green

# 339
Добро утро момичета! Hug Абе Танче,как е разбрала госпожата,че гледаш ИК? newsm78 Толкова много ли си личи? Mr. Green
Днешните новини:

Интервю със Шарлейн

Стелан говори за Алекс

Статия за Ана

Интервю с "краля на Мисисипи"

# 340
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютрууу! Hug
Айде събуждайтесе,вижте какво слънце е пекнало.
Катооо,оправиха ли ти съндъка бре?
Я бързо тука на отчет.

# 341
Здрасти-пасти!
Дорде изчета репликите, много съм хепи, че сте открили снимките - сложих си ги на фаворити и сега ще чакат ред  smile3534
Момчето вчера като ми отмъкваше компа направо ми се наляха очите  Cry Ама как го посрещнах вечерта .... охаааа... hahaha

Танче
, мър, Сами да не играе на вампири в ДГ, че г-жата те уловила за манията.  hahaha

# 342
Добро утро, как спахте? Аз отново почти не, но в кратките моменти на дрямка, успях да ви поизсънувам. Ето, значи, каква беше работата: аз, Зиса и Таничка си обсъждаме нещо на седянка, май манджи, щото общата ни страст беше кулинарията, а не вампирите. В хода на дискусията се споменава Ката, която не е в Силистра, чак в САЩ. Че като заформихме Зисе, с тебе, един спор! Ти викаш, че Ката е 15-годишна пикла американка, която не може да пише на български, аз опонирам, че макар верно да е американка, евала за добрия български, на който пише. Междувременно глас зад кадър (или може друг сън да е било и да съм ги омешала) обяснява колко е тежка участта на днешните вампири, като и хора, и добитък вече не са толкова вкусни, колкото са били едно време...
А да, нейде из сънищата имах кратка среща с Джентълмена, май чакахме на една опашка.

ПП Мани, Кате, тези снимки от премиерата, аз шти пратя линк към по-хубави  Mr. Green

# 343
  • гр.София-Красна поляна
Пуци,Пуци страшна работа би. hahaha hahaha
Катка,15 годишна пикла би. hahaha
Добре,че и до бой не сме стигнали,хи хи.

# 344
 Shocked Зисо, мър, кой пикла, мър Може да съм пикла, млада, ама съм от Америка, ихуууу  hahaha hahaha hahaha

Междувременно глас зад кадър (или може друг сън да е било и да съм ги омешала) обяснява колко е тежка участта на днешните вампири, като и хора, и добитък вече не са толкова вкусни, колкото са били едно време...

Joy Joy Joy Командирш, да ти имам сънищата  rotfImbo

Верно обаче в четвъртъците избухваш  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт