True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 329
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Сега като ги гледам снимките на каданс виждам, че на едната Деймън свил котето на Командира  Mr. Green Тук се готви атентат

# 736
  • гр.София-Красна поляна
Може да иска да подари на Дю палто от рижав котак.
Юхууу,ТРАЙКИИ,нова темааа...
Не за друго ма след малко трябва да бягам та да ги врътна другарките и да отивам по задачки.

# 737
Сега като ги гледам снимките на каданс виждам, че на едната Деймън свил котето на Командира  Mr. Green Тук се готви атентат

А, не е мойто, не е мойто! Мойто ше ви го покажа в събота, че има рожден ден  Mr. Green

Танчик сигурно прави темата сега... Да вземем да сложим на първа страница, че армията ни вече е от духове  Mr. Green

# 738
  • София
Аааа аз нищо лошо не правя. Само ви разсейвам, че то бива ли тъй само да почиваме, да бачкаме и други работи. Тряя и да си обновяваме мозъчните гънки с снимков материал   bouquetнямам намерение да разбивам отряда  bouquet

# 739
Аааа аз нищо лошо не правя. Само ви разсейвам, че то бива ли тъй само да почиваме, да бачкаме и други работи. Тряя и да си обновяваме мозъчните гънки с снимков материал   bouquetнямам намерение да разбивам отряда  bouquet

Е, да, смъртта на мозъчни клетки може да се приеме и като обновяване. Терминално.  Mr. Green  Hug
Ма ти не разби отряда, ти го уби направо!

# 740
  • София
 Grinning скоро няма да пускам снимки за да се възстановите   bouquet

# 741
аааа без таквиз Джес. Или поне до другата тема, нали  Wink

# 742
  • София
Кати...за другата тема ще видим, щот не е хубаво отсега да нокаутвам всички, после какво сама ли ще си пиша?

пп.Танчето прави ли темата?
ох за малко да напиша ТанКчето Embarassed

# 743
Аа на тези снимки джентълмена вече изглежда като Джентълмен.Преди се носеше размъкнато нещо.
Ох за мен пак няма нищо.....

# 744
  • София
Камии...ти кой харесваше? Стефчо нали? Аз нещо не мога да запомня всички който харесвате.

# 745
Аз се държа, би  Mr. Green Не ме сломи ни Алекс, ни Бил, ни Дамянчо...за Джентито нищо не казвам, че ще си развалим либовните отношения  Wink Моя сърцеразбирач не присъстваше в днешната атака  Mr. Green

Радвай се, Ками, иначе щеше да реанимираш и ти в тоз момент  Laughing

# 746
Брей,човек докато изгледа един филм и вие сте изписали темата Whistling

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт