True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Срещу планината:)

Че аз още помня как щях да се срутя еУегантно пред ССЦ преди 2 седмици. Танчик, имай го предвид тоя ефект на омекване на крайниците и изключване на вестибуларния апарат. Кате и ти го имай.  Mr. Green

hahaha Да ти кажа аз лекинко се бях притеснила,щото ти нищо не каза след филма,а ми беше неудобно да те питам кво ти е. За следващият ще съм подготвена  Mr. Green

# 692
Тя милата изгубила говор,само картина имала.И да беше питала едва ли щеше да получиш някакъв логически свързан отговор. Crazy

# 693

Че аз още помня как щях да се срутя еУегантно пред ССЦ преди 2 седмици. Танчик, имай го предвид тоя ефект на омекване на крайниците и изключване на вестибуларния апарат. Кате и ти го имай.  Mr. Green

hahaha Да ти кажа аз лекинко се бях притеснила,щото ти нищо не каза след филма,а ми беше неудобно да те питам кво ти е. За следващият ще съм подготвена  Mr. Green

Ма не е смешно! Ти ясно, за пръв път ме виждаш, но сержанта също каза, че се е притеснила, което е наистина тревожно.  Embarassed

Танчик, всичко изгубих, бе, щях да падна в най-буквалния смисъл. Постреснах се и аз... Аи да, не бях членоразделна, определено... Та да си знаете.

# 694
Ще го имам впредвид, Командирш...па не върви да се треснем сите в несвяст, би! Ще обвинят гусин Бол и щу спрат шалтера на филмчето  Crossing Arms

# 695
Ще го имам впредвид, Командирш...па не върви да се треснем сите в несвяст, би! Ще обвинят гусин Бол и щу спрат шалтера на филмчето  Crossing Arms

Верно Кате, ало който ще припада да го прави на тайно място(но да ни остави координати,за да можем да го намерим) за да няма последствия за сериала   Naughty

# 696

Ааа,няма,няма.По-скоро ще литнем в облаците Mr. Green Пък и отвисоко по-хубаво се вижда....и по-надалеч Wink

# 697
  • гр.София-Красна поляна
А сега па ше литкате,усложнявате ситуацията би.
После аз като най трезва трябва да ходя до НАСА да крада ракета
и да ви свалям би.
И ако ме гепят от ФБР ше ме пъхнат у панделата и Танчето ше ми гепи Билчо.

# 698

Те тъй, те тъй Wink

Ааа,няма,няма.По-скоро ще литнем в облаците Mr. Green Пък и отвисоко по-хубаво се вижда....и по-надалеч Wink

Ах, как прекрасно звучи това... Heart Eyes По дяволите, пак аварира системата... smile3544

# 699

Ааа,няма,няма.По-скоро ще литнем в облаците Mr. Green

Блаженни са вярващите  bishop  Да няма после говор и картина -аут
и да ви свалям би.
smile3532 или до Русия,че те са по дашни към цивилни

# 700
Командирш, дръж са, би! Далеч сме от премиери всякакви - де ти кръвни, де ти джентълменски...
Пък аз кви снимки днес скивах на Джентито, малиии. Ама няма да ти ги показвам, щото ще се споминеш  Sad

# 701
и да ви свалям би.
smile3532 или до Русия,че те са по дашни към цивилни

rotfImbo Па и по-близо е.

Командирш, дръж са, би! Далеч сме от премиери всякакви - де ти кръвни, де ти джентълменски...
Пък аз кви снимки днес скивах на Джентито, малиии. Ама няма да ти ги показвам, щото ще се споминеш  Sad

А?!?! Къде, къде, къдеееее! Искаааам! Обещавам, няма да мра!

# 702
Боже! Боже!  #Shocked #Shocked #Shocked Тревога, тревога, тревога!

# 703
  ruporuu Отряда за бързо реагиране да идва,че изпускаме шефа.

Дишай,Дишай ,Дишай

# 704
Ааа, нищо не пущам  Naughty Ще ме арестуват, би  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт