True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 543
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Мола ви не припадайте, не губете говор/картина/клавиатура. Плийййс

http://img99.imageshack.us/img99/7693/sookieicon4.jpg[/img]

http://img190.imageshack.us/img190/4595/sbavatar5.jpg[/img]

http://img23.imageshack.us/img23/4306/sbavatar22.jpg[/img]

Ian Somerhalder

http://i303.photobucket.com/albums/nn131/TinkerHelena18/17-1.jpg[/img]

Robert Pattison - premiere Remember me UK

Кликниии ме

# 721
Край, Умряяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях, Танче, Дю ша ма прощавате,аам Иън е умопомрачителен Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 722
Отивам да се съвземам, инак до довечера ще съм предала богу дух и ще чукам на Св. Петър на портата  Crazy

# 723
Край, Умряяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях, Танче, Дю ша ма прощавате,аам Иън е умопомрачителен Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Абе, жена, ти съвсем са омота, бе! То Алекс, ся пък Иън! А недей гледа снимките докрая, че шта хвана!  Twisted Evil

Всичко е ясно, Джес има пъклен план да елиминирам нашата малка и сплотена армия. Защо, Джес, защооо!

ПП Дю, честито, Иън определено не е пушач, вЕрвай ми!  bowuu

ППП Не мога повече, отивам да мра!

Къде е отряда за бързо реагиране, жертвите се увеличават, бе! Ей ся и Дю ще види на Иън снимките и стана тя каквато стана!!!

# 724
Командир, аз казах, че го харесвам Ийн след като гледах Дневниците, аа моля, моля, признах си. Омотах се, я, направо ще получа удар, ама аз само гледам, не съм тръгнала да мърсувам, я, дала съм обет за послушание Mr. Green Crazy Трудно ми е , много, много, но удържам фронта Rolling Eyes

# 725
  • гр.София-Красна поляна
Въй,въй Джес,какви са тез снимки би?
Много матрял,много чудо и групата ойде би.
Тук е групата би,ся ше мина да ви раздам по една кислородна маска,споко.

# 726
Иу иу иу иу линейката е тукаааа. Едно две три дефибрилатор, камон Колди /това го помня от спасители на плажа  Wink/ Дишайте, дишайте....
Дю, бързо, Деймън падна по стълбите. Носи носилката....
Зъболекар, бързо .... пооомооощ  

# 727
  • гр.София-Красна поляна
Иу иу иу иу линейката е тукаааа. Едно две три дефибрилатор, камон Колди /това го помня от спасители на плажа  Wink/ Дишайте, дишайте....
Зъболекар, бързо .... пооомооощ 
hahaha hahaha Божке ма Билито какви зъби е извадил би чак ми се прииска да му удря един цилуфан.

# 728
  • Срещу планината:)
 smile3544 smile3544 smile3544 леле не знам какво да кажа

Що не предупреждавате бииииии,божке размазах се от кеф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 729
Командир, аз казах, че го харесвам Ийн след като гледах Дневниците, аа моля, моля, признах си. Омотах се, я, направо ще получа удар, ама аз само гледам, не съм тръгнала да мърсувам, я, дала съм обет за послушание Mr. Green Crazy Трудно ми е , много, много, но удържам фронта Rolling Eyes

А, ма аз не те критикувам, имах предвид, че в последния час се омота, първо припадна от Алекс, после веднага след тва по Иън  Mr. Green

С Дю се разбрахме да се чакаме пред будката на Св. Петър, това е мястото на срещата.

# 730
Тази ме срази

# 731
Да си признае бързо кой бутна Иън по стълбите

Зис, зъбките са му картофени с кетчуп, мммм. За теб целуфана, за мен пръжките  Mr. Green

Това е кадър от сцената, в която със Суки гледаха децата на Арлийн и те го молиха да си покаже вампирските зъби  hahaha

# 732
  • Срещу планината:)

А мен кой ще спасява  #Crazy

# 733
Ма аз за теб викам носилка би, Дю-нце  Mr. Green Hug

# 734
  • гр.София-Красна поляна
Да си признае бързо кой бутна Иън по стълбите

Зис, зъбките са му картофени с кетчуп, мммм. За теб целуфана, за мен пръжките  Mr. Green

Това е кадър от сцената, в която със Суки гледаха децата на Арлийн и те го молиха да си покаже вампирските зъби  hahaha
Танчето го е бутнала щот кат не може тя да го има и другите да го нямат. Mr. Green
Като,готово би,вземи пръжки колкото щеш.

Общи условия

Активация на акаунт