Отговори
# 225
  • Пловдив
И аз помислих, че е едно и също дете  #Crazy

Това с кърлежа на ухото е много неприятно. Напомня ми за моето детство, когато точно там майка ми ми намери една конска муха  Crazy

Какви пролетни пантофи сте купили за децата за в яслата? Чудя се тип сандал ли да са, или гуменка .. нещо по-лекичко ..

Пишете с какво ги занимавате на тази възраст. Аз като се върна от работа изцяло съм на нейно разположение, домакинската работа я оставям като заспи. И все не ми стига времето, много рано и се приспива. Затова гледам да съм максимално интересна за тези 2 часа и търся идеи за това (не че бликам от ентусиазъм след работа  ooooh! )

# 226
Теди,много яки снимки, но все пак очите на принцесите са много различни....е и лука и ябълките.

# 227
Теди, толкова много си приличат двете сладуранки Heart Eyes

Нели е станала много палаво и непокорно дете. Казвам ви честно, не знам как ще се оправяме с нея...Много труден характер има...и ушите й все са запушени, не чува, когато й се говори нещо Rolling Eyes
Аз все още не мога да сменя настройките. Връщам се от работа и почвам да готвя, да подреждам и докато се оправя, то дошло време за лягане. Някак още си нямам организация Whistling
Пък и на детето му е трудно. Това разкарване от къща в къща и нея я изнервя май. На обед спи по 30-40 минутки и се буди с рев, който трае още толкова. У нас този проблем го няма. Спи си нормално и се събужда весела и отпочинала. И вечер още в 20.30 часа почва да подпира главичката Simple Smile

А времето е гадно и подтискащо. При нас вчера сутринта имаше и мъгла Shocked

# 228
  • София
Теди, и аз на пръв поглед не можах да различа коя коя е. Толкова си приличат!  Heart Eyes
Ханна, на Ивана пролетни пантофи взех такива като гуменки. До нас затваряха едно детско магазинче и имаше разпродажба, та взех 2 чифта. Обаче много й се запотяват крачетата в тях, та може би една по-отворена пантофка е по-добър вариант.
Иначе най-новото ни занимание е да играем на домино. Купих й дървено с животни. Е, не вдява много още какво точно да прави, но понеже играем всички и става много весело. В лошото време играем на криеница, гоненица, лекуваме куклите, рисува с пастели, гледам да я ангажирам в домакинските работи.
Гери, дано Нели бързо се адаптира към промяната и да си оправи обедния сън. И на теб по-скорошно приспособяване към работния режим.   Peace

# 229
  • Пловдив
Гери, чудесно те разбирам, че е трудно да се свикне с работния режим. То кое по-напред да свършиш след като се прибереш  ooooh! Опитвах отначало да върша домаканската работа и някак едновременно да обръщам внимание на Михаела, но въобще не ми се получи. Тя жадува за истинско внимание вечер от мен и много добре усеща, че така не го получава. И така нито манджата сготвена, нито детето доволно.... Затова променихме плана Simple Smile
Като на помощ се включи и мъжа ми Simple Smile Той я взима от градина, ГОТВИ! (ако има за ядене излизат на разходка) аз се прибирам в 19ч  ooooh! и оттук нататък нищо не правя освен да чета книжки, да режа и лепя гланцови блокчета, да учавствам активно в игрите и.
Почистването на къщата, перални и т.н. правя след като легне да спи (не че ми остават сили ... от известно време съм на работа ВСЕКИ ден, без никакъв почивен ден Tired )
Да не звучи като оплакване обаче Simple Smile Всичко е наред - здрава, весела и щастлива е, оттук нататък нещата не са толкова важни.

Разкажете някакви интересни прояви от бебешкия пубертет Simple Smile В какво и как се изразява? Искат да се налагат над нещо ли? Ядосват се без причина ли? Правят нещо забранено на пук ли?
При нас го има от всичко по малко, но нямаме особено интересни случки.
При Миша по-скоро е по друг начин - нещо като не и изнася или знае, че е забранено, протестира тихо и започва да се сърди  Rolling Eyes Нацупвя се, скрива лице, започва да хлипа... Казва че ми се сърди и че не искала нищо вече от мене... И доста дълго я държи. Понякога отива в другата стая сама, или отива да се жалва на баща си с тъжна физиономийка... Такива, някак типично момичешки номерца Simple Smile

Да попитам нещо - Някой поръчвал ли е карти "Аз откривам света" , имаше рекламна брошурка към някакъв вестник. Ние ги поръчахме, изглеждат много хубави, но вече трета седмица ги чакаме...
http://www.prikachi.com/files/642639s.jpg

Ами това е засега Simple Smile
Лека нощ  Hug

# 230
Здравейте и от нас!
Ох, като ви слушам работещите лошо ми става, представям си аз един ден с двете и сутрин, приготовлемия и т.н., тй инашия баща уж много помага, ама все чака да му кажа какво да прави, рядко сам зацепва.....
Но то сега е лесно, Мърко слуша много, храни се сам, когато може, занимава се, преполагам, че докато бебето не тръгне да щъка ще е добре.
За проявите, Мърко се е поукротил малко, преди много нервничеше, сега е по-спокоен, въздържа се, слуша като му се обяснава, само дето на всички въпроси отговаря с едно аристократично Нееееееееее и се смее. Той не успя да направи цяла седмица на ясла този път, в петък през ноща вдигна много висока Т и цяла нощ бълнуваше и си приказваше, иначе нищо друго му няма слава Богу, нито хрем, нито кашля, имаше едно разстроено ако и това е. Ние с яслата за сега приключваме, мислех да изкара до края на април ,ама явно няма да стане, още не е съвсем добре и като остане и тая седмица, то другата бебето ще се ражда и така и така ще спира вече, пък и да не ми донесе някой бацил сега точно преди операцията. Живот и здраве ноември пак ще го пробвам.

# 231
  • Пловдив
Ewito , спокойно, ще се справите Simple Smile Въпрос на организация е, знаеш Simple Smile
Една позната има дете, на годините на нашите и бебе на 6 месеца. Сама ги гледа, няма баби и дядовци, въобще никакви роднини в Пловдив. Беше притеснена как ще се справи. Излиза всеки ден сама с двете деца, справя се с домакинската работа, поддържа се добре, винаги гримирана и нагласена Simple Smile не забравя и да сади във Фермата и т.н. и т.н. Simple Smile
Хайде, не остана ... на финалната права си  Hug Всичко да мине по план  Peace

# 232
Здравейте.
Теди, винаги ти се възхищавам как въпреки напрежението зора от постовите ти винаги лъха позитивизъм, дори и когато се оплакваш.  Laughing  Hug В къщи също е една малка лудница.  Whistling И сега гледаме да ги държим разделени. Mr. Green
И честито на Калина, да крачи смело напред! Grinning
Абе хора останали още някой момче, че те момичетата все по-бързи, дето да не е почнал да говори.  Rolling Eyes Моя го кара само на прости думички и то около 10-ина.  Tired
Клои, как сте? Оправяте ли се?
Ние сме иначе добре....и дано!

Например, моето момиче знае не повече от 30 думи максимум...

Със здраве Габи !

# 233
  • София
Здравейте.  Grinning
Теди...и килима, и килима  Mr. Green още една разлика, помагайте  hahaha  Иначе в първия момент и аз реших, че няма грешка - едно и също дете е но после обувките ми направиха впечатление, килима, ябълките и лука, после реших че просто шета в различни дни Яни, но чак към края усетих уловката.  Mr. Green  Joy  hahaha
Ние сме ъъъъъъъ добре. Алекс едвам яде от болно гърло а Костадин едвам хваща храната с одрана ръка от нЕкво коте.  ooooh! Така ми го доведе вчера свеки, овързан целия.  #Crazy
Аз днес не си вдигнах главата от работа и чак сега на входа вече надничам при вас.  Hug
До скоро.  Peace
И..... баси времето.  #2gunfire

# 234
Момичета, коя мама е от Балчик? Че ми трябва малко инфо, а не се сещам. Embarassed

# 235
  • до една звездичка
vqra_svilka, но тя не е влизала тук от месеци.
Може би е по-добре да пробваш на ЛС.

# 236
Слънцето се показа и дим да ви няма, никаква промяна освен,че Дега си е сменила снимката на аватара.
Аз съм отпуск и за пръв път от 2 години имам време и за себе си,чак ми е странно.
Ханна какво изрязвате, стана ми интересно. Боби обича да кълца листи, но засега не проявява никакъв интерес към апликации. Трябва да пробвам цветни хартийки. Не мога да ти предложа никаква игра за момиче, при нас са актуални само колите. В момента ни строява всички в къщи с по една кола и вика "червено" и всички стоим мирно докато каже "зелено" и пак отначало ...освен колите го вълнуват и сапунени мехури. Имаме в къщи много видове приспособления за тях и доста се забавлява с това. Не знам дали сте вземали пистолети за мехури с бартери или гумени животни ,които като ги стиснеш и правят мехури. Много му допада.

# 237
  • Пловдив
Духче, взела съм блокче с цветни хартии, пластмасова ножица, с която да се учи да реже, а аз режа с къдрава ножица за по-интересно. Режа различни форми, после тя маже със сухо лепило и лепи на листа. Правим цветя, слънце, къща, гъбка, звездички ... Така се научават и формите и цветовете. После обикновено иска да дорисуваме с молив очи, уста и коса на цветето.
В krokotak.com има много интересни неща за по-големи деца, но пак става Simple Smile
Пистолет с батерии за сапунени мехури имаме, наистина е забавно  Peace
Аз да ви кажа пък игри за момченца, които обичат по-кротките игри. Миша обича да играе с една пластмасова кутия пълна с болтове, гайки, винтове, шайби, пирони и т.н. Нарежда ги по групички, подрежда ги в отделенията на кутията, дъъълга игра става Simple Smile А и баща и е доволен от резултата  Simple Smile

# 238
  • на плажа
 Добър и слънчев ден!  Wink
 Аз се възползвам докато Миро спи да надникна тук, че иначе няма време. Ние станахме морски хора и все още ни е много забавно да ходим при " кобърите" и да гледаме " дефините". Водя го на големия пясъчник  Grinning и нямам грижи. Много му харесва да тича по пясъка и да хвърля камъни и миди във водата( да чукна на дърво - страх го е от водата и не се мокри), но какво ще го правя лятото като напече слънцето не знам newsm78.

# 239
Здавейте!

Ние се премествахме, нямам все още Инет и за това не съм влизала скоро.

Ира, как така морски хора?На почивка или за постоянно?

Общи условия

Активация на акаунт