Отговори
# 255
Джули, ти като майка с три деца, не би трябвало да се съмняваш, че ще ви приемат, където искате Wink много хубаво звучи обстановката, остава и персоналът да е добър Peace

и Емо не е приет в ОДЗ-то дето ни е под балкона, с номерчето, което са му изтеглили, е втора резерва, ама не мисля, че има шанс, щото и миналата година беше втора резерва, но като се освободиха места се появиха деца с повече точки, и така. не ми е много криво, защото имаме вариант да си ходи в чистата ясла още 1 година. е, по-удобно е зад блока отколкото да го водим и взимаме с колата всеки ден, но пък от яслата сме доволни, така че... каквото такова, здраве да е Simple Smile мен, честно казано, повече ме е яд, че няма възможност да тръгне направо на градина септември, мисля, че е готов за градина, а не за още 1 година ясла, ама това е положението засега, надявам се да е за добро Simple Smile

Евито, как си? за утре ли остава или си избързала? Simple Smile

Фил, честито ви преместване Hug като нямате нет, успя ли да запазиш кучето? Laughing

Алекс, благодаря за споделеното за това как си играят децата Simple Smile напоследък всички с по две деца само за караници и "лудници" говорят, а аз все си мисля, че хубавите моменти са повече, по-важни и по-запомнящи се Simple Smile и без това ми е малко "мътно" и притеснено как ще сме с организацията, надявам се наистина хубавото да е повече от "нервното" Simple Smile

Ирка, браво на вас Hug Упсех в бизнес начинанието!

моля ви за една бърза анкета - горе-долу по колко песнички знаят децата ви?

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 23:12 от Пипи

# 256
Джули, ти като майка с три деца, не би трябвало да се съмняваш, че ще ви приемат, където искате Wink много хубаво звучи обстановката, остава и персоналът да е добър Peace

Ох, какво да ти кажа, наслушах се на всякакви истории, та докато не видях дребосъчето в списъка, не вярвах.
И така като гледам, освен нас май няма никой приет, което пък не е хубаво, да му се не види.
 Confused

# 257
Момичета, благодаря, че сте се сетили за мен!
Утре остава, живот и здраве, до обяд ще сме готови. Изпратих Мърко в нашите, цел ден готвя и подреждам, да не нямам време да исля, гледахме се с него двамата и пак не ми стигна да си го гушкам, много ми е мъчно за него.... SadЕдвам се разделихме, толкова ме гушка на вратата, не е плакал, но сякаш разбира и тъкмо ме пусне и пак ме гушне.
Стискайте ми палци, ще пиша най-вероятно на Силви, тя ще ви информира какво е станало.
А на очакващите, стикам палци, малко остана, поне за Пипи. Аничка , разбирам те напълно, но няма как, бързо ше мине.

# 258
Привет момичета!

Ели, успех! Искрено ти завиждам за голямата радост, която те чака утре! Стискам палци да мине бързо и леко и да си гушкаш бебка  Hug Hug Hug

Ирка, успех и на теб в бизнеса! Money Money Money

Жужу, разсмя ме много Сиянка!

Джули, супер за детската градина на Рико! Дано да има и други приети дечица! Praynig

Пипи, не се ядосвай, че Емо няма да тръгне с по-големите на градина. Детската градина лесно, първи и втори клас също (и 5-годишно ще се научи да чете и да смята до 100), но по-нагоре материалът в училище става много сериозен и една година по-големи от другите деца имат доста предимство. А особено за момчетата е важно да се чувстват по-големи, вкл. и физически – по-високи, по-силни. Забелязах по моя син колко много се разви във всяко отношение между 10 и 11-годишна възраст. Да не говорим за кандидатстването след 7-ми клас, където освен натрупани знания се иска да имат реална преценка за нещата и много здрава психика.
Ох, сигурно ви се струват много далечни тези неща, но аз да си кажа, защото в момента ме вълнуват, имам си едно учениче, родено в началото на годината и едно в края .... а и времето лети бързо.

Иначе, заниманията на Беа са поети основно от брат й и сестра й Blush Blush Blush.... Порастна много в последните 1-2 месеца и на тях вече им е забавно с нея.... играят на конче (возят я на гръб), на коли, на кукли, на лодки, направени от столове, “падат” във водата, “спасяват” се, Беата се вълнува, вживява се Laughing... когато пишат домашни, седи и тя на стол на бюрото и “пише”, иска да ходи на училище.... особено на зелено училище Laughing. А за майките с момченца, очакващи 2-3 години по-малки момиченца, да знаете, че бой няма, обикновено се обожават.... това от опит го казвам.... моите чак сега на 8-10 години взеха да се поспречкват за това-онова.

Ееее, забравих се в писането днес.... извинете...

Целувки  Hug Hug Hug

П.С. Пипи, за песничките - горе-долу две-три Simple Smile

# 259
Здравейте!

Ох, аз влизам да видя няма ли новини от Евито, нали днес е големият ден Hug

Пипи, вече два пъти си губих кучето, толкоз много без нет не съм била.

Ние сме добре, нааай-после сме си в нас, децата бягат като пощръклели из всички стаи, още са превъзбудени и не могат да се нарадват.
Аз малко се чувствам още като на гости, някак чуждо ми е, ама ще свикна Grinning

В петък поставихме на Дарена много отложеният последен прием на Пентаксим.
Горкото дете, почти 24 часа след това не можеше да ходи, толкова я болеше крачето и само на ръце или в легло стоеше.
И Т вдигна, до сега такава реакция не е правила.

# 260
  • до една звездичка
Ели, чакаме... Rolling Eyes  Hug Най-хубавата дата (27!) си избрала!  Blush

Фили, защо чак сега, наистина? И при само след Стела последния Пентаксим имаше реакция. Компрес с риванол помогна.  Peace

п.с. Днес съм щастлива: Стела спи. За 5 път този месец.  Tired

# 261
Ели, хайде някой да ни зарадва Hug На днешна дата 2007, според мен е зачената малката Simple Smile Нещо ми е болничка, с висока температура и зачервено гърло, има хрипове, но само когато спи, може и от хремичката да са newsm78 Аз съм си виновна, преди 10-тина дни беше пак така, док ни изписа сиропчета , аз не ги давах, викам ще лекувам само с хомеопатия, и ето сега пак.Ще давам сиропчетата и ако няма подобрение пак при док.

# 262
Здравейте, влизам с добрата новина. Елито преди около час ми писа, че е родила момиченце- 3,700 и много приличало на батко си. Да и е жива и здрава и много да ги радва.
Зимна, съгласна съм , че по-големите дечица обичат много малките. И са големи помощници.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 16:50 от Silvipl

# 263
  • София
Хей. Ели....браво мила, честита радост на всички ви. Да сте живи и здравиHug
Фили, и аз като теб с това куче.  Sad Ние нали нямаме нет в къщи а в почивните дни все не мога да намеря къде да отида и в Понеделник все харчлък.  ooooh! И в метростанциите само дето го има тоя нет, нищо не можеш да свършиш като хората и от там.  #2gunfire
А това с големите деца...у нас нещо не е точно така.  Tired Не могат да се нагодят ни в игри, ни в ядене, ни в пиене. Все единия на другия крив....просто щом са двамата е нещо страшно.  Sad

# 264
ЕЛИ, ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 265
  • до една звездичка
Честито, Ели!!!  Hug

# 266
Честито, Ели! Да ви е жива и здрава!  Hug

# 267
  • София
Честита принцеса на Ели!  bouquet

# 268
Честита дъщеричка на Ели и от мен!
Да й е жива и здрава и много радост да й носи!
   bouquet

# 269
Честита дъщеричка, Ели! Да е жива и здрава и много да ви радва Hug

Зимна, благодаря за хубавото включване Hug

Общи условия

Активация на акаунт