Отговори
# 450
.... И АМ планирам да и спра скоро. И без друго хапва хубаво (пу-пу-пу) на вечеря....

Оооо, значи не само ние още си прицокваме, преди заспиване?  ooooh!
Успокои ме.
   bouquet

# 451
  • В сънния Люлин, прибулен...
И Митко пие АМ преди сън и не смятам да му го спирам оше. Вземаме му Нестле Джуниър 2+
Въпросът е не дали ще го пие, а как да стане - хем да е "близо" до заспиването, хем след млякото да мием зъбите, без да го изтръгна от сладкия унес, който му докарва млякото.

# 452
Деги, честито ви безпамперсно дупе и на вас  bouquet И Боби си цока вечер като си легне Нестле Джуниър 2+ и не мисля да му го спирам. Коритото отдавна сме го махнали, къпя го в душ кабината и после го оставям самичък си държи душа и по 20 минути се забавлява с водата. Аз памперс му слагам само вечер, в повечето случаи е сух на сутринта. Следобед спи по гащички и няма пропуски. Навън не иска да пишка, стиска докато не се приберем вкъщи на гърнето, но ще се научи няма къде да ходи Simple Smile Иначе у нас и без да го карам даде ли му зор веднага си сяда самичък и си върши работата Grinning

Еви, не му се притеснявай, самичък ще се откаже Hug Боби не искаше седмица преди това и за секунда да седне на гърнето и виж как изведнъж реши че не го иска вече памперса. Когато реши тогава, няма човек с памперс останал Hug

# 453
Дега, поздравления за махането на пампито.Ние пишаме на гърне, но после пак и слагам памперса, общо взето винаги когато я сложа си пиша детето.За акото е малко по сложно, казва ми вече като е в процес аз в повечето случаи докато я сложа и изпускам момента, иначе за пишото проблеми никакви.
Ам , още пием.
Да попитам, преди около 10дни и слагах комбинираната ваксина за шарките, от около три дни и излизат по две пъпки на лицето, дали е някаква реакция от ваксината?

# 454
...хем след млякото да мием зъбите....

Аз още не съм мила зъбките на малкото - все се каня да почна, но приятелки и майка ми винаги ме разубеждават...   Thinking

# 455
Ние мием зъби сутрин заедно, ако се присетим следобед..., но вечер сърце не ми дава, да дръпна шишето и да мием зъби. Като махнем вечерното мляко ще ги мием преди лягане, но сега ми е съвестно.
Stelt, защо те разубеждават?

# 456
Пия зъбите на Стефан всяка вечер, още от както бяха 2 зъба (тогава миех на обед), а като се отби - вечер  Peace Засега изглеждат чудни  Mr. Green
Вчера като се събуди сутринта и му беше сух памперса  newsm44 и реших да не чакам повече такива сутрини, ами направо му го махнах. На обяд нямаше пропуск, а вечерта пи повече сокче и резултата беше 3:3 ( 3 напикавания и 3 изпишквания  ooooh!). Но твърдо съм решила - махам го. Дано не се измъчим много...

А Андреа е добре, яде горе-долу, но хич не я влече лъжицата... Слабичка и дълга го раздава - 6500 и 70см на 9м  Peace Седи добре, но още не се обръща и няма позивни за лазене.
И живи и здрави, от средата на юли сме на северното черноморие за 2 седмици - на вилата ни   grinning039  Nature Sunny family
Да се похваля, сесията ми върви усилено, взех 4 изпита, остават още толкова  smile3529

# 457
И Калина е без памперс от тази пролет, махнах го от раз, нямаше никакви проблеми, просто вече беше дошъл момента. Сега и да сме навън я подканям, но аз знам че горе долу на час и половина й се допишква, и нямаме проблеми.   Peace

Днес ако не завали ще е първоюнското тържество в яслата.   Simple Smile

# 458

Рано му било...  Вчера една приятелка каза, че и тя си мие зъбите изключително рядко, а никога не е имала развален зъб...  newsm78  Значи някъде другаде се крие ключа от бараката...  Thinking

# 459
Той ключа е ясен - "гена на баба Гена"  Wink Ние сме с кофти зъби и поне ми се ще хлапето да има навик. А тя се забавлява и не ми е проблем.

# 460
  • до една звездичка

Рано му било...  Вчера една приятелка каза, че и тя си мие зъбите изключително рядко, а никога не е имала развален зъб...  newsm78  Значи някъде другаде се крие ключа от бараката...  Thinking
Сериозно ли говориш?!?

Всъщност, миенето на зъбите не благоприятства единствено тяхната здравина. Както обратното е опасно не само за тях.

Според мен, конкретно що се отнася до зъбите "вина" има единствено гена.

Peace

# 461
Ето ни и нас!
Жива съм вече втроа седмица сама с децата Party
Оказа се, че разходката е едно от най-спокойните ни моменти, за моя изненада, Ивка спи, Мърко тук таме издивява, иначе бута количката и слуша.
Даже днес се изпишка в гърнето, настанаха всенародни тържества, браво на детето и т.н. има надежда.
Даже успявам понякога да ги преспя след обед по едно и също време и тогава идва рая, като е тихо и тя спи по 3-4 часа.....иначе постоянно и се бучи с колички, отвива я, пипа й краката и ръцете, дърпа бибата, зада може пак да я сложи и така.
Никой не каза нищо за ходенето на пръсти, явно само ние сме така.
Зъбите ги мия откакто бяха 4 на брой, сега в повечето случаи само вечер, ако имам възможност и на обяд.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 15:36 от Ewito

# 462
Даа, за зъбите определено си е ген, кумът ми да има 1 пломба, много са му здрави зъбите. А хигиената си е важна, минимум по 1 път на ден трябва миене, най добре 2 пъти - сутрин и вечер  Peace
Аз дневният памперс на Стефан от близо 1г съм му го махнала, но още му слагах за сън и го пълни  Confused Дано сега успея да го махна и него  Praynig

Момичета, имате ли детски (35лв). Обикновено на 20то число ми ги превеждат, а до днес още нямам???

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 15:44 от ♥Люси♥

# 463
Яни си държи на памперса.  Confused Чакам затоплянето и се почваме. Мисля, че бързо ще се научи, защото започна да разнася гърнето, но само си почива върху него.

Зъбките ги мием вечер. Ама или мием, или дъвче четката, или осмуква пастата за зъби. Калина също проявява интерес към пастата и скоро ще й купя четка и на нея. Засега дъвче на баща си стелките от обувките.

Люси, мартенките ревяха, че също нямали парички. Явно е масово явление. На мен пък никой нищо не ми превежда, защото НОИ изведнъж пресметна, че ми били наддали. Аз не съм и разбрала. Сега ме дебнат да ми се разболеят децата, че да ми удържат болничните. Те пък моите деца се стараят да си връщаме борчовете  Laughing

Евито, Яни не е ходила никога на пръсти, но Инка е голяма балерина и танцьорка. Може би затова е и доста нестабилна при ходене и предпочита доброто старо лазене. Мърко докога ползва проходилка? Все си мисля, че Нини я задържаха бабите по-дълго в проходилката. Thinking

# 464
Момичета, имате ли детски (35лв). Обикновено на 20то число ми ги превеждат, а до днес още нямам???

Никой няма.
По Новините казаха, че нямало пари.
За нас няма, ама за депутатски заплати има.
  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт