Отговори
# 540
  • до една звездичка
Ира, много неприятно това за зъбчето, наистина.  Confused
А като ви гледам мерките, мога спокойно да възкликна: Ето момък за мойто момиче!...  Laughing

# 541
  • София
Мари, когато те мернах в темата за Токуда, породи в мен разни съмнения, ама чак такава конспирация... Heart Eyes

# 542
Вчера правихме питка на Ивето - ето малко снимки
http://ewito.multiply.com/photos/album/24/24#photo=1
Вече всяка сутрин имаме попадения в гърнето Grinning

# 543
Мариии, страхотна новина Hug. Лека бременност ти желая и пухкаво бебче на финала Hug

Илиянче, и при нас горе долу е така. За първи път като се изака в гърнето и явно се уплаши като видя какво е излезнало от него и вече не иска да ака на гърне, а само в тоалетната на седалката. А навън ако ни даде зор не знам какво ще правим. Иначе и той като се изпишка отива хвърля си го в тоалетната и си пуска водата, навън пишка прав.

Дега, дано притесненията ти са на напразни Praynig

Аз си имам свеки помощничка за една седмица и ще се скъсам от обиколки по моловете Grinning

Еви, много сте сладки и браво на Мърко за гърнето Hug

Хубав ден на всички Hug

# 544
мари, и аз те заподозрях в темата за токуда Wink ама ти сериозна конспирация този път Laughing
успех, и всичко да е наред! Hug
и питай за токуда, ако те интересува нещо Wink

и Емо казва френско "р", няма на кого да се метне Grinning но не във всички думи

# 545
  • Варна
Мари, честито. Аз те видях в отчетната, защото имам приятелка която чака бебе декември, но си мълчах  Mr. Green
Дано всичко е наред, и прекрасен предновогодишен подарък! Много е хубаво с две дечица!!
Сашко все още не казва "р", казва "йъ". От утре го пускам на ясла без памперси, пък за акането каквото-такова, все някога ще се научи!
Ели, много е сладка Ивето, как сладко спинка докато чупят питката, голям бонбон!!
Бай дъ уей, Сашко е около 12кг, и 90см. Simple Smile Кака му вървеше по-висока.

# 546
Мари,честито  preggo.Лека и безпроблемна бременост ти желая.

Ели,много е сладка Ивето,а и доста е пораснала. Heart Eyes

Илия също все още не може да казва "р", "т" пък в някои думи го сменя с "п"

Дега,дано притесненията са ти напразни. Hug

# 547
  • София
То май всички си знаем за Мари,но си траем докато тя не ни се разкри Simple Smile
Честито още веднъж от мен!
Илиянче коя е твойта позната при декемврииките ?и наща кума чака бебе през декември  Hug

# 548
  • Варна
Слънчи, аз ходих да я проверявам дали се е записала, но не е . От Варна е момичето:)

# 549
Здравейте!

Само аз не съм знаела за Мари и искрено се радвам!
Пожелавам незабравимо Коледно чудо да ви споходи! Hug

Еви, Ивайла ти е голяма хубавица от сега Grinning

Ирка, съжалявам за случката.Малко комплицирана ситуация, ама сигурно вече сте се справили Grinning

# 550
  • София
Добро утро, момичета!
Днес имам повод да почерпя - 14 год. откакто сме заедно с моята половинка и 7 год. от сватбения ни ден.   Heart Eyes

# 551
  • Варна
Честито Мирка, още много години заедно и любовта да е ваша спътница винаги!!
Моя Сашко днес е болен, нощес вдигна Т и повърна, сега е добре, има лека Т...явно в някой бърз вирус!

# 552
Много ви благодаря отново за пожеланията  bouquet
Малката вчера беше с разстройство, разтопих и в микровълновата един сладолед -Марс и веднага след това се отчете поне 10пъти.Дали е от това?Днес не сме се отчитали , дано да е преминало.
Мирка, още дълги години щастлив семеен живот Hug

# 553
Мари, честито и от мен! Лека бременност ти пожелавам!

Мирка, на теб и твоята половинка - любов и щастие!

# 554
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мари, честито, мила!  Hug Лека и безоблачна бременност!  Hug Стискам палци всичко да върви по ноти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт