Отговори
# 615
Tuli, Честитооо  Hug лека и безпроблемна бременност  Hug
Момичетата вече са те посъветвали относно памперса, упоритост и това е, след няколко дни ще видиш, че има напредък  Peace

# 616
Alexandra ,Ханна,много ви благодаря за идеите и подкрепата. Ох,явно търпение му е майката,ама дано накрая има и резултат.  bouquet Hug
Ханна, Люси, мерси!!! Hug
Дано Джули не излезне права,че не осъзнава още какво се случва,че с този темп на осъзнаване някъде към първи клас ще махнем памперса.

# 617
Може да му пуснеш това филмче - http://www.youtube.com/watch#!v=_6-KrrIbAEs&feature=related
Малко е шантаво, но пък е доста образно  Grinning Тези японци съм ги признала откъм идеи за всичко  Simple Smile

П.С. Уау, сега видях, че чакате бебче  Hug Честито и всичко да върви леко  Heart Eyes
Малко ли?  Joy

tuli, пробвай го 4-5 дена, но ако видиш, че не се усеща кога пишка, по-добре да му оставиш пампата още известно време. Няма сми да го мъчиш, ако не е готов.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 16:32 от Зимна приказка ♥

# 618
  • до една звездичка
tuli, да се изкажа и аз по въпроса като прясна в тази задача.
Когато махнах памперса на Стела просто започнах да я питам и подканям наистина много често дали има пиш.
Понеже сме предимно навън, на нея и беше (и все още е така) интересно да пиша до някое дръвче, да мокри мравките и пр.
За гърнето в къщи ми стана по-трудно - не искаше вече да сяда на него. Затова й купих приставка за тоалетната чиния. От тогава ползва само нея, забавно й е. Бърше са самичка, пуска водата.
Но, според мен, всичко е индивидуално. Стела явно вече беше готова.

# 619
Ханна, това филмче ме разби!!!! Laughing Heart Eyes

То и моят влиза в тоалетната,дърпа си тоалетната хартия,много обича да пуска водата,а любимото му е да връхлита,докато някой от нас е вътре и недай боже да е заключена вратата,голям писък наддава,но нежелае да я използва по предназначение.

# 620
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ако тая работа с неосъзнаването какво се иска беше казана отнесена към моето дете, щях да стрелям без предупреждение!  Laughing Верно, че всяко дете си има свой темп на развитие и осъзнаване, но аз съм също като Александра абсолютно убедена, че много добре осъзнават какво се иска от тях, но отказват да ни "угодят". Като си знам момчето, просто е изключено нещо по тази тема да не разбира.
При нас положението е идентично - никакъв напредък, сменяме памперсите и търсим нещо, което да го мотивира да се откаже от тях. След 25-и като ми приключат изпитите, ще сваля памперса и ще видим.
Не знам как "трябва" да се постъпва, но аз не бих могла да го оставя да се разнася мокър, дори и да "трябва".

# 621
Предлагам да застреляме Зимна с патрони за глигани, че си е държала детето до 4 години с памперс!  Tired

# 622
Привет и от мен!
Честито на бременните Мари и Тюли! Лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета около термин!
Аз се позагубих малко, но започнах работа и още всичко ми е като насън  Crazy. Сутрин ставам в 5-6 часа да се кърмим с малката, после   следва изцеждане за през деня, водене на Никол на ясла. След това в работата нямам време да седна да ви навестя, а вечер се чудя кое по-напред да направя. Когато вече всички спят успявам само да ви хвърля по един поглед и лягам и умирам ooooh!
Джули, мен трябва да ме застреляте с базука, защото баткото ми беше нощем с памперс почти до първи клас. Просто спеше много дълбоко и си се напишкваше почти всяка вечер. И Никол все още нощем е с памперс и така като гледам е много пълен сутрин, та едва ли скоро ще мога да го махна него. За дневния тя сама си реши да го махне и седна и се изпишка на гърнето, а преди това я бях пробвала няколко пъти и нямах никакъв успех. Около седмица ни отне да я откажем да прави голямата работа в гащите, но от отгава няма пропуск по всички фронтове.
Момичета, нали нещо се говореше за срещички? Вечерни на по питие или на кино. Дайте да се организираме нещо и ще отида да запазя маса.
Вейче, Люси, как върви сесията? Борите ли ги изпитите?

# 623
Джули, мен трябва да ме застреляте с базука, защото баткото ми беше нощем с памперс почти до първи клас.

И ти под ножа! hahaha

Момичета, ще ходите ли на море?
  Rolling Eyes

# 624
  • София
Ние ще ходим през Август  Flutter

# 625
Слънчи, ние винаги досега сме ходили през Август, ама тая година май ще отидем през Юли.
Ще видим, колебая се между Поморие и Несебър, но все си мисля, че с децата ще е по- удобно на Поморие. Rolling Eyes
Някак по- спокойно ми е там.

Малчо ни е дочул какво коментираме и от няколко дни все това повтаря:
- Искам ятото мойе, айде на мойе!
  Laughing

# 626
  • София
Ние обюо взето все по едно и също време си ходим на море и на едно и също място,но тази година ще заменим "залива на делфините" с Гранд хотел Варна Thinking
От прекрасно спокойно местенце отиваме на лудница в рзгара на сезона и незнам дали ще ни хареса Crazy

# 627
Ооо, не знам, аз лудница вкъщи си имам достатъчно, не щЪ и там.  Laughing
Дано ви хареса, все пак и малко промяна не е лошо.
А ако не ви хареса - няма да ходите повече там и така. 
Hug

# 628
Честити коремчета на Тули и Мари, здрави и хубави бебоци ви пожелавам  Hug
Ние памперса го махнахме на скоро (дневния), една неделя си седяхме у дома и я подканях да сяда на гърнето. Справи се отлично и имаме само един пропуск - защото мама забрави - на втория ден. Ще се намеся в спора само, за да кажа, че моето дете също явно не е от най-умните, защото чак на третия ден започна да се забавлява от това, че пишка в момента, т.е. осъзна какво върши. Мисля, че повечето дечица, които са с памперс на тази възраст въобще не отразяват пишкането. Нощния обаче сигурно дълго ще го ползваме, сутрин е много пълен. Но пък, вчера ни вдигна да я преобуваме, защото още докато се унасяла и се напишкала (много диня  Laughing) и не искаше да седи мокра.
Иначе знае 10 цвята и постоянно ми обяснява кое какъв цвят е... Освен това ме упътва на къде да завия - "вий лаво, вий дасно"  Crazy Е, и при нея има понякога проблем с "другото ляво", но обикновено се справя.
На море ще ходим, пак при нашите в Гърция, само се надявам тази година да не влизаме пак в болница  Confused Аз си почивам активно, а те я водят на плаж сутрин и вечер, през другото време спи от изтощение - много е хубаво  Party

# 629
И аз да се отчета за морето, от 10 до 25август , на Китен, ако има някой по това време на южното черноморие да свирка Hug
Ние също сме с нощен памперс, но няма как, много мляко изпива малката преди сън.
С Тули сме в една отчетна темичка Hug

Общи условия

Активация на акаунт