Мама Мечка, честити две чертички, стискам палци всичко да мине леко.
Боби от три седмици е на ясла за половин ден. Много съм доволна защото видимо стана общителен , заиграва се с други деца, провеждат се едни комични диалози. За сега добре се адаптира,но категорично отказва да яде там. Не мога да разбера защо. Той е капризен към храната, опитва от всичко и сам си казва от кое ще яде, но там изобщо отказвал и да опита.
По отношение на храненето ,когато баба му го храни си пуска коремче, защото колкото и да и наливам ум в главата отказва да види признаците кога детето се е наяло и го гони с купичката из стаята ,отделно го храни с баници и прочие. За щастие рядко и се отдава случай. Засега държим линя от около 15 кг и около 1 м и 28 номер
Триколката си я кара без проблем, но сега му взехме 16" и се справя само на гладък асфалт. Явно не са му заякнали достатъчно мускулите за по-голямо съпротивление. Та като излезем е голямо изтощение за мен с това колело.
да взема и аз да се отчета 

А докато се пече съм заредила, миялната, пералнята и съм нарязала зарзавата за супата.

При нас няма такова нещо. Знае, че кафе, ракия, вино и бира пият само майките и бащите и тъй като е много изпълнително дете
отказва дори да опита. 
Но , като си помисля аз в първи клас бях 16 кг, а в 11 клас 40. Ей ме на сега 65кг. Като стане голяма иска не иска ще сдтане дебела като мен.