Отговори
# 600
  • София
Нивея, може и по-рано да излязат от детския пубертет, ако по-рано са влязли в него. Ивана я тресе още преди да навърши 2 и вече има някакви проблясъци, че лошия период отминава. И е страхотно, че Лео се е отпуснал в клубчето и се е забавлявал без вас. Ние рядко водим Ивана по клубчета, защото въпреки че навън е доста самостоятелна и не ме търси, в клуб винаги иска татко й или аз да й правим компания. Ето миналата седмица бяхме на РД в клубче, цял ден само за това говори, даже от мерак тръгнахме по-рано, с летящ старт влезе в залата ... и само след 5 мин. дойде да ни дърпа да влизаме с нея.  Confused
В момента съм на вълна детски легла и исках да се консултирам с вас за високите детски легла. Смятате ли че още е рано на тази възраст да спят на по-високо легло, около 80-100 см.? newsm78  Мисля да поръчам двойно легло тип сандвич, подобно на това: http://www.mebelibriliant.com/shop/images/1203591048.jpg , но ме притеснява височината. Разбира се ще се сложи някаква решетка, за да не пада девойката, но ми се иска да чуя и вашето мнение. 

# 601
Мирка, ние имаме подобно на показаното от теб легло. (http://www.colombinicasa.com/eresem/cameretta-bambini_1it - отваряш картинка 09, но е в други цветове). Хубавото е, че дори да падне горното дете, най много да падне върху долното на мекичко Wink А пък докато дойде време бебето да спи там (най-рано на 2 годинки), Ивана вече ще е почти на 5 и едва ли ще пада Peace

# 602
Мирка, ние взехме подобно легло (тип сандвич) за Емо, взехме и предпазна решетка, обачеее той почти не е спал сам на него, най-вече заради кашлицата, която продължи около 5 месеца - много кашляше и се давеше през нощта. затова извадихме и вторто легло, повдигнато, и е като спалня - спят двамата с баща си там, като баща му изпълнява ролята на предпазна решетка Mr. Green

Нивеа, ние от миналата година имаме басейн и пясъчник в градината, много полезни покупки Simple Smile и водни пистолети Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 16:37 от Пипи

# 603
  • София
Зимна, страхотно ви е леглото!  Peace По поръчка ли ви го правиха или от тази фирма поръчвахте? И колко е високо? Аз мисля да има и един ред чекмеджета под долното легло, където да прибирам завивките. Иначе и аз смятам да отварям малко долното легло докато спи, така че ако падне да е на меко. А удобно ли е за ежедневно ползване, защото все пак издърпай-прибери... Друго, което ме притеснява е как ще й четем приказки, защото така е свикнала да заспива, но ще трябва да измислим нещо.
Пипи, ще те помоля за снимка на леглото на Емо, може и на ЛС, че ме заинтригува как може да се повдига второто легло на нивото на горното и да става като спалня.  Simple Smile

# 604
http://www.irimbg.com/Galeria/gallery.html - избираш категория детски, на 3-та стр. последното легло, "невен". има железни крачета, които се сгъват под леглото.

# 605
Мирка, долното заедно с матрака е 35 см, горното - 75 см. Ние специално гледахме да е лесно плъзгащо се, за да могат децата сами да си го издърпват. Без чекмеджета взехме, защото моите големите и двамата са с алергия към домашен прах и така по-лесно и по-често чистя отдолу newsm79. Приказки се четат много лесно като се сяда на долното легло и се обляга на горното като на диванче Simple Smile.
Поръчахме го от "Идеален дом", които са представители на Коломбини.

# 606
  • София
Момичета, благодаря ви за бързия отговор!   bouquet Че до няколко дни вече трябва да поръчваме, а все имах едни съмнения дали не бъркам с това легло.

# 607
Момичета , докато сме на тема легла, препоръчайте ми мебелни къщи в София , конкретно търся обзавеждане на детска стая.
Днес водих малката при док, преглежда я видимо няма нищо притеснително.Даде ни направление за ехограф и кръвни изследвания.Дано всичко е наред Praynig

# 608
Уу, разкошни легла, и аз съм ги харесала, живи и здрави, някой ден като се установим и децата имат отделна стая  Mr. Green
Ние сме горе-долу добре, Стефан кашля и аз се чудя това чудо от къде се появи.
Андреа е добре, яде, дивее, но все още не иска да се върти, изправя  и прочее, дори и седнала все още се кандилка като пиян морков. Но е рано още, няма за къде да бърза  Mr. Green
На Стефан му върнах памперса, няколко сутрини му е сух, но обедния го пълни. Прави бяхте, че май му е рано. Ще почакам още малко и пак ще пробвам.
Вчера ходих на Родителска среща в ДГ, беше много интересно, продължи почти 2ч, обясняваха за режимите, по часове какво и как, какво да носим, в колко да ги водим и взимаме. Ще започнат от 15.09, а в края на септември ще има нова среща.
За наказването - няколко пъти съм го наказвала до стената, много тежко го прие, много плака и беше доста обиден. Имаше ефект, но за кратко и реших да не го правя. За сега се разбираме и с разговори, обещания, но ... до следващото "провинение". Много гледа от другите деца, когато сме сами е ангелче, от време на време се тръшка, но бързо се залъгва и отминава. Но като сме с други деца понякога става кошмарно, чудя се количката ли да зарежа, след него ли да тичам...

Мари, стискаме силно палци  Hug
За мебелни къщи - Еником М, Комо, Арон, Айко - всичките правят добри промоции, като цяло са им хубави мебелите, от всичките съм взимала и за сега нямам оплаквания.

# 609
Здравейте,мили мами!!!
Не съм писала от доста дълго време,но пък за сметка на това редовно чета написаното.
Сега се обръщам към вас с надежда за помощ,защото мисията с махането на памперса при нас се оказва напълно невъзможна.
Моят юнак изобщо не желае да седне на гърнето.Днес цял ден го оставих да ходи по гащи с идеята,че като му подмокри ще му стане неприятно и ще има някакъв напредък.е Да,ама не. Пишка си където му падне и след това продължава,без изобщо да му е дискомфортно от това,че е мокър. Смених му на три пъти гащите по моя инициатива,че ме хвана страх да не настине. И за целият ден седна на гърнето само един път и то с гащите и то за 35сек.
Моля ви,дайте съвет как да процедирам,че като гледам и до първи клас,няма да махнем този памперс?!  bouquet
Благодаря ви предварително за отговора!!! Hug
На всички бременни мами,леко и безпроблемно бременеене и честито!!!

# 610
  • Варна
Tuli, това колко дни го практикувате? Резултат по този метод има след 4-ия ден поне, по моя опит. Е, хайде, на втория може и да се поусетят, но истински започват да казват поне на 4-5 ден. Не се отказвай толкова бързо  Peace Просто когато се напиша на гащите, му показваш гърнето, или пък тоалетната, и казваш че там е трябвало да свърши работата. Разбират много добре, хич не са бебета вече, ако отказва е само от инат, а не че не знае какво се случва  Laughing

# 611
Е добре,аз като олигофренче,но да си попитам-всеки път ли когато се напишка в гащите да му ги сменям или да го оставя да си ходи мокър. Иначе от доста дълго се опитвам,но не настоятелно да го сложа да седне на гърнето,но по безпамперс за толкова дълго време ми е за пръв ден.

# 612
  • Варна
Е добре,аз като олигофренче,но да си попитам-всеки път ли когато се напишка в гащите да му ги сменям или да го оставя да си ходи мокър. Иначе от доста дълго се опитвам,но не настоятелно да го сложа да седне на гърнето,но по безпамперс за толкова дълго време ми е за пръв ден.
Hug Аз лично съм ги сменяла веднага след като се напишат, но почваха да реват и сами да се събуват  Simple Smile Незнам как стои въпросът в случай че не му прави впечатление на детето, т.е. какъв да е подхода.

# 613
Според моето скромно мнение, детето просто още не осъзнава какво точно се очаква от него, не става дума за никакъв инат.
Но вие си знаете.

# 614
  • Пловдив
tuli , може да опитайте направо да пишка прав в тоалетната. Баща му да му помогне повече в това отношение Simple Smile (като личен пример най-вече)
Или пък като му обуваш гащи нека да обува гащи и на някое мече (примерно) и да го слага и него на гърнето. Отвреме навреме нека да проверява гащите на мечо дали са сухи, после да проверява и неговите за същото. ..
Може да му пуснеш това филмче - http://www.youtube.com/watch#!v=_6-KrrIbAEs&feature=related
Малко е шантаво, но пък е доста образно  Grinning Тези японци съм ги признала откъм идеи за всичко  Simple Smile

П.С. Уау, сега видях, че чакате бебче  Hug Честито и всичко да върви леко  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт