СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 910
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • До хладилника, който обичам
Тая Ръкавичка отказва да прояде и това е. Crossing Arms Върти езика, вика ми 'бръм' и от кубчето тиква дали изяжда и 10 грама. Таях надежда за тиквата, ама на. Даже пряко сили изцедих и разбърках с две глътки кърма.

# 166
Здравейте!
За утре - аз предполагам, че към обяд ще мога да се класирам в Борисовата. То и ние наобяд пюре ядем, досега все вкъщи сме били. Ще се пробвам да се напраним навън, пък ако не - ще си взема и мляко, за всеки случай.
Я да пусна аз все пак едно списъче, да не се окажа самичка утре...

Понеделник, 11-12ч., Борисовата градина, входът откъм спирката на Орлов мост
часът може и по-рано, вие се разберете, аз не мога да дойда преди 11, че сме на контролен преглед

1. Миринда
2. МаммаТ
3. Криската
4. Янче (ще дойдеш след като се нахраните, примерно)

Айде, вие сте, не се скатавайте...

Цвета, верно си е за момичетата и момчетата... И моя син е като дробче, нито се обръща, не ще да стои по корем, не се задържа повече от 5 секунди седнал без да се килне  ooooh!... А кака му по това време седеше супер стабилно, опитваше се да лази, връткаше се и прочие...

Оф, ние се приготвихме за излизане, ама докато облека Невена (която се разлигави и замота) дребният се врътна и заспа  ooooh! И сега седим дето се вика на вратата и го чакаме да си вземе дрямката, та да отпрашим на разходка... Дано само не направи някой номер и да спи 2 часа...

# 167
Даа, аз ще дойда като се наяде Алекс. Ще звънна на МаммаТ да ви видя къде сте и така.  Peace

# 168
  • София
Привет от мен! Много е запустяла темата с това хубаво време навън Grinning Надявам се и ние да се класираме за разходка по някое време. Утре за Борисовата ще пропусна - няма как да стигна. Като взема новата количка тази седмица ще се присъединя за следващата сбирка, че сегашната количка не ми се побира в колата.

Никола още ми е болен, текат сополи яко и милото само се дави и реве Sad Не ще да яде - вчера докато ни нямаше изял само 380 мл за целия ден + 200 мл водичка. Страх ме е да не се обезводни, как да го накарам да яде?

# 169
Алекс беше същия в началото, като беше болен. Явно като им е затруднено дишането не им се яде много-много. Не знам какво да ти кажа, не съм се притеснявала от обезводняване, щото видимо си беше живичък. Дано скоро прояде нормално  Hug

# 170
  • София; Дружбето
Да, Габи днес категорично отказа да яде каша. Пак спи цял ден, повръща всичко и вече се притеснявам от обезводняване, защото не е пишкал от сутринта Rolling Eyes Памперса го смених сух, съвсем леко наакан. Утре ще ходим при педката, ама вече искам да почне да се оправя. Утре пак ще го пробвам с кашичка да хапне малко, аз правя 40 гр, не е много, но днес се разрева и не щя да я яде
В нас всичко се е намятало да спи, а аз варя боб Crazy После пак по разходки

# 171
За запушените нослето ми казаха една врътка, на котлона се слага да заври тенджерка с вода+една лъжица лайка и лъжичка сода за хляб, това се маха от котлона и се слага до главата на бебето да диша изпаренията, и се прибавя във врялата вода няколко капки пулмекс. http://www.framar.bg/%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D1%81- … -pid16002108.html (отдолу на страницата има и за инхалации с пулмекс)
Слага се отново да заври след като спре да отделя пара, т.е. поизстине водата и после вече се слага отново в стаята на бебето и се оставя вече цяла нощ там. Изпитали го казват, че ефкета бил вълшебен.

# 172
Брей,голяма пустош тук GrinningВсичко живо е навън!
Ние се прибрахме ,защото навън много духа,иначе е топло!Аз се изкефих страхотно на едни обувки и след голямо чудене си ги купих. GrinningСега съм много доволна,но трябва да мисля и чанта за тях..... newsm78
Ладида,Бобо страшно много е пораснал,и е много променен.Сладур голям!!!

Цвета,много ми хареса клипчето на Миша GrinningНе мога да повярвам,че е толкова малка и толкова подвижна.Браво на нея!

Соник,много жалко,че пак сте болнички!Дано се оправи детето бързо,че е голямо мъчение! Hug

Пералнята ми изпра,ще отивам да простирам и гладя Sad

# 173
За обезводняването бих дала глюкоза с натриев хлорид.

МамаТ, за работата...бях тръгнала да си давам мнението , но взех че се отказах.....заплата 2,500....не бих се чудила въобще, това е почти половината от единия ни кредит, та 100%  аз бих започнала работа.

На болните бързо оздравяване  Hug.
Много съм заспала  Tired.

Честит Рожден Ден arllina!Бъди здрава,много щастлива и обичана! Весел празник .  

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 16:40 от polly

# 174
Здравейте мами  Hug
Три дни не сме се спряли само по разходки сме, обедното ни хранене е вече само пюре и го извършваме навън. Времето е страхотно и виждам че не сте писали много отивам да ви чета.
Честит рожден ден на Арлина, бъди жива и здрава и много щастлива и обичана майка и съпруга   bouquet

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 16:57 от Deska84

# 175
  • София
Върнахме се и ние след 3-часова разходка, много е хубаво навън Party
Никола започна да изяжда пак по 200 мл, но на по-големи паузи - яде на 5-6 часа, ама пак е нещо де. Жизнен е иначе, но пишка малко, а от вчера сутринта въобще не е акал. Дано му поразмине скоро.
Цвета, страшно подвижна е била Миша, Никола даже след месец не си го представям да прави такива акробатики Crazy
Арлина, честит рожден ден! Много здраве ти пожелавам и много щастливи моменти в двете прекрасни кукли Heart Eyes

# 176
  • София; Дружбето
Уфф, аз вече се шашкам. Дребния продължава да спи, а като е буден само да рев и повръща Crossing Arms Добре, че утре педката е сутринта, ама до тогава ще побелея

# 177
Аз утре ида на срещата. Качвам се на метрото на Г.М. Димитров. Ако има и други от тук - звънкайте Wink

# 178
  • До хладилника, който обичам
Крис, Катето като е гледам е като Миша, така че очаквай скоро да я видиш виснала на някоя маса Wink Тя докато плъзна и вече се опитваше да става Laughing Ей тука http://www.youtube.com/watch?v=b3xwKd2nU8A е на 6 месеца и половина. Божкей, а Габи още не се обръща Crazy

Shocked не мога да повярвам какви неща е правила на 6,5 месеца, наистина. Толкова рано! Голямата към 8-9 месеца чак правеше така, това като гледам, и то по тези стъпки върви.

# 179
  • София; Дружбето
Крис, Катето като е гледам е като Миша, така че очаквай скоро да я видиш виснала на някоя маса Wink Тя докато плъзна и вече се опитваше да става Laughing Ей тука http://www.youtube.com/watch?v=b3xwKd2nU8A е на 6 месеца и половина. Божкей, а Габи още не се обръща Crazy

Shocked не мога да повярвам какви неща е правила на 6,5 месеца, наистина. Толкова рано! Голямата към 8-9 месеца чак правеше така, това като гледам, и то по тези стъпки върви.
Сега разбираш ли защо Габи ми се струва, че ужасно бавно се развива Joy Клипът е от 2 август, тя е родена на 16 януари Mr. Green ХИхи ей я 20 дена след това http://www.youtube.com/watch?v=YkVsaT1wTso

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 19:33 от tsveta

Общи условия

Активация на акаунт