СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 921
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Уиш,  newsm78 Мене ми се чини, че нещо кантара. Щом си му е всичко наред детето. И както венилов пише - има значение кога точно го теглиш, дали е яло детето, дали е изакало и изпишало всичко. Ми то колко човече е, а наистина какво издрискват, да се чудиш откъде идва...
Елеста, не съм виждала ботушите на живо все още. Чакам да ги доставят в рамките на 3 работни дни. Днес е първия  Rolling Eyes Някой (май ЕмиР) пита - не знам за размерите. Като дойдат, всичко ще си кажа и без да ме питате Simple Smile
РаяСветлинова, аз до сто не знам как се брои, прескочила съм първи клас май... Разбирай ме както искаш Wink Детето е най-важното! Свекитата и всички други роднини да са ми живи  здрави, но детето ми е малко по-мило от тях.
И колко трябва да е хемоглобина ся, кат' сте се разанкетчили? Wink Аз хабер си нямам. По-нататък ще го мерим, сега не ми е зор. Здрава е, ай ся хемоглобини...

# 346
  • София
Тук си заваля...
За заспиването....емиии от 1 седмица не ще да заспива сам в креватчето си Crossing Arms Досега сам си заспиваше...сега пее, иска някой да му се радва, да е наблизо...Преди като му дойдеше време за сън, хоп в креватчето и след 2 3 минути заспал...Не съм го учила на нищо...и ей го на стана на 6 месеца и почна да хитрее..Та следобедното приспиване ми идва в повече, защото това е времето, в което Кати спи и аз готвя...ако той заспи...но от 1 седмица съм готвила  2 пъти  Embarassed Ангел ме обсебва...и а мръдна от стаята почва да пищи...и така заспиването му трае от 30 минути до 1 час, очите му се затварят и като мръдна се ококорва. Резултата е, че се превъзбужда и многоооо трудно заспива...Незнам как ще процедирам, поне вечер си заспива сам. Нагушкан е и нацелуван през деня достатъчно...та  вечер, спокойно му казвам лека нощ и го оставям сам да си заспива...
 RAQSVETLINOVA  изследванията са задължителни  и са по ЗК  Peace Амиии за свеки...подкрепям МаммаТ
МаммаТ еми аз знам, че над 110 е оки...дори някъде над 100 четох също, защото се взимала кръвта от пръстчето и там имала някаква течност /незнам как се казваше/ и затова не е много точно изследването...защото при натискане на пръстчето излизало повече от тая течност...как го обясних самооооо #Crazy
Слънцезащитен крем ползвам 30 фактор...педи каза, че 50 е за деца с проблемна кожа..незнам дали е така, но с 30 фактор ем предпазва, ем децата имат и приятен загар...
Бреее 6 мацки ли имаме от чужбина, че няма да изследват хемоглобина.. newsm78 Ако ви дадат направление, няма ли да го изследвате? А че ще ви дадат е ясно, но трябва бебето да е навършило 6 месеца...

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 17:03 от EmiR

# 347
Най-после да остане време и за форума!
Тези мойте мъже,като са в къщи,не мога да се доредя,да седна на компа!Окупирали са ги и двата и играят покер Sad

Елеста,благодаря,че сподели за тортата,бързичко става значи.Ще направя тези дни и аз.

Стискам палци на Соник и Цвета.Бързичко да оздравяват мъниците! Hug
Рая,не се разстройвай заради несъобразителната си свекърва.Когато става въпрос за детето ,нищо и никой не е по-важен!
По въпроса за заспиването-вечер я слагам в кошарата,давам бибата,гася лампата и излизам от стаята!Заспива без проблем!През деня-по същия начин! PeaceИ друг път съм писала,че никога не съм приспивала дете на ръце!
Иначе докато е будна е едно постоянно мачкане и целуване и ми е мнооого кеф!!! Grinning
За храненето-аз давам вече доста неща-картоф,морков,тиква,броколи,спанак,чушки,грах.Някой питаше за сурови плодове-аз съм давала ябълка и банан,не е имало проблеми Peace
И накрая да честитя половинката годинка на бебока на Надина!И той бързичко да оздравява Hug

# 348
Здравейте  Grinning
Не запомних много какво четох, но бързах че се уча да правя козунаци  Laughing Реших да направя репетиция, за да не се излагам на Великден   chef
Андреа засппива различно. Някой път самичка докато си играе, някой път ако не съм я сложила на време да си легне се изнервя и трябва да я погаля малко по главата и да й попея. Много рядко е заспивала в мен. Незнам защо, но не иска  newsm78
МаммаТ няма да мога да дойда ако ходиш на разходка към южния парк. Обещах на майка ми утре да я развозвам че има работа ... и евентуално ако има време ще пием с нея по кафе в южния... Не че си ме поканила с теб де  Joy  ама уж нали така трябваше Crazy А в петък ще взимам бате от работа и трябва да ходим на пазар с него  и незнам колко часа ще стане докато свършим .
За захранването съм пробвала да въведа доста неща, но в крайна сметка ядем основно картоф с тиква, ако има морков или ориз, задължително слагам и круша че ни хваща запека .... Тиквичката и карфиола ги спрях че се изринахме от тях, а тия дни мисля да пробваме пащърнак и броколи  bowuu
....мале козунака ми изглежда супер (фръц фръц) после ще снимам и ще покажа  Blush

# 349
  • Варна
Ааа, Ванина123, само със снимка не става...Трябва и да пробваме, иначе.... Naughty не се брои...
Горби, удоволствието е мое, само бързи рецепти признавам аз, това да си играя дълго за една манджа(пък и торта) не е за мен...Номера е в украсата Peace Заредила съм се с стърготини за поръсване, разноцветни захарни пръчици, сметана спрей и други такива, мацваш отгоре и ето ти красУта... Crazy

# 350
Ааа, Ванина123, само със снимка не става...Трябва и да пробваме, иначе.... Naughty не се брои...
Да, да и по парче трябва. Мноого обичам козунак, особенно домашен. После и рецептата да споделиш  Hug

За свекито - мойта е същата. Научих се да не и мълча. Пък колкото ще да се сърди. И ние се подминаваме, като са сърдити. Няма да казвам повече, да ви товаря и вас.

Да си гледаме и радваме на децата, пък другото ...

# 351
А, за южния парк - аз днес само Ина взех от училище. На Елица 2 шапчици по-тънки купихме. И се поразходихме за час само, с Ина даже. И после заваля. Утре ще видя времето. Ама и аз искам козунак Wink
Ох, почудвам се вече какво да готвя........ Снощи направих телешко месо с маги фикса за ребърца - мнооооого Фкусно, ей! Давайте бързи идеи!

# 352
Днес се разходихме малко навън, но подухваше вятър и разходката ни беше кратка.
Ние ядем картоф, ориз, чушка, броколи, морков, лапад, тиквичка, тиква, ябълка, круша и банан всичко варено.

# 353
Отказах се да снимам. Не че неизглежда добре, но не ми стана пухкав и на конци  #2gunfire По скоро е като много вкусен хляб, та се отказах да се хваля  Whistling.... Иначе рецептата е тази  http://vicktory.wordpress.com/category/%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b8/%d0%ba%d0%be%d0%b7%d1%83%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8/ Мисля че грешката ми беше следната. След като втаса първия път, за да направя дълги ленти за сплитане ги разточвах и натисках за да се удължат и доста спадна след тази процедура.... Нищо имам още 1 седмица за опити  hahaha
МаммаТ от каде купихте шапки ??? Аз нещо немога да намеря читави. Та като говорим за шапки докато не си се отказала ето ти линкчето към тях http://malena2004.multiply.com/photos/album/337/337 Има намаление на цените - 25 лв. Кажи дали можеш да се справиш с някоя от тях. Примерно 06  Crazy

# 354
Ванина, МОГААААА!!! Simple Smile

# 355
Сега мистерията на хемоглобина -днес взех изследванията на Боби и хемоглобина пише за деца референтни стойности - долна граница 105.

Елеста и аз съм така по тортите - лесни и по-скоро ефектни украси, мацам, плескам и воала. Сега гледам форумите и за украсите за солените ястия - и пак така ефектно и красиво и лесно.

МамаТ -открих тайната на съда гювеч ( или както там се казва)- хакаш всичко месо, картофи или зеленчуци, слагаш във фурната и за два часа забравяш. Става мозък всичко.

Някакво инфо за Цвета и Соник, дано всичко при тях да е на оправяне вече.

# 356
Надина, сега сложих леща. Аз този съд честичко го ползвам Wink мдаааа Simple Smile

# 357
Ейййй супер си да знаеш Simple Smile Още утре като се мотам по София ще гледам да си потърся някаква прежда за по-тънки шапки и ти ги оставям като се видим да твориш  Rolling Eyes И естествено имаш черпня по твой избор  Party

# 358
АКО смяташ да черпиш, по-евтино ще ти излезе да си купиш шапката - винаги е така Wink другия път като излезем, ще се разходим до попа, там знам имаше един магазин с прежди, куки и подобни.  Peace

# 359
АКО смяташ да черпиш, по-евтино ще ти излезе да си купиш шапката - винаги е така Wink другия път като излезем, ще се разходим до попа, там знам имаше един магазин с прежди, куки и подобни.  Peace
Незнам за кой от двата си мислиш , но вече има само един там. До пощата който е, другия го преместиха .... но ще погледнем и там де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт