СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 919
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и от мен! Включвам се с огромно закъснение в темичката, но ..... тук ми е мястото!

# 406
  • Варна
Arlina, салона е зад Девическата гимназия (сега Арх. музей), аз там ходя на козметик и др. такива...Мерси за честитките, много съм доволна, че тя хич не им обръща внимание и мисля, че даже не я боли...
Ето ни на снимка:

http://septemvri2009.snimka.bg/baby/irina-lucia-na-elesta.426903.17950096

ооо, нова мама имаме: Добре дошла, сега дай подробности за теб и бебе Септемврийче! Hug

# 407
Днес не посмях да дупча ужите на мойто момиче. Беше ме страх. Мисля си че е много мъничка.
Елеста много сте хубави Hug
Добре дошла на Илава! 

# 408
Много сте хувави Елеста, ама я кажи за тези обици, какви са от какъв метал, временни ли са или са твои, с винтче ли са, абе подбобности. И колко струва, с какво ги пробиват, ако искаш на лични. Че и Зоя май се нави, поне така казва, че искала и се замислих Wink
Добре дошла на новата мама Hug

# 409
  • Габрово
Elesta, много е хубава малката с обечките.
Медицински са, нали?

За хемоглобина искам да ви кажа, че не се чувствам виновна и не съжалявам, че захраних късно. Все пак от тук пишещите мами доста захраниха късно, а децата са им с добър ХБ така, че просто малшанс е при нас, а и аз наистина бях с нисък ХБ като бременна и както казва Арлина може и затова да е така.

ilava, добре дошла Hug

# 410

За хемоглобина искам да ви кажа, че не се чувствам виновна и не съжалявам, че захраних късно. Все пак от тук пишещите мами доста захраниха късно, а децата са им с добър ХБ така, че просто малшанс е при нас, а и аз наистина бях с нисък ХБ като бременна и както казва Арлина може и затова да е така
това,  което арлина е написала е най-логично.Нашият е 117 и я на питай кво сме яли  Rolling Eyes - нъцки все още  Whistling
Момичета, страхотни шапки! Елеста, честито  Simple Smile

# 411
Ilava, добре дошла при нас. Тук ту е весело, ту е бойно поле. Напоследък като се запролети, все по-малко пишем, но... след лятото иде зима Wink
Ето и днес моята племеница се е сдобила с обеци http://septemvri2009.snimka.bg/baby/elichka-na-mammat-cveta.444627.17951009
Аз не бързам, има време. Ще кача още снимки в албумчето "срещи", ще пусна и към него линк Simple Smile
Лека от нас, Елица вече спи Simple Smile
Ей го и линка: http://septemvri2009.snimka.bg/baby/sreshti.485549.17951072

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 21:44 от MammaT

# 412
  От няколко дни не съм писала, ама много задачки и разходки.
  Ние утре ще даваме кръв и урина, та още не знам нашия хемоглобин какъв е. Моя беше много нисък като бременна. Даже ми преливаха венозно желязо. А тия дни казаха на баща ми, че има наследствена анемия. Неговия е 96. Явно аз съм като него.
  Дъщеря ми я беше тръшнал гаден вирус с всички екстри. Вече е добре. Аз и Ади пихме по 1 доза осцилококциум профилактично. За сега удържаме фронта.  Praynig

Според мен, ако бебето има непоносимост към глутена ( а и други ) няма значение на колко мес. му се предложи. На мой първи братовчед сина е с такава непоносимост. До колкото знам и до ден днешен ( 16г. ) не го консумира. Но то детето има и друга по гадна и неизлечима болест  Cry

Радвам се за добрите новини около болничките ни бебчовци – Дано до края на седмицата са си в къщи!  Praynig

Айде до утре или когато имам резултати и аз.  Hug

# 413
  • Варна
За Арлина и другите мами, дето попитаха:  ще кажа тук, че има много момиченца с майки мераклийки за обеци...
Пробиват ушенцето с пистолет, става за секунда, обеците са включени в цената(18 лв) и са медицински; мисля, че са от стомана, има и тип" златни", нашите са "сребърни" с камъче...Трябва да стоят поне 1 месец, преди да се заменят с други. Дават обеците запечатани, отварят се на място, зареждат се в пистолета и хоп - готово. Уши се пробиват пролет или есен, да не е мн. студено или горещо...Това е , което знам и спазихме разбира се да е на Благовещение... Wink Моите уши са пробити на 8 месеца, не помня и нямам травма останала, затова исках и на Ирина да е рано, да не помни болката ...
Болничките да оздравяват!
Лека от нас!

# 414
Здравейте и аз днес дупчих ушите на дъщеря ми. Тя е вече на 5,5 години, но чак сега се реших. Беше много развълнувана, тя отдавна иска и чака да й ги пробием. По пътя се похвали на всички, които срещна че ще й пробиваме ушите Simple Smile
За Коко да се отчета. Правихме кръвни изследвания - 105 ни е хемоглобина. Докторката ни каза, че не е необходимо да даваме желязо и че при условие, че е кърмено дете няма нйужда да се дава нищо допълнително.
За кг. сме 7,800 и 71,5 см Simple Smile

# 415
  • София
Добро утро!

Ние вчера бяхме на гастроентеролог и каза да минаваме на Фризопеп, ще ни го изписват безплатно. Ама каква сложна процедура, за да го получаваш  ooooh! Дали трябва да се повтаря всеки месец?  newsm78 Не знам към какво е алергична, но каза, че това разстройство дето сме имали трябва да е алергична реакция, щом тогава не е била болна и микробиологията е чиста. Но не разбрах как може да разберем към какво точно е алергична.

# 416
Добро утро!
Тъкмо нагласих кафето и Покахонтасме изпревари! Grinning

По този повод се сетих за Бамба!Отдавна не е писала!Дано всичко е наред при тях!!!

Момичета помагайте с идеи за подарък на 11-годишно момче!На рожден ден сме другата събота,а детето е презадоволено,та ми е много трудно да измисля нещо!А е дете на моя много добра приятелка и не може да минем с какво да е!

Елеста,много е сладка малката с обичките!Сега съжалявам,че не се престраших да ги пробием вчера!

Покахонтас,изписването не е ли с рецептурна книжка,както лекарствата?

# 417
  • Варна
Gorbi, мерси! Flutter
 Благодарим и за кафето на Покахонтас!

За подаръци - много е трудно с тия големи деца (големи претенции са вече) и аз имам приятелка с 12 годишно, ами за последния рожден ден му дадох пари да си купи каквото иска...Иначе, ако е по компютрите - давай някаква комп. игра или ако не, енциклопедия - сега има такива хубави книги! Аз с дрехи не бих рискувала Peace
Лек ден!

# 418
  • София
Горби, ами по-сложно е, дадоха ни някакъв талон, с който ще ходим до личния лекар, който ще ни даде не знам си каква друга хартия, която трябва да нося в ЗК по местоживеене, където ще слагат един печат, с който да се върна при личния лекар, който ще ни даде най-накрая рецепта  Crazy  Laughing

# 419
  • Бургас
Хоп- да се разпиша и аз! Борис тъкмо задряма. Напоследък е много крив. Зъбите много го мъчат, милото.  Sad
Минаха и нашите изследвания- при хранене само на АМ и захранване 10 дена преди навършване на 6ия месец само със зеленчукови пюрета хемоглобина му е 129.
Вече е опитал всичко без спанак. Хапва по едно малко бурканче (125мл) на обед, заедно с 60 мл АМ. До 7ия месец няма да му въвеждаме нищо друго. Другия месец ще го почнем с плодовите, между храненията.

gorbi, за подаръка- защо не му вземеш спален комплект с нещо там момчешко. Подарих на братовчедчето ми миналата година такова и беше много щастлив.  Peace

Елеста,много е сладка бебка с обичките! И аз на Краска й ги пробих докато беше бебе в един златарски магазин. Нищо не разбра.  Grinning

Стискам палци на бебчовците на sOnic и tsveta- дано оздравеят бързо и вече да ги изписват от болницата.  Praynig

Ще ставам аз да погладя малко бебешки дрехи, докато Борис спи и чакам леля му Биси, че вечер се прибирам толкова скапана от работа, че лягам и заспивам с Краска- тоест с кокошките.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт