СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 910
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • София
pokahontas, оздравявайте бързо Hug
Не ти ли предписаха нещо специално за да не се обезводни детето?
На мен педито когато Рая повръщаше ми предписа Хумана Електролит- в нея има всички необходими в-ва и соли.
Предписа ни, но малката нищо не иска да пие. Сега с голям зор успях да й давам Хидрасек. Само като ме вижда със шише, лъжица или каквото и да е и почва да реве  Cry

# 631
  • Габрово
Цвета, Соник, добре завърнали се и вече болница да виждате само като ходите на консултация Hug

Аз днес се "сдуших" с една мама в парка, която знам от преди, но не сме били близки и разправям аз, че давам на Рая каша от елда и тя вика' Ма не давай на детето тия глупости ми му купи една хубава скъпа каша- аз знам вика, че имате възможности и аз така братче Shocked
Тя дали въобще знае какво е елда и въобще кво ли си помисли не знам- тя кашата не е евтина й е вкусна, но дори й да си я правя в домашни условия щеше да си е моя работа и това няма общо с финансовите възможности...
Друг е въпроса, че и по темите със захранването сме на различни мнения. Нейното е на 4 мес. а вече пие сокчета и яде плодови и зеленчукови пюрета- не че има нещо лошо, ама тя вика, че много била чела преди да захрани(аз сякаш не съм бе), но явно сме чели от различни източници Wink

# 632
Бебешондел, честит двоен празник! Много романтично ми звучи да сте родени на един ден...и много празнично, малко на годишнина от сватба ми напомня. Да се влюбвате един в друг всеки ден от живота си, да се наслаждавате на всяка сутрин, когато се събуждате един до друг, бъдете като "дупе и гащи", но си запазете уникалността като личности, а когато се налага...си прощавайте  Heart Eyes

# 633
Tsveta, добре си се завърнала у дома.   Hug Дано повече да не ви се налага да ходите по болници.

Аз днес се "сдуших" с една мама в парка, която знам от преди, но не сме били близки и разправям аз, че давам на Рая каша от елда и тя вика' Ма не давай на детето тия глупости ми му купи една хубава скъпа каша- аз знам вика, че имате възможности и аз така братче Shocked

Хах, валката, май и аз съм от "смотаните" майки дето дават на децата си "евтини" боклуци  Crazy
И аз правя на Невена каша от елда, само че към нея слагам малко АМ и плодово пюре. Става разкошна и Невена си я хапва с голям кеф. Елдата е много полезна, така че тази майка да ходи да прочете нещо преди да се изказва неподготвена Simple Smile

# 634
  • София; Дружбето
Габи прие тиквата за отрова явно, щот само като я опита и наддаде вой и рева докато не го махнах от столчето Crazy И каша не щя след това. Утре пак ще пробвам и ако не я хареса ще си ям сама тиквата с пиле, дет я накупих в промишлени количества Crazy

Честито на всички имащи повод да пийнат днес Grinning

# 635
  Честит Рожден Ден на Бебешондел и съпруг!  Желая  много здраве и щастие!!!  bouquet

Добре дошли на Цвета и Соник  Hug
  Покахонтас, бързо да се оправяте, че да пътувате спокойно!

Аз днес ходих за резултатите – всичко е ОК, Хемогл. е 114.  Утре смятам да му дам и малко жълтък. На обед яде по 170-180гр. зеленчуково или месно пюре и това му е заместеното хранене. След обяд давам каша безмлечна и добавям плодово пюре ( за вкус ) и дохранвам с АМ.  Снощи къв рев му хвърли между 00ч. и 01ч. Най-накрая му дадох хапче Дентокинд, та спа до 10.45ч.

# 636
  • София
Като ви чета, май само ние не сме се захранили още. Суче през 2,5-3 часа.  newsm7
И ние не сме, а пък Никола е месец по-голям. Бях се заканила миналата седмица да почвам, ама пусти болести.
Цвета, радвам се, че сте вкъщи най-после Hug Успяхте ли да се наспите поне последната вечер като ви се махна ревльо от главата Mr. Green
Покахонтас, дано бързо се оправи Ана-Мария Hug

# 637
Много се радвам на завърналите се, Цвета и Соник  Hug !!!

В момента ядем каша - елда с намачкан банан и кърма. Храним се по половин час  ooooh!

Есим, за първи път ли даваш такова хапче  newsm78, действа ли ?. Аз мислех да взема от това за съня, ама се чудя. Нощес спа при мен, мъжо бе нощна смяна, и не се буди да яде, изкара от 22 до 6,30. А като си спи в креватчето се буди често и аз все му давах цица. Но сега видях че не е гладен, а жаден ... за майчина ласка  Laughing
Покахонтас бързо оздравяване!

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 18:18 от ivilda

# 638
  • София; Дружбето
Цвета, радвам се, че сте вкъщи най-после Hug Успяхте ли да се наспите поне последната вечер като ви се махна ревльо от главата Mr. Green

Laughing Имаше си добра конкуренция, не успях да спя, че ми беше напрегнато дали ще ни пуснат. Иначе отделението се напълни до горе, ужас колко болни има ooooh! Дано се видим скоро със синеокия младеж по хубав повод Grinning
Чакам с нетърпение утре да отида на разходка

# 639
честит рожден ден на ели и съпруга и,нека са живи и здрави,много да се обичат и подкрепят и да отгледат много живи и здрави сладки дечица

валката,аз понеже съм за ранното захранване много се притеснявах да не попадна на майки фенки на късното Winkох как ми олекна,че всичките към 10-15 мами редовно с които си правя компания са като мене и си говорим на една тема,само дето аз само не съм давала още попара и ми казват че съм се правела на модерна Laughing Laughing Laughing

соник,цвета,радвам се че сте си вкъщи Peace

покахонтас,дано да и отмине на малката,че да можете да си отидете в Румъния и да си починете на спокойствие Hug

# 640
Бебешондел,Честит ви двоен Рожден Ден.Ееех, мноого готино така,много здрави и щастливи бъдете.Весело празнуване .

ПокахонтасConfused дано бързо се оправите   bouquet.
Цвета, добре завърнала се .

# 641

Есим, за първи път ли даваш такова хапче  newsm78, действа ли ?. Аз мислех да взема от това за съня, ама се чудя.

За втори или трети път давам. Май има ефект. Но аз не съм привърженик на хапове, пък било и хомеопатични, та давам само като стане нетърпимо положението.

# 642
  • София
Все пак отидохме до Токуда, оказа се, че имаме зачервено гърло, как не го е видяла нашата заспала педи при положение, че беше вкъщи в 18:00ч  #Cussing out Сега сме на антибиотик, че следобед пак вдигна температура  а и заради гърлото). Лошото е, че всички лекарства, които пие (а вече са доста) се дават през устата, а тя не ще да яде и пие нищо, заради гърлото и трябва да я разрева, за да й ги давам  Rolling Eyes Предполагам, че ще отложим пътуването с няколко дена, най-вероятно и кръщенето...утре трябва да откажа тортата...Както и да е, само тя да е жива и здрава...

# 643
  • Варна
Покахонтас, съжалявам да го чуя...Само дано оздравеете бързо... Hug
Ние също сме на прага на разболяване, дали щот вчера я държах гола дълго, на гърнето, да събирам за изследването урина или някой вирус, но имаме сополки...Педи ни консултира по телефона, само конвенционалните Стеримар и капки за нос... Tired
Също каза, че хемоглобин 113 е нисък и да почвам да давам пилешко дробче, коприва и др. такива...А аз още месо не съм почнала... newsm78
Ще видим от утре месни пюрета да мятаме...

# 644
Оле пак болни душици Confused Дано бързо се оправи Ана Мария  Praynig

Много се радвам, че най-после Цвета и Соник са си у дома!  bouquet Дано бебоците дооздравеят бързо!

Честит рожден ден на Бебешондел и съпруга й  bouquet

Аз от днес съм с брекети и ми е много странно  Crazy Ама ще свикна де  Mr. Green

Забравих да споделя каква голяма бяла птица съм Embarassed Уж трябва да внимавам със захранването на Катето, а аз 2 яки изцепки  Whistling Първо в неделя реших да въвеждам тиквичката и взех от пюретата на Хип (тиквички с картоф и ориз) и отидохме до новия мол. Там по едно време реших да храня детето и като взех да давам съвсем забравих, че е нова храна и директно половин пюре  ooooh!. Оня ден нещо се зачетох по кутията с каша с която уж въведох ориза и осъзнах, че съм объркала кутиите и съм въвела директно ориз, царевица и тапиока  ooooh! Абе патка заспала! Добре че нищо му нямаше на детето! Вчера обаче и дадох 2 хапки банан и след това и се обрина бузата и й излезе едно лишейче на ръчичката  ooooh!

Имам един малко тъп въпрос, ама нещо не се ориентирам сама. Как измервате колко е количеството каша което давате? Аз до днес давах само по до половин малко пюре, а днес и дадох и малко каша с плодово пюре, ама се чудя колко и как да меря количеството  newsm78

Лека и поспалива нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт