СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 860
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Брех, голямо затишие тук Mr. Green
Боядисахме с каката яйцата. Може пак да си направим ново албумче и да ги изтипосаме там за красота Whistling
Днес времето беше страхотно, но аз се отдадох на домакинстване, че за нищо не ми е останало време тази седмица. Дори успях да ушия лятно чувалче на детето Crazy
Моите деца са доста тъмни, та мисля да взема по- малък фактор, 20 или 30 и да е нещо за цялото тяло да ги мацотя цяло лято с него. Wink

# 676
Яйца ще боядисваме в събота, ние все пак сме ангажирани "Майки" hahaha Времето и при нас е супер вече имаме по три съня на ден в количката.
За храненето ние в 5-6 часа сутринта се кърмим, към 9 часа ядем плодово пюре или каша+кърма, на обяд ядем зеленчуково пюре само по едно малко бурканче, след обяд ядем пак остатъка от плодовото пюре и кърма, към 21 часа ядем само 160-170 гр кърма.
Някой питаше за чадърче за количката, аз купих още септември месец като се роди много помага. Лека вечер на всички.

# 677
На мен едното дете (голямото) ми е русо, като баща си и ползва фактор 50, второто - черно (и красиво, като мен  Mr. Green ), но ще ползва фактора на батко си! Т'ва е положението. В крайна сметка боядисах Ицата! Ще им се невиди и на кокошките и на чудото! Ай ....

# 678
И аз боядисах. Квот остана здраво  Twisted Evil Ходих да купувам допълнително, че и аз се подлъгах по белите! Сега бате има да яде варени яйца Mr. Green Аз мога само веднъж на 4 дни да хапвам протеини та няма да мога да унищожа достатъчно количество  Mr. Green

В събота мисля да се пробвам с някой козунак без да имам големи надежди за резултата  Blush

Днес Катето спа само час и половина през деня  ooooh! Добре че бяхме по разходки та не се вкисна много. Избива й второто зъбче и е малко киселяк.

# 679
Малко Великденски вкус Simple Smile Много ми е интересен тоя сайт.

# 680
Купих една кора бели яйца от Кауфланд, че и на промоция бяха. Сварих ги всички и имам само 3 пукнати пък! На дъното на тенджерата сложих парцал, яйцата ги напъхах в един чорапогащник, а във водата сипах сол и оцет. Peace Та тънки им били черупките, а? Crazy

# 681
  • sofia
Добрютро! Едно кафенце със здравословна закуска от мен. Явно на всички батетата са си в къщи. Само моя, завалията пак е на работа...Хубав ден!

# 682
Добро утро !
А и моя бате излезна, а довечера е нощна.

Честити месечинки !

# 683
Боя за яйца без Е-та виждали ли сте? Че моя мъж ме пощури да търся такава, еко, безвредна  Crazy То ми е ясно,че няма, но да си питам.

# 684
  • Варна
Добро утро! Кришка не тъжи и ние сме сами Heart Eyes Мерси за кафенцето, днес имам нужда от него. Моята госпожица реши, да изпрати тати на работа и стана в 7. Не че се оплаквам кой знае колко, знам че вашите бебоци стават и по-рано, но ние по принцип сме от поспаливите бебета, но празници наближават и явно е решила да ги отбележи с ранно ставане Crazy Вчера сварих яйцата, но не успях да ги боядисам. Дали ще станат като ще ги боядисвам студени  newsm78. Ако се получи получи, ако не ще разчитаме на бабите Laughing
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДВАМАТА МЪЖЕ САМИ И АСИ!

# 685
  • София
Добро утро!
Днес успях да се наспя, даже се събудих преди Никола Grinning Снощи го върнах да си спи в неговата стая, че докато беше болен спеше при нас. Ама първоначално не му хареса идеята, та чак се наложи да го приспиваме Crazy

Боя за яйца без Е-та виждали ли сте? Че моя мъж ме пощури да търся такава, еко, безвредна  Crazy То ми е ясно,че няма, но да си питам.
Въобще не съм се заглеждала да ти кажа честно. Ама ако толкова държи да сте еко, можете да ги боядисате с разни природни багрила - лук, лимонена киселина и др. такива. Много красиво става, но се получават само някои от цветовете, пък и е голяма играчка Crazy

# 686
  • София; Дружбето
Вчера при Гала показваха с коя билка какви цветове се получава и червеното беше страхотно.
Вчера Миша вдигна Т и днес е с 37 ooooh! Изпращам я с баба и, че много ме е страх да не повтори Габи. Баси и каръщината, ейй
В колко часа се лазеше под масата днес?

# 687
Сега гледам по телевизията, че са изнесли вече, не съм сигурна как се казва - плащаницата??? Мисля, че през целия ден може се минава.

# 688
  • София
Добро утро мацки!
Честити месечинки на САми и Аси...айде и мамите им да се включват по-често.
Моя бате отиде да купува агне от Кюстендил ooooh!...е не сам де...и ще купуват няколко броя агнета за приятели...ама луда работа малко... Joy
Ще излизаме навънка...бях решила и до църквата да ходя, ама гледам Гала от там предава и явно ще е лудница...та ще поизчакам...и аз знам, че може цял ден да се минава май...под масата...
tsveta стискам палци ...и стига вече болести Naughty

# 689
Ама ако толкова държи да сте еко, можете да ги боядисате с разни природни багрила - лук, лимонена киселина и др. такива. Много красиво става, но се получават само някои от цветовете, пък и е голяма играчка Crazy
Бе иска той еко, до сега все еко боядисани яйца е ял. Ще яде квото му нашара.

Вчера, а и не само вчера, да ви кажа какво се улових,че правя-в супермаркета клатя пазарската количка  Crazy

Цвета, дано е здрава Мишката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт