СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 856
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Бе иска той еко, до сега все еко боядисани яйца е ял. Ще яде квото му нашара.
Joy
Цвета, айде дано Миша се оправи бързо Hug Габи по-добре ли е вече?

Качих малко снимки в албума на Никола http://septemvri2009.snimka.bg/baby/nikola-na-s0nic.431070.18048441 Не са особено нови, но не съм сваляла от фотоапарата скоро.

# 691
  • София
Atrakcia  hahaha Joy
s0nic Никола си е пич...а на живо още повече Grinning

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 09:58 от EmiR

# 692
Соник, много е сладък синеочко  Heart Eyes

# 693
Добро утро.
Днес времето пак е страхотно отивам де се оправям и да излизам ще ходим на църква да минаваме под масата.

# 694
  • София; Дружбето
Пропълзяхме под масата с надежда за здраве Praynig мама и Миши пътуват във влака и тя пак е двигнала Т и само мрънка. Моля се да е виусче и да мине, че последния път се оказа скрита пневмония тая Т без други симптоми Crossing Arms Все повече почвам да мразя празниците Crazy
Айде, аз си сипвам бира и отпочвам

# 695
  • София
Аз се отказах от минаване под масата - опашката излизаше от църквата и продължаваше сигурно още 100 метра по тротоара Crazy
Нещо голяма суша в темата тия дни, откакто се стопли всички са забегнали явно...

# 696
И ние сега се прибрахме,много изнервена ми беше разходката. Като за начало отидох да купя обувки на Божидар в едно мъъъничко магазинче, но в  което има най-голямото разнообразие на детски обувки в града. Празно,кеф, меря, нооо-влязоха намаани мама, татко и госпойца, която дойде да види какво мери Божидар и така звужно му се изкашля в лицето 3 пъти, с оная гадната, дълбока кашлица, че ми пречерня. Като го погледнах, ми то провесило и сополи до пъпа,ауу, викам на майката :"Ако обичате..", тя не ме и погледна.Преместих го на друг стол да мерим познайте,  тя след него,така още 2 пъти кашлица,че даже й сложих ръката си пред устата й, но късно то.Очаквам включване.
После Свилен рева през цялото време,та го носих,не заспа 3 часа.
Сега сложих продукти в машинката за козунаци, Разпети Петък е и не се работи, ма кво да правя, сега има кой да ми помага с децата.

# 697
  • София
Мдаа и ние не минахме под масата...просто нямаше как да се редя на улицата с двете деца и да ми дишат във врата още 100 човека...вчера запалихме свещички...и така...
Atrakcia дано да няма включване...станала съм като пес...отдалече вече гледам кой е със сополи, кой кашля и бягам....В малки помещения, като има хора не влизам...явно ме гони параноята...но това е положението...
Верно много суша...в темата...

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 17:19 от EmiR

# 698
айде да понаточите лиги Mr. Green

едни НЕ био,НЕ еко,но НЕвероятно вкусни козуначета,мое производство  chef

На всички пожелавам весело семейно посрещане на Великден  bouquet bouquet bouquet

# 699
Браво, Находке !!! Възхищавам ти се !!

Ние бяхме градска, теглихме и харчихме парички.
До църквата нестигнахме.

# 700
  • sofia
Привет! Атракция, зловеща история...Дано не сте прихванали! Някой питаше за цените на памперсите: в Кауфланд са 21 лв. За жалост не ми се мъкнеше до там, та взех от Била, където са 25...Какво да ви кажа- вчера получих гигантското си майчинство, а сега в портмонето няма никой. Почвам да се сдухвам. За беби съм купила храна за дестина дена, каша, пюренца и пр. Плюс кърпи и пампи. Нищо луксозно...Гадно е да не работи човек. Във финансов план главно...Находище, тези твойте ГМО козунаци добре изглеждат! Бравус! Метни някой насам! Тръгнах да гледам албумчето и се оказа, че нещо съм забравила паролата...Ще ми я прати ли някой на лични?! Плийз!

# 701
Кришка, пратих ти  Peace Имаше един момент,в който си викам,бе що не мога да се логна, а аз пиша паролата Бебешондел  Crazy

...станала съм като пес...отдалече вече гледам кой е със сополи, кой кашля и бягам....В малки помещения, като има хора не влизам...явно ме гони параноята...но това е положението...
Това вся спокойствие за моите уши, явно не съм само аз параноясала  Laughing

Лидке, много добри козунаци  Peace

# 702
  • София
nahodkata проточих лиги... Аз ще се размина с месенето на ръка...Ако утре е гадно времето пък може и да се пробвам Thinking, бате ще си е в къщи и ще гледа децата...
Кришка и аз ти пратих паролата, щото не чета, че Атракция ти я е пратила вече...
Ходихме пак до църквата и пак народ....е явно няма да се минава под масата....
Бу хайде де, дай знак...къде се загуби...

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 18:39 от EmiR

# 703
Кришка, пратих ти  Peace Имаше един момент,в който си викам,бе що не мога да се логна, а аз пиша паролата Бебешондел  Crazy

...станала съм като пес...отдалече вече гледам кой е със сополи, кой кашля и бягам....В малки помещения, като има хора не влизам...явно ме гони параноята...но това е положението...
Това вся спокойствие за моите уши, явно не съм само аз параноясала  Laughing

Лидке, много добри козунаци  Peace

Joy Joy Joy Joy Ох, и ти ми липсваш Simple Smile)))))))

# 704
Здравейте Simple Smile

Благодаря за вчерашните поздрави Simple Smile

И аз съм станала параноична и отдалече избягвам разни кашлящи и кихащи субекти. Затова и не ходим с бебчо по магазините, въпреки че и на двамата ни е много интересно там.

Соник, много е миличък бебешочкото. Simple Smile
Находката, много изкушаващи козунаци си направила, браво.  Peace

Тези кофи виждали ли сте ги? Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли... Моето чавче със сигурност така няма да иска да се сгъне.  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт