Къде в Пловдив??? - 11

• 68 240
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Тя и свекито го взе заради девер ми, че има астма. Купи го от Рейнбоу за 120 лв, но преди 3-4 години, сега може и по-скъп да е

# 211
  • Пловдив
Оносно пречиствателя за въздух:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428311.0

# 212
Здравейте, момичета!

Знаете ли кога ще откриват Мол Галерия  Thinking

# 213
Здравейте, момичета!

Майче по назад в темата се коментираше,че откриването ще е на 15 април  Peace

# 214
Само на Карфур ( +/- още нещо),останалата част не била готова.

Кажете градински люлки откъде ( не за връзване,а с крака,дето се застопоряват за земята).

bouquet

# 215
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Майче по назад в темата се коментираше,че откриването ще е на 15 април  Peace

Скоро гледах обява , че набират работници за ледена пързалка  Peace

# 216
  • Пловдив

Кажете градински люлки откъде ( не за връзване,а с крака,дето се застопоряват за земята).

bouquet

Има в Практикер, Бриколаж, Метро 200-300лв, в Арексим са дървени, но са 2000лв Peace
Нашата е от Практикер и съм горе-долу доволна!

# 217
Някой може ли да ми каже къде има магазин за обувки с богат избор на марката Кариока (ортопедичните им модели).
Мерси   bouquet

# 218
Здравейте,

Знаете ли откъде могат да се купят пластмасови или гумени фигурки, които да се поставят за украса върху торта за детски РД?

# 219
Здравейте,

Знаете ли откъде могат да се купят пластмасови или гумени фигурки, които да се поставят за украса върху торта за детски РД?

Аз бих купила от магазин за играчки - зависи какво ти трябва  newsm78
Иначе взимам от Торти Чочко - имат животинки и други подходящи, всичките от захар  Peace

# 220
  • Пловдив
Здравейте,

http://www.tornado-trip.com/

Има и пластмасови и захарни  Peace

# 221
Някой да има инфо за Perfect life -център за спорт и танци? че в нета няма почти нищо.

Здравей, kremena аз се запалих да ходя там на аеробика при Галя, страхотна инструкторка    Grinning! Залата отвори наскоро и е ремонтирана, намира се до площад Съединение. Аз лично съм много доволна повече инфо и програмата давам на лични  Peace

# 222
  • Пловдив
Е, на лични, дай публично  Grinning

# 223
  • Пловдив
Извинете ме за лаишкия въпрос, но ще питам:нали само на Волга вадят задгранични паспорти вече?Трябва да извадя паспорт на сина ми, знам, че се носи акта за раждане и се ходи с двамата родители.Нещо друго, което трябва да носим ние като документи има ли?И изобщо сигурно е голяма лудница сега..... newsm78

# 224
  • Пловдив
А колко струва задграничен паспорт за дете?
Колкото за възрастен ли? Или има някакви преференции...

Общи условия

Активация на акаунт