Къде в Пловдив??? - 11

• 68 204
  • 747
  •   2
Отговори
# 330
  • Лондон/Пловдив
И ние бяхме в Карфур беше кошмар .Имаше адски много хора ,половината бяха от ромски произход.Чесно ви казвам съжалих ,че отидох  първо не можеш да разгледаш като хората второ като тръгнеш към касите има адски много хора .Имаше доста хора ядосани .А да не ви описвам на бананите какво беше ,аз само ги зърнах.Миля да изчакам поне две седмици преди следващото посещение и то ще е сутринта през работните дни.Иначе дрешките ми харесаха за деца  на достъпни цени и прилично качество Peace

# 331
дрехи като дрехи
аз не съм ходила, но мъжа ми донесе 2 бодита за малката - най-обикновени, той ги харесал заради мечо пуха, а на мен ми е втръснал до гуша, дори щампата не ми вдъхва много доверие по 10 лв всяко... стават, но не са нещото където съм го мечтала за лятото. бих ги сравнила с джъмбо, нито по-добри, нито по-лоши.

# 332
Къде мога да намеря спално бельо на TAC, освен в магазина, който е преди тунела ?  Rolling Eyes
Благодаря !

# 333
Има едно магазинче в Кършияка срещу бившото Мартинели. В магазинчето на Гладстон също съм виждала, но не са в оригиналните опаковки на Тач

# 334
Може ли да помоля за конкретни адреси, тъй като не ги знам.
Така поне ще ги намеря с навигацията.

# 335
  • Пловдив
Къде мога да намеря спално бельо на TAC, освен в магазина, който е преди тунела ?  Rolling Eyes
Благодаря !

Има и до Гранда, малко магазинче между Гранда и Евмолпия,но няма голям избор.

# 336
Момичета, знаете ли къде преместиха магазина на ТСМ, който беше срещу митницата на Кукленско шосе? Преди ходихме често там, но открих, че сега го няма. Също ще съм благодарна, ако знаете за друг подобен магазин на ТСМ.

# 337
Къде мога да намеря спално бельо на TAC, освен в магазина, който е преди тунела ?  Rolling Eyes
Благодаря !

На центъра също имат магазин - малко преди халите, от срещуположната страна ( преди халите имам предвид, откъм страната на джумаята )

Относно Пентаксима - когато ние ги слагахме , ходихме да ги купуваме от аптеката на Чайка Фарма, там на лаута. Бяха най-евтини, джи пи то ни каза.

За Карфур - бях в деня на откриването. Да, наистина беше лудница, но само на местата с големите промоции беше трудно разминаването и пазаруването. Касите наистина бяха пълни, но минахме за около 10 мин. За справка - в Метро в обикновен ден ми се е случвало да чакам повече. Наистина блокираха 2 пъти, но като цяло бързо вървеше опашката.

# 338
Момичета, знаете ли къде преместиха магазина на ТСМ, който беше срещу митницата на Кукленско шосе? Преди ходихме често там, но открих, че сега го няма. Също ще съм благодарна, ако знаете за друг подобен магазин на ТСМ.

Свърши им времето на ТСМ-магазините-не внасят.Ако някъде има останало-е на изживяване.

# 339
  • Пловдив
Благодаря !

Имат магазин на първия етаж в Мола Peace

Джогифен, магазин с ТСМ стоки има на втория етаж на магазин Мега Марина в Смирненски Peace

# 340
Къде мога да намеря спално бельо на TAC, освен в магазина, който е преди тунела ?  Rolling Eyes
Благодаря !

В Мола има.

А до кога са тези промоции на банани и краставици в Карфур? Предполагам, че като свършат, ще е по-спокойно Simple Smile

# 341
  • Пловдив
дрехи като дрехи
аз не съм ходила, но мъжа ми донесе 2 бодита за малката - най-обикновени, той ги харесал заради мечо пуха, а на мен ми е втръснал до гуша, дори щампата не ми вдъхва много доверие по 10 лв всяко... стават, но не са нещото където съм го мечтала за лятото. бих ги сравнила с джъмбо, нито по-добри, нито по-лоши.

Това сериозно ли е?Аз за 10 лева купувам бодита на KANZ.Последно изкупих всичко каквото имаха, защото нямало повече да ги зареждат защото били скъпи ShockedКато нямат намаление са максимум 15 лева за боди с дълъг ръкав.А иначе съм купувала и от Джъмбо, бодита с които спи и са по 4 лева и хич не са лоши.Щом вече не броя колко пъти съм ги прала и още стават.

# 342
  • Пловдив
На мен ми допаднаха дрешките в Карфур - имам предвид съотношението цена-качество. Има много неща на Тех от стари колекции на смешни цени: аз купих ританки за 3.10 - два броя, т.е. 1.55  е броя, има сладки плюшени палтенца за по 9 лв, бебешка дънкова пола и плетена жилетка за по 5 лв. Аз съм ползвала за дъщеря ми доста дрешки на Тех и като качество също съм била доволна - пак са купувани на такива цени от разпродажби, но в Германия и Испания, а сега са ми на една крачка разстояние. Peace Хранителните стоки на втория етаж ги минах транзит, защото имаше доста хора и на първите каси беше спокойно - пред мен имаше 3-4 човека и чаках по-малко от 5 мин.   Peace

# 343
ОХХХХХХХХХХХХ сега се връщам от Карфур,такъв ужас е.Страхотна навалица,мноооооооооооого цигани,пенсии,мнооооооого хора,няма колички и нищо не може да се види и да се пазари спокойно.На всичкото отгоре децата като казаха ,че им се чишка ами сега,в тая лудница...  Shocked в магазина няма 00 .Със повече нахалство и бутане излязохме през касите,и започна великото лутане в мола на 2я етаж.И ако щете вярвайте на етажа няма 00, #Crazyохраната ме прати на 1я етаж,така и не я намерихме.Та срам не срам по български демонстративно чишкахме пред мола Embarassed. Не ви съветвам да ходите,докато не се поуспокоят страстите с тези прИмоции-кисело мляко по 5ст., и др. А на касата майка ми чака около час Crazy
Всъщност блъсканицата е поскоро горе при храните,а долу е поносимо.Детските дрехи са хубави,има доста на Дисни.

# 344
  • Пловдив
avia, тези цени са съвсем приемливи.Направо супер.Но боди за 10 лева, ми се видя скъпо за рекламата на магазин като Карфур.Не съм ходила все още и нямам впечатления.Не казвам, че не ми харесват дрешките, защото не съм ги виждала.Направих съпоставка с цените в друг магазин BlushРедактирам се.Щом са на Дисни, ми се изЯсни цената Laughing

Общи условия

Активация на акаунт