Къде в Пловдив??? - 11

• 68 188
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив Белащица
Намерих две аптеки зад РУМ Родопи, но ваксина няма. В едната в една кооперация в жълто и зелено, последната са я взели в сряда, а в другата малко по-назад една забутана кафеникава кооперация, попринцип поддържали само по една, но и там нямаше.

Така че все още ми важи въпросът, ако някой е чул, видял или купел в близките не дни, ами направо часове, моля да каже.
Благодаря предварително.

# 361
  • Пловдив
пентаксим има (поне скоро имаше )  в Чайка Фарма  до Лаута, защото тя отговаряла на условието за образцова аптека .

# 362
  • Пловдив
пентаксим има (поне скоро имаше )  в Чайка Фарма  до Лаута, защото тя отговаряла на условието за образцова аптека .

Какво е това условеие за "образцова аптека"    Joy     Joy     Joy    hahaha   
Много се извинявам,ама това ме разсмя искрено!Това че Търговска лига са решили да нарекат веригата си от аптеки с името:"Образцови аптеки" няма нищо общо с образец за каквото и да било!
Извинявам се за отплесването   bouquet

# 363
  • Пловдив
На няколко места, като питах за ваксината , ми отоговориха, че Пентаксим се продава само от образцови аптеки и такава е тази на Чайка Фарма.Честно казано не се и замислих даже какво са имали впредвид  Blush

# 364
  • Пловдив
"Чайка фарма" е дъщерна дружество на "Търговска лига", които пък са вносителита на Пентаксим.А самото понятие образцово аптека, не идва от характера на аптеката, а то това че има аптеки, които така са се кръстили:
http://oapteki.com/bg/

# 365
Къде мога да намеря спално бельо на TAC, освен в магазина, който е преди тунела ?  Rolling Eyes
Благодаря !

Ако някой вече е отговорил да ме извини, ТАС има и в Мол Пловдив на първия етаж Peace

# 366
  • Пловдив Белащица
Проблемът с пентаксима не е в това дали аптеката е образцова или не, а в това, че няма внос, съответно няма при централния дистрибутор, от там по градовете по дистрибуторите. За това търсим аптеки с изостанали ваксини.

# 367
  • Пловдив Белащица
И още един въпрос - в Кичука някъде, че ми е най-удобно (може и Тракия), шивачка, която да работи и с трико. Имам един спортен трикотажен панталон за подгъване, евентуално и цена, ако знаете.

# 368
Здравейте момичета, къде в Пловдив се предлагат тенти за тераси, нещо от този род имам в предвид: http://www.hubavitenti.com/sen_ba.htm  Най-горната снимка имам в предвид.

Някакви ориентировъчни цени за балкон в Тракия /те май са еднаква големина/?
Благодаря!  bouquet

# 369
  • Plovdiv
Такива тенти видях в една брошура на Теолинопласт,но магазин конкретен незнам newsm78Искам да попитам за магазин за кожени якета-няма значение къде-а и ако знаете някъде на промоция Laughing

# 370
  • Пловдив Белащица
 Изрових от кофата старата брошура на Бриколаж Mr. Green за да кажа за тентата
пише
3,6х2,5, ръчна, контструкция от алуминий и стомана, полистерно платнище, цвят синьо/бяло райе
399,00 лв - 4х3, цвят сиво/жълто райе
преписала съв дословно
само че не е с такива неща отпред
брошурата е била валидна до 5 април, така че цената надали е актуална
Май и по другите магазини от рода на Баумакс съм виждала, но не ми е трябвало и не съм сигурна.

# 371
Colori мисля, че се казва фирма, която предлага такива.

Намерих сайт - http://www.colori.bg/

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 20:32 от JeniB

# 372
И още един въпрос - в Кичука някъде, че ми е най-удобно (може и Тракия), шивачка, която да работи и с трико. Имам един спортен трикотажен панталон за подгъване, евентуално и цена, ако знаете.

До бар Мафиозо има малък търговски комплекс, името му е нещо като "Ванесимо". В дъното има шивашко ателие - там си дадох трикотажна блуза, чиито ръкави не бяха подгънати и ми ги направиха много добре, на ръкав цената е 1 лв.

# 373
Сърдечно ви благодаря, момичета!!!:)))

# 374
  • Пловдив Белащица

До бар Мафиозо има малък търговски комплекс, името му е нещо като "Ванесимо". В дъното има шивашко ателие - там си дадох трикотажна блуза, чиито ръкави не бяха подгънати и ми ги направиха много добре, на ръкав цената е 1 лв.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт