Къде в Пловдив??? - 11

• 67 996
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Креми, ако още не си раздала точките, запази малко и за мен, имам планове за някои чанти на Каппа.

Пазя  Hug

# 556
Каспър-Възглавнички съм виждала и в БауМакс  Thinking

Слънчо-Аз никъде не намерих цедка за кафемашината.
 Ако проблема ти е ,че е запушена ,аз си я почиствам във вращя вода с оцет и сдед това да кисне в ракия.Ако се наложи с игла.

# 557
  • София
Аз също никъде не можах да намеря цедка, почиствах я с оцет и игла.

# 558
  • Пловдив
Някой знае ли е къде е сервиза на Делонги? Става въпрос за еспресо кафемашина!
Или откъде мога да си купя цедка за такава машина?  Дали в Технопилис или Техномаркет ще продават ? newsm78

Иди в Робуста. Намира се на бул. Васил Априлов след кръстовището на Пещерско шосе в посока централна гара.Продават всякакви части за оборудване за заведения. От там си купих моята ръкохватка за кафемашината.

# 559
Препоръчайте ми фирма за външни ролетни щори.
 Искам да е качествено и коректно изпълнение.

Много съм доволна от Теолино Пласт ... ние поръчахме и ролетни комарници ... добри цени и монтаж ... а имат и 5% отстъпка.

Ако искаш пиши на лични, за да ти кажа при нашите размери каква беше цената и ти ще си прецениш.

# 560
  • Пловдив

Някой знае ли е къде е сервиза на Делонги? Става въпрос за еспресо кафемашина!
Или откъде мога да си купя цедка за такава машина?  Дали в Технопилис или Техномаркет ще продават ? newsm78

Иди в Робуста. Намира се на бул. Васил Априлов след кръстовището на Пещерско шосе в посока централна гара.Продават всякакви части за оборудване за заведения. От там си купих моята ръкохватка за кафемашината.

bouquet   bouquet   bouquet  Мерси!

# 561
Още един глас за Теолино.
Харесват ми и защото продават допълнително държачи и други резервни джунджурии, които сама прецаках и трябваше да подменя  Crazy

# 562
Момичета, тъй като нямам време да обикалям, моля за идеи къде мога да намеря хубави дамски часовници - с бяла каишка ?

# 563
В подлеза на гарата има магазинче за часовници, с гаранция.Аз оттам имам от години часовник и на дъщеря ми и купих

# 564
Някой ще ме ориентира ли колко взимат за ушиване на панталон, че не съм ползвала шивачка сигурно от 10 години

# 565
Момичета,някой ще сподели ли къде е виждал хубави летни детски шапки?Навсякъде са почти едни и същи-ако харесаме модел нямат нашия размер или обратното....

# 566
В Джъмбо имаше най-различни...

# 567
  • Пловдив
Момичета, някой ползвал ли е услугите на Студио бюти дерм на Мария Луиза, по-точно ме интересува фотоепилацията!

# 568
Момичета,някой ще сподели ли къде е виждал хубави летни детски шапки?Навсякъде са почти едни и същи-ако харесаме модел нямат нашия размер или обратното....

Магазин UNIQUE(май така се пише) срещу бившата Нева. Има хубави за момиченца.
В Премама има сладки капели.

# 569
Здравейте мами,и татковци,разбира се.
Търся ресторант за кръщене...и не само.Искам да е с хубава ,голяма лятна градина,с много зеленина,където можем да избягаме от жегите,а децата могат да играят на воля.Даже като се замисля,може и да не е в града,а някъде наблизо в околностите....важното е да е красиво и с много място...А ако може и да не е много скъпо,ще е направо чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт