Къде в Пловдив??? - 11

• 67 461
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Момичета търся детска кухня за игра за момиченце около 1,5 нещо което де не е много голямо в смисъл високо, но да не е и много мъничко с цена до около 100 лв. Ориентирайте ме къде да търся подобни глезотийки

# 91
Виж в Хиполенд и Джъмбо.Там няма начин да не намериш!

# 92
  • София / Пловдив
Вместо "Запис" - вчерашни впечатления от "Мечо Пух" - заредили са няколко моделчета от пролетната миналогодишна колекия обувки на КиК - за момчета и момичета, цени 30-35 лв. От най - старите модели има и намалени на 15лв.

# 93
  • Пловдив
Момичета търся детска кухня за игра за момиченце около 1,5 нещо което де не е много голямо в смисъл високо, но да не е и много мъничко с цена до около 100 лв. Ориентирайте ме къде да търся подобни глезотийки
Да не те подкокоросвам, но виж тук - http://www.mytoys.de/Spielk%C3%BCchen/K%C3%BCchen/K%C3%BCche-Kau … se&sort=price
Ние взехме за кръщелницата една, която вече не е налична, но беше 50 евро и е страхотна. Детето много й се радва. Ако си харесаш кухня (а и нещо друго де), в петък ще пускам поръчка. Доставката ще е около 3 евро, само ще дойдеш да си я вземеш от къщи като дойде. Идват обикновено за около 10-тина дена.

# 94
Момичета турся колело за дъщеря ми-на 5г. е.Може ли да ми помогнете?  bouquet

# 95
Да не те подкокоросвам, но виж тук - http://www.mytoys.de/Spielk%C3%BCchen/K%C3%BCchen/K%C3%BCche-Kau … se&sort=price
Ние взехме за кръщелницата една, която вече не е налична, но беше 50 евро и е страхотна. Детето много й се радва. Ако си харесаш кухня (а и нещо друго де), в петък ще пускам поръчка. Доставката ще е около 3 евро, само ще дойдеш да си я вземеш от къщи като дойде. Идват обикновено за около 10-тина дена.

Кухнята на дъщеря ми също е от този сайт. Излезе към 70лв., на Smoby, тук беше доста по-скъпа. Така че си струва да се поръча от немско.  Wink А принадлежности има в Джъмбо каквито ти душа иска.

# 96
Момичета привет,

Спешно се нуждая от помощ.
Кажете ми къде има добър НЕВРОЛОГ в Пловдив, искам да отида на платен прием, защото имам сериозен проблем с баща ми. Има запушване на сънната артерия. Ходихме с талон при д.р Елена Иванова и хич не съм доволна.
Не можа да ми каже дали стеснението е намаляло или се е увеличило за 1 година? А за мен това е най-важно.
Ще ви бъда благодарна, ако можете да ми помогнете.

# 97
  • Пловдив
Момичета привет,

Кажете ми къде има добър НЕВРОЛОГ в Пловдив, искам да отида на платен прием, защото имам сериозен проблем с баща ми. Има запушване на сънната артерия. Ходихме с талон при д.р Елена Иванова и хич не съм доволна.
Не можа да ми каже дали стеснението е намаляло или се е увеличило за 1 година? А за мен това е най-важно.

Д-р Бързински,частен кабинет на ул Анри Барбюс 12.Има договор със Здр,каса

0878 865 505 телефон за връзка

# 98

LOL, страхотен сайт! Още едно доказатаелство колко скъпо е в БГ всичко за децата...Много хубави неща има!

# 99
  • Пловдив
LOL, страхотен сайт! Още едно доказатаелство колко скъпо е в БГ всичко за децата...Много хубави неща има!
Така е, аз пазарувам предимно от там. Така, че ако някой иска нещо - пускайте на ЛС линкове (в петък вечер ще пускам поръчка). Обикновено почти всеки месец пускам поръчка. Има и други момичета от Пловдив, които също пускат - може да следите тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481532.new;topicseen#new , винаги се обозначават хората, които ще пускат поръчка.

# 100
  • Пловдив
Момичета турся колело за дъщеря ми-на 5г. е.Може ли да ми помогнете?  bouquet

В Практикер има разпродажба на колела, в Метро , Кауфланд и Баумакс също има детски колела различни размери. В Практикер са на пловдивска фирма в Кауфланд са на благоевградска фирма.

# 101
Моля, ако някой е виждал някъде детски джапанки да ми каже. 27-28 номер. Трябват ми спешно.

# 102
  • Пловдив
Някой може ли да ме насочи от къде да си купя лепило с брокат, или някакви безвредни боички за рисуване върху яйца  baloni

# 103
Момичета привет,

Аз съм много доволна от д-р Радостина Каназирска.Работи в ДКЦ1 по касата.Можеш да попиташ на регистратурата за повече инфо или платен прием.

# 104
pepina83 , вчера си купих безвредна (уж) боя за яйца от едно магазинче от типа "за 1 лв". Съдържа Е 122 (Азорубин), май не е съвсем безобидна, но все пак ще я ползвам в минимални количества. Смятам да рисувам върху небоядисаните яйца със свещ и да сваря няколко яйца с обелки от лук, казват, че ставали жълто-оранжеви. Хич не обичам наплескани до безобразие яйца и само като ги пипна да се боядисам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт