Къде в Пловдив??? - 11

• 67 465
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • до Пловдив
Момичета, искам да взема на малката триколка с родителски контрол.Това,което гледах вчера не ми хареса изобщо.Дайте идея за качествена такава  и къде ги има.Благодаря Ви  bouquet
и аз това търсих и се спряхме на ето тази http://www.vitodesimone.com/content/view/102/140/
заслужава си парите

# 76
  • Пловдив

и аз това търсих и се спряхме на ето тази http://www.vitodesimone.com/content/view/102/140/
заслужава си парите

благодаря ти много  Hug, каква е цената ориентировъчно ?

# 77
  • до Пловдив

заслужава си парите

благодаря ти много  Hug, каква е цената ориентировъчно ?
230 лв.

# 78
Освен в Хиполенд, в друг магазин продават ли детски обувки Барби?
Барби съм виждала и в детския магазин срещу бившите Аладин дюнери на главната. Но те предупреждавам, че няма голямо разнообразие като в Хиполенд  Peace

# 79
Здравейте момичета!Харесахме количка на MAG-England Princes в каталозите,но освен в магазин Штъркел предлагат ли се другаде в Пловдив?За сега само разглеждаме и искаме за видим и на другаде цените,но нещо не намирам къде другаде предлагат тази марка.В штъркела е 220 лв,можете ли да ми помогнете къде другаде да погледнем?Благодаря ви!

# 80
  • Пловдив
MAG до колкото знам, има само в Щъркел. Поне когато ние купувахме количка беше само от там  Peace

# 81
# 82
Момичета, препоръчайте ми читав дерматолог или салон за мезотерапия.
Благодаря.

# 83
Освен в Хиполенд, в друг магазин продават ли детски обувки Барби?
Барби съм виждала и в детския магазин срещу бившите Аладин дюнери на главната. Но те предупреждавам, че няма голямо разнообразие като в Хиполенд  Peace

Къде по-точно се намира?  Embarassed

# 84
dunaika, тръгваш от подлеза на Главната посока Джумаята. Отдясно първата пресечка, която се влива в Главната е Опълченска /продават гръцки дюнери на ъгъла/ - точно там, само че от лявата ти страна се намира магазинчето   bouquet

# 85
frony,
кде се замота.  Joy
Аз описвам кде е магазин за бои, в който се продава марката Дюфа.

sorry...
нещо съм пропуснала...

# 86
Здравйте!И аз с въпрос-къде мога да намеря шампоана на Чико за къдрава коса 2+?
Търсих на много места,но никъде няма,а този на дъщеря ми почти свършва...Така че ми е и малко спешно...
За този става въпрос.

# 87
  • тук-там
Мислех да питам в здравния, ама май тук е по-добре. Търся личен лекар хомеопат - за малката. Ако е в центъра още по-добре. Нашето педи ми иде да го  #2gunfire

# 88
  • Пловдив
Хомеопатите не са лични лекари. Не работят със ЗК.

# 89
  • Пловдив
Хомеопатите не са лични лекари. Не работят със ЗК.
Има лични лекари, които работят с хомеопатия на Боарон.
 Wild_rabbit, ако  си търсиш класически хомеопат, бих могла да ти дам координати, но не по ЗК  Peace

Общи условия

Активация на акаунт