Къде в Пловдив??? - 11

• 67 470
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Къде се намира кожния диспансер?Благодаря!

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=edeb62557ddbfcf694b5352046cb1f68&tip=1

ул Даме Груев 1 а,032/ 60 65 21
отстрани на кино Въстаник се намира в Кичука

# 61
  • Пловдив
 Laughing

# 62
Момичета, къде има крем за ръце с УВА/УВБ защита? Каква марка, цена горе-долу? Ще ми се от тази пролет да взема да се мажа, че слънцето е станало ужасно. Вече минах на крем за лице със защита+фон дьо тен със защита и вида на кожата ми чувствително се подобри. Така, че помагайте!:)

# 63
  • Пловдив
хайде и аз да не ви изпусна  Heart Eyes

# 64
  • Пловдив
Момичета, искам да взема на малката триколка с родителски контрол.Това,което гледах вчера не ми хареса изобщо.Дайте идея за качествена такава  и къде ги има.Благодаря Ви  bouquet

# 65
  • Пловдив
Имам питане и аз тук някой да е организирал рожден ден - пейнтбол . Моят 12 годишен тинейджър иска пейнтбол рожден ден.

# 66

Дедо, този фирменият магазин в коя част на Кукленско се намира - преди Рекорд или след него към митницата ?

Между Рекорд и митницата, там имаше едни складове на ТСМ, с боклуци пълни. Преди тях - на самото шосе е.

Този магазин отдавна го няма. Има стоки на ТСМ в магазина на Квазер Електроник отстрани на хотел Родопи - хотелът е на Кукленско шосе, а магазина е в една сграда перпендикулярна на хотела с паркинг отпред. Като идваш от Кичука се пада преди хотела, след Динекспрес. Дано разбрахте какво съм обяснила Simple Smile Хотелът всъщност се пада точно срещу въртящия се електрокар на Рекорд - така, че пак е в района.

# 67
Имам питане и аз тук някой да е организирал рожден ден - пейнтбол . Моят 12 годишен тинейджър иска пейнтбол рожден ден.

Ако е на закрито - няма
На открито - пиши ми ЛС и ще ти обясня - има 2 бази едната в Пловдив, едната извън Пловдив, дали са отворили за сезона не знам, защото тази година още не съм организирала все още нищо с тях. Ако е началото на април рискуваш много с времето.

Всички деца трябва да бъдат 12 плюс години, някъде има изискване и за 15 години

# 68
frony,
кде се замота.  Joy
Аз описвам кде е магазин за бои, в който се продава марката Дюфа.

# 69
  • Пловдив
Благодаря за информацията Каспър   bouquet Явно няма да е пейнтбол . Приятелско семейство което винаги присъства е с две по-малки от 12 години момчета. А и дъщеря ми е на 7 и тя ще иска да участва. Ще мисля нещо друго.

# 70
Благодаря за информацията Каспър   bouquet Явно няма да е пейнтбол . Приятелско семейство което винаги присъства е с две по-малки от 12 години момчета. А и дъщеря ми е на 7 и тя ще иска да участва. Ще мисля нещо друго.

Чакай да не те заблудя, че в тази криза може и да се пренебрегват правилата
Ще ти пратя координати на ЛС и ти да си говориш с момчетата
Но аз лично не бих поела отговорност за по-малко от 12 год дете на пейнтбол, защото белята веднъж става

# 71
Освен в Хиполенд, в друг магазин продават ли детски обувки Барби?

# 72
Хиполенд са си вносителите, така че логично е при тях да е най-голямото разнообразие
Който където и да продава - ги взима от тях

# 73
Момичета, имам следното питане - къде мога да намеря таванни простори, но да не са българско производство.
Взехме от Практикер един произведен в Русе, но се оказа пълна пародия - слаби дюбели, пластмасови пръчки ... мъжа ми го монтира, но спомена всички роднини на производителите  Laughing. Така че, моля, препоръчайте ми такъв, който е стабилен и качествено направен.

# 74

Има закрита зала за пейнтбол  "Тракия" , но възрастовата граница е 14 год..Ето ти един сайт за пейнтбол в Пловдив:

http://www.pbplovdiv.com/faq.html#каква%20е%20минималната%20възраст

.... и тези......

http://www.paintballbg.org/content/view/500/95/
http://www.paintballbg.org/content/view/417/95/

Общи условия

Активация на акаунт