Къде в Пловдив??? - 11

• 67 603
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
В кой магазин на ТСМ сте виждали скоро някакви по-интересни детски играчки?

# 376
Момичета, ами аз доколкото съм запомнила от приятели, които живеят в Бургас, в Карфур винаги има някакви свръх ниски цени от типа кисело мляко за 5 ст. и много народ. Даже през смях разказваха, че и от Ямбол дори ходили с маршрутки да пазаруват  от там.
това не е точно така
мъжът ми беше преди месец в бургас и карфур беше празен, нямаше и следа от такива цени

Ахъ  Mr. Green Не само че беше празен откъм хора,празни бяха и доста рафтове(изключвам козметиката и нехранителните стоки).Бургазлии отдавна му се "наситиха" на Карфур  Wink,тепърва ще е лудницата в пловдивския магазин.

# 377
Момичета, ами аз доколкото съм запомнила от приятели, които живеят в Бургас, в Карфур винаги има някакви свръх ниски цени от типа кисело мляко за 5 ст. и много народ. Даже през смях разказваха, че и от Ямбол дори ходили с маршрутки да пазаруват  от там.
това не е точно така
мъжът ми беше преди месец в бургас и карфур беше празен, нямаше и следа от такива цени

Ахъ  Mr. Green Не само че беше празен откъм хора,празни бяха и доста рафтове(изключвам козметиката и нехранителните стоки).Бургазлии отдавна му се "наситиха" на Карфур  Wink,тепърва ще е лудницата в пловдивския магазин.
Причината за празните рафтове е, че Карфур не са били коректни в плащанията към зареждащите ги фирми.
Вижте сега Сани на какво прилича-няма стока изобщо. Причината е същата - Дългове, неплатени доставки.

# 378
Здравейте момичета, къде в Пловдив се предлагат тенти за тераси, нещо от този род имам в предвид: http://www.hubavitenti.com/sen_ba.htm  Най-горната снимка имам в предвид.

Някакви ориентировъчни цени за балкон в Тракия /те май са еднаква големина/?
Благодаря!  bouquet

На "6-ти септември" с/у Бриколажа има магазин и на бул. "България" с/у гимназия "Яворов", но на кои фирми не помня... Simple Smile

# 379
В кой магазин на ТСМ сте виждали скоро някакви по-интересни детски играчки?

В този между Нева и Новотела е със стоки като домашни потреби - купички, чинийки и т.н. Няма играчки, дрехи или електроника...

# 380
това не е точно така

Причината за празните рафтове е, че Карфур не са били коректни в плащанията към зареждащите ги фирми.
Вижте сега Сани на какво прилича-няма стока изобщо. Причината е същата - Дългове, неплатени доставки.

Сани е така от моята абитуриентска, както се казва, не че съм била абитуриентка преди 7 години  Wink - как става хватката не знам.
Вчера обаче бях в Кауфланд, лелеее, почувствах се като във филм на ужасите.
Краставици, банани - граби, бута се този народ, падат по земята, вдигат прибират, навсякъде разлято, мокро, мръсно. Батална сцена...
Въобще не мисля, че това е начина да привлечеш клиенти. Просто унижаваш хора, които така или иначе никога няма да са ти клиенти. Чак ми се доплака като видях разни баби и дядовци, милите това ли е старостта, която са заслужили и циганета, циганета, все едно бях в центъра на Армана, не че не съм им свикнала...
И това ще мине - всяко чудо за три дни. И за какво го направиха това - да се стече целия народ да види една строителна площадка. Моя позната си е ударила колата като се е качвала  по стръмното и тясно в паркингите, защото е било мокро и колкото и да е шофьор не е могла да я удържи. Сега ми казва "ааа, другия път като ходя, ще паркирам на Метро". Да, ама те Метро не са глупави, искат карти да се показват на входа и следят който влиза с кола и излиза пеша, го молят да си вземе и премести колата. Както нямаше хора на кабинките на входа и хоп изведнъж се появиха, инструктирани за всяка ситуация с паркирането.

# 381
  • Пловдив
Момичета, къде има санитарен магазин, търся подложка за счупена ръка  Laughing

Моля, ако някой се сеща къде продават облицовъчни камъни, освен в Алати и Практикер /там не ми харесаха/ да помага Hug

# 382
Момичета, къде има санитарен магазин, търся подложка за счупена ръка  Laughing

Моля, ако някой се сеща къде продават облицовъчни камъни, освен в Алати и Практикер /там не ми харесаха/ да помага Hug

въх, на кой му дойде на главата това?

санитарен магазин съм виждала на Руски, малко преди моста на Герджика, след кръстовището с 6ти септ, вляво, пада се след училище Дружба и спирката.

под облицовъчни камъни какво имаш предвид - рязани или не
нашите са нерязани и са взети много по-евтино, рязаните са много по-скъпи
кажи какви и ще ти кажа откъде са взимани, направо от склад, а не от магазините.

# 383
  • Пловдив
въх, на кой му дойде на главата това?

санитарен магазин съм виждала на Руски, малко преди моста на Герджика, след кръстовището с 6ти септ, вляво, пада се след училище Дружба и спирката.

На майка ми Mr. Green сещам се за този магазин, ще отида следобед да й купя   bouquet

под облицовъчни камъни какво имаш предвид - рязани или не
нашите са нерязани и са взети много по-евтино, рязаните са много по-скъпи
кажи какви и ще ти кажа откъде са взимани, направо от склад, а не от магазините.

Дай ми координати за  нерязаните   bouquet  рязани намерих  по 25лв/кв, което ми се вижда множко   Laughing

# 384

Богат санитарен магазин има на ул. Ибър - Източната страна на Новотела, в началото на улицата която отива към Панаира, отляво на ъгъла.
Имаше такъв магазин и зад банята Старинна на Шести септември- под блока, от северната му страна

# 385
  • в обкръжаващия ме хаос
Санитарен магазин имаше (надявам се и все още) срещу църквата "Света Марина".

# 386
  • Пловдив Белащица
Момичета, къде има санитарен магазин, търся подложка за счупена ръка  Laughing

Изкуствени има в Бриколаж, имат и малко естествени. Това отстрани, където им е строителния, не се влиза от към магазина. Иначе естествен по околовръстното, ама това където от Асеновград за Първенец, по-скоро към Първенец и някъде около изхода за Марково. Някъде от там купувахме миналото лято нерязан беше мисля на 9 лв.
Макар че ми харесва повече рязания, но предвид разликата в цената се примирих.

# 387
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, знаех си, че мога да разчитам на вас  bouquet

# 388
Био магазинът ("Био бутик I Feel Good") в Пловдив вече е на нов адрес: Капана, ул. "Христо Дюкмеджиев" 6, в близост до Макалали в посока към салон "Pretty woman". Очаква се до няколко дни да заредим пресни биозеленчуци от пловдивски биофермери, като ще стартираме сезона със свежа коприва. Всичко зависи от времето.
За сега новостите при нас са: биошоколади, бисквитки и веге-масла за мазане на много приятни цени, както и холандски многократни пелени за новородени (3 - 5кг) от 100% памук на цена 9лв.

# 389
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Дали някой е виждал да се продава стъклена форма за кекс, от йена глас е май newsm78
Моята е поне на 30 години, обаче не е мръднала и ми е супер удобна, но ми трябва по-голяма. Купувах всякакви форми, обаче не ще да се изпече като в стъклената, в тия новите вътре суров, а отвън изгорял.

Общи условия

Активация на акаунт