Къде в Пловдив??? - 11

• 67 595
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
А аз да питам: за медицински педикюр,някой знае ли къде мога да ида?
Пижами на Дисни/с дълъг ръкав/ последно купувах от детския магазин на "Пере Тошев",с/у Китайския ресторант/бивш "Малкия Париж"/...и в "Рошко" обикновено има/но скоро не съм ходила и не съм сигурна/

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 13:59 от Анонимен

# 406
За педикюра - От години ходя при Арша в салона срещу бившия м-н Штъркел. Салона май се казва MG ... ако някой желае ще дам тел. на лични.
Аз утре съм при нея ...  Grinning

# 407
Издирвам пижами на Дисни с дълги ръкави  newsm78 че в няколко уж сигурни магазина ми казаха че вече нямат ...

На моето момче всички са от Джъмбо пижамите с дългък ръкав
Сега от Карфур взехме на Играта на Играчките 2, но е с къс ръкав, може и да има с дълъг
Иначе в София в магазина на Фенси са качествени, но и по-скъпи. Те имат магазин и в мола в Стара Загора.

В Джъмбо нямаха за 8 годинки размери, а и в момента са с къси ръкави... Това за Карфур е идея -  иначе с къс ръкав колко струваха - последно гледах м един магазин по 12 лв...
Магазина на Заимов съм го прицелила Simple Smile

# 408
  • Пловдив
Къде мога да намеря тениски с къс ръкав O'Neil ?Мъжа ми много ги харесва купувала съм от София,но тук някъде продават ли?

# 409
Момичета,дайте ми идея къде може да ми рамкират една картина и колко вървят цените за такава услуга?
Знам,че в Бриколаж имат гише за рамкиране,ако някой е ползвал услугата им,ще бъда благодарна да сподели информация.
  bouquet

# 410
Къде мога да намеря тениски с къс ръкав O'Neil ?Мъжа ми много ги харесва купувала съм от София,но тук някъде продават ли?
Имат магазин в новия мол, Галерия. На втори етаж е. Като застанеш с гръб към Карфур мисля, че беше в десния коридор.

В Карфур също имаха пижами на Дисни, но за цена не помня, че доста дрешки гледах.

# 411
  • Пловдив
Момичета,дайте ми идея къде може да ми рамкират една картина и колко вървят цените за такава услуга?
Знам,че в Бриколаж имат гише за рамкиране,ако някой е ползвал услугата им,ще бъда благодарна да сподели информация.
  bouquet
Ползвала съм ги в Бриколаж и съм доволна, цената много зависи от ширината на рамката и материала, моята беше 25/35 и ми струваше 18лв!
Носих и една картина за рамкиране в ателието зад Халите,  избора там обаче не е много голям,  рамка от естествено дърво ми излезе 35лв Peace

# 412
  • Пловдив
  bouquet

Мога да ти препоръчам рамкиране в "Купчийницата". Може би най-евтино в целия град. А е качествено. Цените са различни, много зависи от размера на картината, вида на профила, дали ще слагат паспарту или не и т.н. Най-добре да отидеш на място да видиш.

http://kupchiinica.blogspot.com/

# 413
  bouquet

На Отец Паисии в една книжарница до Джумаята също рамкираха, ако не се лъжа. Но не знам какви са цените.

# 414
Сетих се тук да питам - при новородените нямаше ли преглед на крачетата? Имам някакъв спомен, че беше към шестия месец, но имало и по-ранен преглед, който преди не съм правила и затова не знам има ли, няма ли?

# 415
  • Пловдив
Имат магазин в новия мол, Галерия. На втори етаж е. Като застанеш с гръб към Карфур мисля, че беше в десния коридор.

В Карфур също имаха пижами на Дисни, но за цена не помня, че доста дрешки гледах.

Благодаря!    bouquet    А работи ли магазина или предстои скоро откриване?    bouquet

# 416
Сетих се тук да питам - при новородените нямаше ли преглед на крачетата? Имам някакъв спомен, че беше към шестия месец, но имало и по-ранен преглед, който преди не съм правила и затова не знам има ли, няма ли?
Първият е още след раждането за луксация на тазобедрената става. После май по желание някои ходят на ехограф до 2 -я месец, защото понататък е безмислено ехографското изследване. Нас ни пратиха в 5 месец...

# 417
На втория месец се препоръчва ортопед. До шестия следва вторичен преглед ако са предписани ортопедични гащи Peace

# 418
Някой знае ли,до колко работи вечер Карфур?

# 419
  • Пловдив
За ортопедите - преди да ни изпишат от ВМИ, дойдоха трима от ортопедичното отделение, прегледаха малкия и ми показаха някои упражнения, които да правя всеки ден. След това на навършен първи месец отидохме на ехографско изследване при д-р Хазбун и другата седмица (или по-другата) ще отидем пак на преглед при него.

Общи условия

Активация на акаунт