Къде в Пловдив??? - 11

• 67 604
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
, както и холандски многократни пелени за новородени (3 - 5кг) от 100% памук на цена 9лв.

за по-големи деца очаквате ли да получите-от 10 кг нагоре

# 391
  • София
Здравейте момичета  Hug
Дали някой е виждал да се продава стъклена форма за кекс, от йена глас е май newsm78
Моята е поне на 30 години, обаче не е мръднала и ми е супер удобна, но ми трябва по-голяма. Купувах всякакви форми, обаче не ще да се изпече като в стъклената, в тия новите вътре суров, а отвън изгорял.

оле, за първи път чувам, че има такова нещо. Ако не те затруднявам, би ли я снимала да видя поне какво представлява. Нито тук, нито в Германия съм виждала подобна форма от стъкло.

# 392
  • Пловдив
изглежда като тази тук http://porcelainbg.eu/bg/product-view/19.html

# 393
, както и холандски многократни пелени за новородени (3 - 5кг) от 100% памук на цена 9лв.

за по-големи деца очаквате ли да получите-от 10 кг нагоре
Не и на тази цена Confused Иначе си поддържаме FuzziBunz универсален размер, тази седмица ще получим Imse Vimse 2 в 1, Popolini, Blueberry универсален размер, както и менструални чашки btw. Цените им са препоръчителните на Ekomama.net

# 394
  • Пловдив
Не и на тази цена Confused Иначе си поддържаме FuzziBunz универсален размер, тази седмица ще получим Imse Vimse 2 в 1, Popolini, Blueberry универсален размер, както и менструални чашки btw. Цените им са препоръчителните на Ekomama.net

ще мина да видя какво предлагате
цената не е водеща-просто мразя да поръчвам от нета каквото и да било

# 395
просто мразя да поръчвам от нета каквото и да било
и аз така Mr. Green
Ако дойдеш тази неделя след 11:30 часа ще може да си направиш консултация и с Валентина Бевакуа от Екомама, тя ще ни гостува за няколко часа.

# 396
Трябват ми адресите на детски магазини ,където продават колички на Giordani. Търсих из нета ама все намирам за София,а за Пловдив не намирам.Вие знаете ли?

# 397
Трябват ми адресите на детски магазини ,където продават колички на Giordani. Търсих из нета ама все намирам за София,а за Пловдив не намирам.Вие знаете ли?
Магазини Касида: http://www.kasida.bg/category/giordani-75.html
Бийп, там има и адреси на двата им магазина

# 398
Вчера са ни пуснали брошурка от Карфур. Има бодитата на Дисни на цена 10.99, но за 2 бодита.

# 399
Вчера са ни пуснали брошурка от Карфур. Има бодитата на Дисни на цена 10.99, но за 2 бодита.
А от кога е промоцията?

# 400
  • Пловдив
А от кога е промоцията?

От днес.

# 401
Издирвам пижами на Дисни с дълги ръкави  newsm78 че в няколко уж сигурни магазина ми казаха че вече нямат ...

# 402
  • София
Пижами на Дисни гледах в един магазин на Заимов, по към енергото от лявата страна се намира, точно срещу него има друг магазин за бельо на асеновградската фирма Ареал. Гледах ги преди около месец.

# 403
  • Пловдив
Препоръчайте ми къде да отида на педикюр? А как вървят цените?

Мерси   bouquet  bouquet  bouquet

# 404
Издирвам пижами на Дисни с дълги ръкави  newsm78 че в няколко уж сигурни магазина ми казаха че вече нямат ...

На моето момче всички са от Джъмбо пижамите с дългък ръкав
Сега от Карфур взехме на Играта на Играчките 2, но е с къс ръкав, може и да има с дълъг
Иначе в София в магазина на Фенси са качествени, но и по-скъпи. Те имат магазин и в мола в Стара Загора.

Общи условия

Активация на акаунт