Къде в Пловдив??? - 11

• 67 542
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
http://mestazaigra.bg/register  момичета МОЛЯ гласувайте за Никола Вапцаров   bouquet

# 496
  • ПЛОВДИВ
  bouquet Някой да знае къде в Пловдив се продават шишета на SIGG.
http://www.sigg.bg/bg/kids
имат сайт,но искам на живо да разгледам детските шишета ,
в чуденка съм кой размер да избера? newsm78

# 497
Продай й го, ама да гласува  Mr. Green

# 498
Мацки здравейте!Искам да питам някой знае ли къде се премести магазин Rucanor,който беше на главната срещу Адидас?Или къде мога да намеря  сандалки и аксесоари на фирмата(детски)?
Благодаря преврателно Hug

# 499
Този магазин затвори, поне доколкото знам.

# 500
Мацки здравейте!Искам да питам някой знае ли къде се премести магазин Rucanor,който беше на главната срещу Адидас?Или къде мога да намеря  сандалки и аксесоари на фирмата(детски)?
Благодаря преврателно Hug

Сандалки имаше в Метро.

# 501
  • Пловдив
Момичета, някъде назад прочетох за чаршафите с ластик, но не мога да намеря мястото, пък и може да не е актуална информацията. Откъде се снабдявате с такива? По възможност да не е от Юск, откъдето си купих 2 пъти и след първото пране станаха на нищо. Интересно, че в чужбина (Франция по-специално) не можеш да намериш чаршаф без ластик(ако търсиш случайно), а тук е точно обратното.

Помоли някоя мама да ти поръча от ла редут - страшни са няма мърдане,
от хасе с ластик. Peace

# 502
  • Пловдив
За чаршафите с ластик в JYSK съм виждала!  Peace

# 503
Къде мога да намеря детски обувки на  UFO ? дано не се бъркам за марката

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 14:22 от .Маги.

# 504
Marigue , в Метро има 2 вида чаршафи с ластик (хавлиени и от гладкото трико). Имам и от двата вида, гладките много ми харесват. Е, поразтегнаха се малко, но мен това не ме дразни. Марката е Tarington house.

# 505
  • Пловдив
В кои магазини продават сутиени Wonderba?   Thinking

# 506
В кои магазини продават сутиени Wonderba?   Thinking

На Главната където е Макдоналдс(Бингото),по-скоро отсреща на Макдоналдс има едно кафене,малко по-нагоре от него(няколко метра са) има магазин за бельо.Влизах там преди дни и имаше Уондърбра(а и не само).За друго място не знам.

# 507
  • Пловдив

На Главната където е Макдоналдс(Бингото),по-скоро отсреща на Макдоналдс има едно кафене,малко по-нагоре от него(няколко метра са) има магазин за бельо.Влизах там преди дни и имаше Уондърбра(а и не само).За друго място не знам.

bouquet

# 508
  • Пловдив

магазина не беше ли Seven Seconds или нещо от сорта

# 509
Момичета, къде точно се намира магазин Мечо Пух в Кючука - магазина за обувки

Общи условия

Активация на акаунт