Къде в Пловдив??? - 11

• 67 560
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
До хранителен магазин Евлитон  Mr. Green

Е те тук http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=plovdiv&tip=1&lang=bg (между блок 1037 и 1038)

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 16:51 от Пумукъл

# 511
Да, това е Севън Секъндс
Същия магазин има и в Мола на партера

Исках да попитам къде има хубави чанти за лаптопи - женски модели някакви - проверила съм Технополис и Техномаркет, не си харесах нищо. Чудех се къде другаде?

# 512
  • Пловдив
Исках да попитам къде има хубави чанти за лаптопи - женски модели някакви - проверила съм Технополис и Техномаркет, не си харесах нищо. Чудех се къде другаде?
Каспър, защо не пробваш в Мултирама (Форум Тракия) или Стемо (на колелото на панаира)?

# 513
  • Пловдив Белащица
Има ли в Тракия магазин за платове?

# 514
  • Пловдив

Има един срещу поликлиниката.Вчера на входната врата имахме залепени обяви ,че в ТЦ Сани на втория етаж е открит магазин за италиански платове на килограм.

# 515
Здравейте някой познава ли баба която да бае за брадавици .Има такива жени който с баенето махали брадавиците .Става въпрос за малко дете.

# 516
Момичета, къде точно се намира магазин Мечо Пух в Кючука - магазина за обувки
На бул.''Никола Вапцаров''79-81 до магазин Триумф

# 517
  • Пловдив
Моля за координати на масажист  или чъкракчия / така ли се пише  Thinking /
Чувала съм за добър около сточна гара , но не знам дори име  Tired

Кръстът ми се схвана и не мога да се наведа от болка  ooooh!

# 518
  • Пловдив
Моля за координати на масажист  или чъкракчия / така ли се пише  Thinking /
Чувала съм за добър около сточна гара , но не знам дори име  Tired

Кръстът ми се схвана и не мога да се наведа от болка  ooooh!
Мъжа ми ходи при една баба Софка в едно село към Асеновград-май Куклен беше,но не съм сигурна  newsm78

# 519
Моля за координати на масажист  или чъкракчия / така ли се пише  Thinking /
Чувала съм за добър около сточна гара , но не знам дори име  Tired

Кръстът ми се схвана и не мога да се наведа от болка  ooooh!

Не бих ти препоръчала да отиваш на чакръкчия.....
Майка ми до скоро ходеше винаги, когато се секнеше в кръста при един, който се намира зад  "Тримонциум" ......до скоро.......
Последният път като отиде се върна още по-зле и схваната отколкото отиде.
Наложи се да отидем при д-р Людмил Димитров срещу "Новотела"...той е мануален терапевт и се оказа, че от натиска ,който е упражнен ( а то по синените на тялото си й личеше!) се е получило някакво възпаление и три пъти  се наложи да ходи при него на лъчетерапия, та се оправи. А иначе чекръкчията беше познат....

За добър масажист мога да ти пиша на ЛС, ако искаш....

# 520
  • София
Да, това е Севън Секъндс
Същия магазин има и в Мола на партера

Нашата е от Мултирама, но е класическа черна, на DELL е, не е мръднала вече 2 години, дори конче не се подало. Simple Smile Имаше най-различни видове. В интерес на истината съм много доволна от този магазин, всичко ни е от тях и от сървиса също съм очарована. Радвам се, че ще имат и в новия мол.

# 521
  • Пловдив
valinia_ruska , приемам всякакви предложения , само да се оправя и да спре да боли  ooooh!

# 522
  • Пловдив

Има един срещу поликлиниката.Вчера на входната врата имахме залепени обяви ,че в ТЦ Сани на втория етаж е открит магазин за италиански платове на килограм.

Мерси за инфото.   bouquet  bouquet  bouquet
Отдавна се чудя къде го преместиха този магазин за платове на килограм.

# 523
Момичета пак да ви подканя да гласувате за нашата площадка на Никола Вапцаров http://mestazaigra.bg/register
остават по малко от 3 часа  Rolling Eyes   
 Praynig Praynig Praynig
Благодаря ви предварително   bouquet

# 524
Гласувах. Малко ни е далече, ама ще идваме да си поиграем и ние понякога, ако ни приемете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт