Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 382
  • 729
  •   1
Отговори
# 165

За Зора-спомням си ,че съм чела във форума отзиви-сравнително добри бяха,като за тези пари....
Ето с търсачката какво открих- http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2

Shte mojesh li da go prepratish na novo ,ne mi se otvaria nishto Sad

# 166
Веднага ще ти кажа защо - защото се храниш там, където искаш и там, където ти харесва, а на тия бунгала - ще ядеш манджите от  стола им например  Laughing
За тая цена може да се ползва поне 3* хотел. С какви ли не удобства.

# 167
Viliko, била ли си в "Зора", че знаеш храната каква е?

# 168
Е, защо - ти очакваш, че ще ти я доставят с рум-сервиз ли  Joy
То е ясно, че се готви в големи количества и надали е прекрасна.

# 169
Във всички хотели, вкл. 5 звездните, храната се приготвя в големи количества. За сметка на това се предполага, че е по-строго контролирана, за разлика от разни капанчета и скари-бири Laughing

# 170
Не се знае каква ще е храната.Може да е по-добра от заведенията.Там също готвят не малки количества и ползват стари продукти на всичкото отгоре.Не съм се хранила в стол на бунгала,но познати миналата година бяха доволни точно от храна в такъв стол.
А аз миналата година на морето пробвах готвеното от 3 заведения и нито едно ястие не се одобри от децата.Мазно и солено.Добре,че бяхме на апартамент с кухня,та им приготвях по нещо.

# 171
Във всички хотели, вкл. 5 звездните, храната се приготвя в големи количества. За сметка на това се предполага, че е по-строго контролирана, за разлика от разни капанчета и скари-бири Laughing
Да, разчитай на това и дано така стане, защото иначе да дадеш 85лв на ден и да е скапана храната - аз бих умряла от яд.
А за контрол в бунгалата...може много да се говори. Не мога да си затворя очите - ми мизерно си е за мен.

А за скари-бири...не знам, не ходя по такива места определено, а си избирам ресторанчета по мой вкус  Peace

# 172
Момичета, я ди ви прекъсна спора за малко с въпросче: Наистина ли смятате че може да се отиде на море с 500 лв? Имам предвид да включва и спането, и храната...

# 173
Значи спането и храната в приличен, дори хубав хотел - излиза дори по-малко. Но отделно идват пътните , кафенцата, забавленията за децата, вечерните бирички и тн. Предвидила съм 460 за хотела/със закуска и вечеря и детски ол инкл/, 100 за път и по 50лв дневни - общо 900лв. И дневните са толкова, защото само цигарите ни са 10лв, а мъжа ми пие бира като за световно и не се пече на плажа.

# 174
Аз смятам,че може с 500лева ,но за 5 дни.Двама вьзрастни и едно дете.Ние така ще ходим за повече нямаме вьзможност.

# 175
Момичета, я ди ви прекъсна спора за малко с въпросче: Наистина ли смятате че може да се отиде на море с 500 лв? Имам предвид да включва и спането, и храната...

Зависи за колко дни, според мен за 5 дни - да, за 7 дни няма да ни стигнат парите. Ако сме без ол инкл. ни излиза много по-скъпо, което установих скоро.

# 176
Привет! И аз да се включа в групата на евтино почиващите.
Ние сме 2 възрастни с 2 деца и се колебая между едно предложение на viliko за Китен с полупансион, което ще ни излезе около 60 лв на ден с полупансион или частна квартира с обща кухня в Обзор за 30 лв само нощувки.
За Китен имам представа, но питането ми е към тези които скоро са били на Обзор - как е плажа, има ли свободна зона или е гъсто заселено с платени чадъри. Каква им е цената, ако е така? Че ние с малките трябва да сме до водата иначе не си представям как ще оставя багажа в единия край на плажа и ще гоня две диванета в различни посоки.

Миналата година бяхме на Синеморец - много спокойно ни беше и на трите плажа. По-предната бяхме на Камчия - същата работа. Но в толкова населен курорт не сме били до сега и се притеснявам.
Ще съм благодарна на всякаква информация или съвети.  Hug

# 177
  • София

Ми може, ние още януари резервирахме за юни и септември за по 7 дни, ол инклузив за двама възрастни и едно дете, Обзор и Златни пясъци, хотели 4 звезди за 400 лева общо на седмица за тримата. Така че може и за по малко даже, стига навреме да резервира човек.

# 178
  • София

Ми може, ние още януари резервирахме за юни и септември за по 7 дни, ол инклузив за двама възрастни и едно дете, Обзор и Златни пясъци, хотели 4 звезди за 400 лева общо на седмица за тримата. Така че може и за по малко даже, стига навреме да резервира човек.
Интересно,кои са хотелите?

# 179

Общи условия

Активация на акаунт