Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 68 895
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Не - апартамента е двама възрастни и две деца ИЛИ всякакви комбинации до 4 човека, ама не и 6 човека/както ти мислиш/. Аз така го разбирам.
viliko къде сте вие, може да си писала преди, но не помня
Белведере, Приморско.

# 196
  • София по рождение
Не - апартамента е двама възрастни и две деца ИЛИ всякакви комбинации до 4 човека, ама не и 6 човека/както ти мислиш/. Аз така го разбирам.
viliko къде сте вие, може да си писала преди, но не помня
Белведере, Приморско.
били ли сте там? Какви са отзивите, ако не.

# 197
Не сме били, но го знам хотела много добре, защото сигурно ми е 10ти път на Приморско. Базата е отлична, поддържано е, точно като на снимките си е. Отзивите са повече от положителни. На чешки тур-оператор е хотела, има много чехи, но и българи.

# 198
  • София по рождение
На плажа плащаш ли чадър и шезлонг?

# 199
Е, да, той хотела не е на плажа. 5лв лв на ден е. Не намери ли офертата в нета - там е описано всичко. Мога да ти я пратя.

# 200
  • София по рождение
Мерси, намерих, намерих. Чудя се на обяд какво? Ще хапваме по плажа ли?

# 201
Мерси, намерих, намерих. Чудя се на обяд какво? Ще хапваме по плажа ли?
Значи нашия режим на море може би е по-различен. Ставаме късно, след 10, сега ще се наложи татко да став арано и да носи една филия на малкия, ние не закусваме така и така, освен по две кафенца. Към 11 отиваме на плаж. То е ясно, че в 12 няма да ни се е дояло още. Стоим там до към 3ч, през това време сладоледи и тн. Като се върнем в хотела - за детето има някакъв ол инкл точно по това време. Ако става - ще хапва там. Ако не - по една супа за обяд и то основно за детето. После следва душ и сън и ставане към 19ч. Вечеря. Излизане, дискотека, прибиране към 12-02ч. Така че за нас е идеално. Отделно на мен ми харесва това - детски басеин, голям басеин, просторно е, зеленина, детска площадка, детска анимация, външен бар и ресторант, наблизо на плажа, наблизо на центъра.

# 202
  bouquet

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 13:28 от Изабелка

# 203
Айде бе, хамбургер за 80ст, пица по левче - е, никъде го няма това!!!
За Албена, Слънчев и Златни е ясно, че не само нощувките са скъпи, но и самите заведения, което прави почивката доста над 1000лв за семейство. Миналата година седнахме в непретенциозно заведение на Златните - 4 човека с две деца, които почти не ядоха - сметката ни беше 90лв, за сравнение с Китен - където точно същото ядене ни излизаше не повече от 40лв. Квартира в малките на юг под 30лв за стая няма, има ли ресторант или градина и нормални условия- отива на 40лв.

# 204
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря ви за отговорите Hug!
Но за мен твърдо си остава търсенето само за Созопол - влюбени сме в него Heart Eyes.
И никога не сме били навити на ол-инклузив...предпочитаме да си променяме местата и заведенията всеки ден.
Още веднъж благодаря!!!

# 205
# 206
viliko, ясно  Hug мерси, то и аз дочетох, че апартамнтът е с 1 стая за спане, така че това, дето реших, че е възможно няма как да стане....не ми излезна сметката  Party
..то май кой каквото да ме убеждава, накрая аз все за Албена си държа  Mr. Green

# 207
Момичета, виждам че добри оферти сте хванали с ранните записвания. Аз оферти гледам от февруари, но малките толкова боледуват, че направо не смея да резервирам. В момента единия е с пневмония, а другият с бронхит  Cry Набелязала съм няколко местенца тип малки семейни хотелчета, които съм разучила и ще се надявам когато ние ходим да има свободни места. Иска ми се АИ, но варианта за нас е само и единствено last minute, което ще е ама наистина в последния момент. И в тази връзка - как бяха офертите last minute миналата година? Появяваше ли се нещо изгодно /в случая към 500 лв. за около седмица/?

# 208
Не съм ползвала никога ласт минът. Но пък за мен 70-80лв на човек за ол инкл е безобразно, защото Дто да си съдера - при нощувка без ядене за 20лв на човек и оставащите 50лв за ядене - ми не мога да го изям по заведения. Затова е неизгодно за мен.

# 209
Viliko, имам предвид към 500лв. за АИ за двама възрастни  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт