Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 68 889
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • В.Търново
Я и аз пак да се включа  Mr. Green
За началото на юни не знам какво е, но за края на юни е супер, в този период 2-3 години сме ходили, първо не е адската жега, която е през август и която сме преживявали преди по Южното черномерие и лудницата с търсене на места по квартири, плажът не е пренаселен и не е нужно да отиваш в 9 ч сутринта, за да има къде да си сложиш хавлията, а не дай си боже да сте тайфа над 5-6 човека, тогава забрави да сте на 1 място. Това едно, от друга страна разните им там ресторанчета не мисля, че ще ми предложат по-добра храна от т.нар. шведска маса, на която има поне 20-30 различни ястия месни, постни, какво му даша иска на човек...пък и не е нужно като седна да чакам в ресторанта по 30-40 мин преди да ми стане готова храната или на 1/2 от хората да донесат ядене, а останалите да чакат...просто всичко това ми се е случвало и затова някак Албена поне на мен и на семейството ми+още 1 семейство приятели ни идва идилия...съобразяването с часовете за хранене не е чак толкова фатално, пък и ние по други причини вече повече от година се храним почти на точни часове, така че дори ще ми е в +...а пък на когото не му се иска да се съобразява с тези часове, спокойно може да хапва пица, картофи и разни салатки на плажа/басейна през другото време.

... само това с 500то лв нещо не може да го докараме  hahaha ама какво да се прави като се броим вече за 3ма възрастни. Няма ли някъде хотелче, дето децата до 16 да имат намаление  Laughing

rosinauzunova, а и към другите момичета, този хотел:
http://www.paraizo.journey.bg/bg/info.php?itype=306
как може да му видя цените за друг период освен през юни  newsm78
http://www.paraizo.journey.bg/bg/info.php?&itype=307&info=1376 Ето цените,открих ги! Simple Smile

# 226
Аз писах за края на юни, началото на юли... А апартамент - зависи как го "тарифират" от хотела. Някъде гледат брой настанени възрастни и така евентуално може и да стане нашата работа ...
Е, най-много да ви дадат голяма стая с разтегателен диван. Но две отделни стаи няма как да тарифират като двойна е дна.

# 227
  • София
Шефчето,хотел Кокиче наистина е далечко от плажа,срещу детска градина се намира,след пазарчето.
На пешеходната пътека до Кубан,надолу е към 300-400 метра.
Механата в хотела е супер като цени и качество(впечатленията ми са от преди 2 години,дано и сега е така)
Има 2 доста големи басейна и стаите са повече от прилични.  Peace

# 228
Viliko, ние с теб май не можем да се разберем съвсем  Laughing Аз не искам 2 двойни, а апартамент - доста хотели предлагат студиа и апартаменти освен двойните /ама на теб ли да го разправям .../ Аз въобще не гледам двойните стаи - не че не може семейство с 2 малки деца да спи в такава стая, просто все още с малкия се кърмим и се буди доста пъти през нощта, така че си спим двамата в отделна стая да не притесняваме другите двама члена на семейството. Да оставим на страна факта, че баткото не ни е виждал да се кърмим и не знам как ще реагира на гледката... На места има апартаменти, които са за двама с опция за още 2. На места за такива апартаменти дават цената на база двама пълноплащащи или гледат настанените хора, без да гледат пълния капацитет на апартамента. Не знам дали се разясних. Разчитам нещо такова да се появи в оферта last minute и да излезе ако не 500, то там някъде, че семейния бджет е заприличал на брюкселска дантела...

# 229
Evа ,много ти благодаря.

# 230
Queen L - пусни си с търсачката т.нар. апарт хотели - те са именно апартаменти под наем в хубавки комплекси. А най-добрия вариант е да напишеш апартамент под наем - има много предложения от частни лица на разумни цени.

Виж това - като пренебрегнеш безумния сайт - предложението не е лошо - 430лв на седмица за 80кв апартамент, с басеин при това в Св.Влас. http://www.sveti-vlas.de/index.htm

А ето тук пък : http://www.namore.info - даваш на Бързо търсене - Приморско например - вид апартамент и излизат много.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 17:19 от viliko

# 231
Queen L - пусни си с търсачката т.нар. апарт хотели - те са именно апартаменти под наем в хубавки комплекси. А най-добрия вариант е да напишеш апартамент под наем - има много предложения от частни лица на разумни цени.
Viliko, разучила съм вече, просто се надявах да намеря нещо като за нас АИ. Аз продържавам да следя новите оферти, пък ще се похваля ако намеря каквото търся. Ако попаднете на "находки"  Laughing - пишете.
Galateya, в сайта на Съни турс има няколко хотела в Албена с подобна оферта /20 лв. + стая за децата/. Мисля, че освен горна граница имаше и долна за възрастта на децата. Правих си сметка, че нашето семейство не може да се възползва - едното дете е под долната граница. Жалко обаче, че не помня точно колко беше - може твоите дечица да отговарят като възраст...

# 232
Еее, ако намериш за 500лв ол инкл за 4 човека - ще те призная  Peace Peace

# 233
Малките /виж ми лентичките/ са на възраст, на която се настаняват почти навсякъде без допълнително заплащане, така че вече търся АИ за 500 за 2 човека и мераците ми вече не звучат чак толкова налудничаво ...  Joy Така си мисля де, поправи ме ако не е така  Peace

# 234
Не е налудничаво, никак, ние също сме в тъпа криза и ми се искаше възможно най-евтинко и възможно най-хубавко, ама казах ти вече - две отделни стаи или апартамент с две стаи - абсурд да намериш за 500лв. с ол инкл.
По-скоро си наемете голяма стая с диван разтегателен и може и да се вместите. За 60тина лева има достатъчно хубави предложения.

# 235
 Joy Joy Joy Сайта на къщичката в Св Влас е просто върхът  hahaha hahaha hahaha
 ooooh! кой безумник го е правил  Joy

КуинЛ, аз пак да пробутам Албена-та  Mr. Green
погледни тук:
ТУК
а и като се обадихме днес на телефона за справки в Албена
0700 12 110 ( на цената на един градски разговор ) да разпитаме за Панорама, че за момента там нас ни устройва като цена, обясних че имам 1 голямо дете и бебе, което не се брои, тогава момичето дори тръгна да предлага как да измисли, че да има 2 стаи, но аз я отрязах, че няма нужда, защото беба спокойно може да спи до мен на леглото...та най-добре се обади, ако Албена ти харесва и направо питай къде за кое време какво може да ти предложат  Peace

# 236
Joy Joy Joy Сайта на къщичката в Св Влас е просто върхът  hahaha hahaha hahaha
 ooooh! кой безумник го е правил  Joy
Точно автора на сайта ме отказва да се обадя за повече инфо и резервация. Иначе тотално ме кефи изтипосаната анимационна леличка до басейна. Peace
Но за това, човекът е прав: "....Цената за всички е една -  430 лв на седмица (не на човек, а за целия апартамент) и независимо от месеца ( всеки получава една и съяа заплата всеки месец, така че не разбирам защо трябва да има и различни цени през различните месеци!?)...." Все едно по Коледа или Великден продавачката в магазина да иска двойна заплата, защото работата й се е увеличила, доктора  в болницата да го кара "на бройка пациенти" за месеца или пък счетоводителя, щото приключва счетоводната година. И мен ме изумява принципа "ден година храни" в туристическия бранш...

# 237
Този сайт - на апартаментчето във Влас е супер свежарско  Joy
Anny_, Албена ми харесва, само дето е доста на север... Въпреки това утре ще звънна в Албена - за инфо от първа ръка. В сайта на Албена излиза, че това за допълнителната стая е за всички хотели и няма долна граница на възрастта. Докато тук има  - http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=7931
А за резервиране - пак не смея заради малките ...  

# 238
  • София
Този сайт - на апартаментчето във Влас е супер свежарско  Joy
Anny_, Албена ми харесва, само дето е доста на север... Въпреки това утре ще звънна в Албена - за инфо от първа ръка. В сайта на Албена излиза, че това за допълнителната стая е за всички хотели и няма долна граница на възрастта. Докато тук има  - http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=7931
А за резервиране - пак не смея заради малките ...  
Допълнителната стая за децата е само за три хотела-Ком,Компас и Панорама.  Peace

Не е невъзможно-за 520 лв.(5 дни) за две стаи и Ултра Ол Инклузив....пак в неприемливата за теб Албена...

# 239
Аз пак да кажа ние резервирахме в Магнолия на AL двойна стая с доп. легло за двама възрастни с две деца за 100 лв. на ден Peace

Общи условия

Активация на акаунт