Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Аз се ориентирам къде точно е, което не е близо до плажа, но пък е на почти еднакво разстояние и от двата плажа, а и съвсем до центъра. Последната година като ходих на Приморско направо ме хвана яд. Аз винаги резервирам и ходя с предварително избран хотел. Ама новата част е претъпкана с хотели, поне 50 са откъм Перла - нови, лъскави и на смешни цени. Последния ден ни се наложи да освободим стаята до 11ч сутринта,а ние пътувахме вечерта. Та за престоя до вечерта отидохме да търсим хотел - да си  платим за няколко часа. Ми взеха ни по-ниска цена от ползвания от нас - а беше супер луксозен. Затова се бях навила да ходим и на място да търсим. Да, ма моя умник - не искал, не било сигурно така  Crazy

# 361
Ходенето хич не ме притеснява,малката също много ходи...
Дали всичко е така,както е в сайта,че не ми се ще да пристигна с детето в града и да се окаже,че няма къде да спим newsm78
Иначе разговарях с дамата на посочения в сайта телефон и беше много любезна.За цената,която ми калкулира се оказа,че мога да постоя и 10 дни,вместо предвидените 5 - което ще е супер,ако е така

# 362
Каква е цената? Имай впредвид, че там всяка къща предлага стаи, така че подобен тип квартира един вид можеш да намериш доста евтино, няма вариант да останеш без стая. Но иначе изглежда наистина хубавко, пък и има градина с детското кътче - въпреки че аз не зная ти какво ще правиш през това време - докато детето си играе там...

# 363
110лв. за 10 дни - повече от чудно е!
Аз съм лесна,обичам да чета,мога и да си играя с нея на всякакви игри,а мога и да си зяпам в една точка....имам нужда от спокойствие,без готвене,чистене и т.н.

# 364
Е, за тая цена - и аз ще дойда  Laughing
Няма какво да се чудиш! Там наблизо има голям супермаркет - можеш да си пазаруваш - имате и хладилник!

# 365
Нещо тези метри, дето ги дават по сайтовете ми се виждат много измислени. Например разстояние /според самоописанието от сайтовете/ от вила Елена до Северния плаж на Приморско е 120м, а от къща Владимиров до Северния - 200 м. За мен разликата от 80 м. е незнечителна. Да, обаче Viliko / разчитам 100% на думите и/ преценя първото като близо до плажа, а второто - не близо. Ха кажете сега къде е уловката?  newsm78   

# 366
Мерят ги по птичи полет. Право от точка до точка  Grinning

# 367
Нещо тези метри, дето ги дават по сайтовете ми се виждат много измислени. Например разстояние /според самоописанието от сайтовете/ от вила Елена до Северния плаж на Приморско е 120м, а от къща Владимиров до Северния - 200 м. За мен разликата от 80 м. е незнечителна. Да, обаче Viliko / разчитам 100% на думите и/ преценя първото като близо до плажа, а второто - не близо. Ха кажете сега къде е уловката?  newsm78   
Значи от Елена излизаш, тръгваш по улицата, вървиш точно една пряка пък, примерно 100метра, неповече - и хоп - дюните. Изкачваш дюната, слизаш на плажа. От самите балкони на хотела се вижда идеално морето, наистина е незначителен пътя.

За Владимирови - като гледам разположението -е в райнона на пощата и общината. Била съм в станцията на Министерски съвет, която е в този район, ама гледа към морето. Та от тая станция си е бая път, за да стигнеш най-близката точка на плажа. Ако приемем, че Владимирови е малко по-към центъра, значи пътя ще е малко по-малко. Но определено не е близо. За да стигнеш южния - ще трябва да минеш през цялата лудница на центъра, после покрай тарапаната от сергии по пътя за моста над Дяволската - и в жегата, с торбите - не ми се вижда добра идея. По-скоро си хващате на север , вървите по широката и приятна крайбрежна на северния плаж и се ситуирате там. Там има големи хотели, градинки, приятно е, ние вечер там си се разхождахме принципно. А на обяд хапвахме в заведенията по същата улица - от плажа, нормални цени. та така.

# 368
А кой плаж е по-подходящ за децата?

# 369
Оооооо, северния е просто уникален - това е един от най-хубавите и големи плажове, особено по-надалеч към Перла  Peace
Морето е спокойно, плитко е в началото, самия плаж е хубав и не така нагъчкан със заведения. Южния е целия натрисан със барове и дискотеки, заградени площи за чужденците и хотелите, водата е водораслова жестоко, събира се винаги по една лента водорасли на пясъка и тн. Аз него не го харесвам, ходим само на дискотеките там.

# 370
Е,сега остава да ми разпишат молбата и се мятам натам.Ще ходим на северния,щом има отзиви Hug

# 371
Viliko, къща Владимиров била точно до лятното кино.

# 372
Да, той района не е голям, наблизо има и детско лунапаркче - въртележки, пистолети, зах.памук.

# 373
  Здравейте, писах в темата за Черноморец, но никой не ми отговори, затова реших да питам и тук - някой да има впечатления от тази къща за гости http://www.vilabriz.com/index.htm ? Цените за нущувка са приемливи, на снимките изглежда добре, но все пак, ако някой има пресни отзиви, ще съм му благодарна да ги сподели.
  Попаднах и на този хотел http://www.luxor-lozenets.com/ . Незнам дали е обсъждан досега, защото не съм чела цялата тема, но все пак реших да го споделя с вас, има добри пакетни оферти, но отзиви немога да дам!

# 374
  • на брега на реката
Ходил ли е някой тук, има изгодна оферта http://www.manastirskirid.com/home.html

Общи условия

Активация на акаунт