Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 406
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Някой бил ли е при Краси и Любо или къща Владимирови да проверя как са с резервациите...
Утре заминаваме в къща Владимиров - запазихме апартамент. Връщаме се на 26-и и тогава ще има отзиви  Grinning

# 391
Краси и Любо - гледам инфото е от 2008 newsm78
Пък не ми се звъни по телефона сега,че още чакам параф на молбата...

# 392
леле, биеш рекордите - кога избра, кога запази, кога заминаваш  Joy
Задължително дай отзиви! Като цяло за Приморско също  Peace

# 393
Ами изглежда за къща Владимирови за цените трябва да се говори по телефона
На мен днес ми даде цена за 2 +1 дете за 7 нощувки от 21 до 28 Август 160/ 165 лв за Владимирови1/Владимирови2
Много учтива и търпелива жена честно казано  Peace

абсолютно трябва да черпи жената, и viliko трябва да си получи почерпка за изчерпателната информация, която дава Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 15:46 от Там-там

# 394
Както се очертава - тая мила жена ще трябва да почерпи форума, че й напълнихме къщичката Joy

# 395
  • София
Някой бил ли е при Краси и Любо или къща Владимирови да проверя как са с резервациите...
Утре заминаваме в къща Владимиров - запазихме апартамент. Връщаме се на 26-и и тогава ще има отзиви  Grinning
Благодаря! Ако все пак имаш нет, влез тук и напиши няколко думи, да имаме време за резервация, че мислим около 1-2 юли да заминем.   bouquet

# 396
Момичета, има изгодни оферти last minute, аз до последно намилам на моя мъж на главата да отскочим до морето, а не в Сандански, защото last minute в Слънчев бряг на 4мата ще ни е 413 лв АИ от неделя за 5 дни, което с пътя точно влиза в 500те лв  Peace

# 397
Момичета, вижте това: http://www.atostour.com/view.php?page=content&id=9&category=
Само дето не съм чувала за тази туристическа агенция, даже офертата ми звучи леко подозрително...

# 398
vesi1  и  vidima, благодаря за публикуваните отзиви, май ще се откажа от тази вила, че сме с дете и шума определено не е за предпочитане  Simple Smile !

# 399
Понеже следя офертите в Албена, попаднах на това:
http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/49

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 23:40 от Arizona

# 400
  • В.Търново

Хотела е само със закуска,а цените по заведенията не са от най-ниските.Така че ,едва ли ще излезе почивката до 500лв. Sad Хотел Алтея до колкото знам не е реновиран.

Всъщност на днешни времена е много трудно да идеш на море с 500лв.,особенно ако си с деца.Като отидат на въртележките,като им купиш някоя глезотийка като поничка с шоколад или сладолед и те се натрупват разходите.Като сложиш бензина,храната....трудна работа да се изкара с 500 лв.!
http://hotelkamelia.com/Price.htmТова хотелче е без закуска,но е доста приятно,една колежка ходиха миналата година там,разгледайте галерия и стаи,там също има снимки.Една двойна стая в пиковия сезон е 40лв. или ако искате студио с кухненски бокс за 60лв.,цените в Ахтопол по заведенията и магазините не са високи. Peace

# 401

Хотела е само със закуска,а цените по заведенията не са от най-ниските.Така че ,едва ли ще излезе почивката до 500лв. Sad Хотел Алтея до колкото знам не е реновиран.
и тук те намерих  Laughing
глей ся ... в самата Албена да скъпо е има вече и вход 5 лв.  на  кола  ..... ма понеже ходя там и съм ходила 1 милион пъти мога да препоръчам на жената следното ....
ако все пак реши да почива в Албена може да не ползва заведенията на Албена ми на съседското курортно селище Краневооо .... най скъп там е ресторант Извора в който салатата е 3-4 лв  Sunglasses
ако търси пък още по евтино да иде на плажа там са още по евтини кръчмите,освен тва в Кранево има местно население и съответно има хр. стоки за зор заман
Разстоянието до Кранево може да се окаже приятна вечерна разходка по плажа което е около 1,5 км ... вървяла съм го много пъти е така за кеф .... с кола е около 3 км ...т.е. едно нищо
А за хотела - лоши хотели в Албена няма .... не ги гледай отвън , те сичките са на един хал , ма вътре са добре

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 11:31 от Ashanti79

# 402
  • София
Моля за помощ малко,аз писах и в една друга тема.Очертава се да ходя само с малката в края на август за 5 или 7 дни.Предложете нещо ако може на южната част и ме ориентирайте с тия цени.Как да знам колко пари ще ми вземат на мен и дете на 5 год  newsm78.

# 403
Моля за помощ малко,аз писах и в една друга тема.Очертава се да ходя само с малката в края на август за 5 или 7 дни.Предложете нещо ако може на южната част и ме ориентирайте с тия цени.Как да знам колко пари ще ми вземат на мен и дете на 5 год  newsm78.

Виж на стр.23 обсъждаме точно това Peace

# 404
  • София
Само да споделя, че от 1 юли в къща Владимиров всичко е заето, макар че имах нагласа за там, а и отзивите от Queen L са добри, днес говорихме. Обадих се за резервация в квартира Краси и Любо, жената беше много любезна (естествено), оказа се, че почти ми е съседка и довечера ще се видим. Стая с три легла- 30лв., мисля, че е добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт