Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 68 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=125&t=27563 ето малко информация за бунгала,дано съм полезна.Ние на там сме се насочили.Искам да попитам за Ахтопол и бунгала Слънчев ден-сина ни е на 3г.как се заплаща за него-храна,спане? Получих отговор от г-н Гайдев.Мисля,че ще отидеме там Simple Smile Харесва ми офертата ,а пък и за нас е важно детето да отиде на море.....

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 12:30 от ronkis

# 241
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=125&t=27563 ето малко информация за бунгала,дано съм полезна.Ние на там сме се насочили.Искам да попитам за Ахтопол и бунгала Слънчев ден-сина ни е на 3г.как се заплаща за него-храна,спане? Получих отговор от г-н Гайдев.Мисля,че ще отидеме там Simple Smile Харесва ми офертата ,а пък и за нас е важно детето да отиде на море.....

Ние бяхме на бунгала в Ахтопол по-миналото лято. Предпочитам хотел, но приятелите ни бяха решили да идат там и ние се съгласихме заради тях. Пет семейства с малки деца в чисто нови бунгала ..... мога да кажа само, че няма да стъпя повече там. Накрая, като теглиш чертата, парите са като за ол инклузив в хотел, а условията са убийствени за семейства с деца .....
Всички бази с бунгала са сравнително далеч и от центъра и от плажа. Налага се да се ходи по едни буренясали прашни, а вечер и много тъмни пътеки ..... За да купиш каквото и когато и да било, трябва да ходиш пеш по въпросните кози пътеки - 15 минути път, а с деца към половин час Sick.

# 242

Ние бяхме на бунгала в Ахтопол по-миналото лято. Предпочитам хотел, но приятелите ни бяха решили да идат там и ние се съгласихме заради тях. Пет семейства с малки деца в чисто нови бунгала ..... мога да кажа само, че няма да стъпя повече там. Накрая, като теглиш чертата, парите са като за ол инклузив в хотел, а условията са убийствени за семейства с деца .....
Всички бази с бунгала са сравнително далеч и от центъра и от плажа. Налага се да се ходи по едни буренясали прашни, а вечер и много тъмни пътеки ..... За да купиш каквото и когато и да било, трябва да ходиш пеш по въпросните кози пътеки - 15 минути път, а с деца към половин час Sick.
[/quote]
Абсолютно вярно. И ние по-миналата година бяхме там на бунгала. не само аз,а и децата не искат да стъпят там.

# 243
  • Sofia
Съгласна съм и аз с Mama Svetla.Аз много обичам Ахтопол ,преди да имам дете всяка година ходехме там с голяма компания ,на бунгала.Но наистина с деца не е хич удобно,уличките от центъра до бунгалата са неосветени,разбити и си е далече.

# 244
  • София
Лелееееее вие направо ме разочаровахте  Tired Ами сега  newsm78 А плажа как е?

# 245
АЗ ПЪК НЕ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ,НО ВСЕ ПАК ЗАВИСИ КОЙ ЗА КАКВО ОТИВА .НИЕ СМЕ 2 СЕМЕЙСТВА И ОТИВАМЕ ДА ИЗБЯГАМЕ ОТ ЛУДНИЦАТА В ГРАДА Т.Е. ДА СИ ПОЧИНЕМ.СТИГА НИ БУНГАЛАТА ДА СА ЧИСТИ И ДА ИМА МЯСТО КЪДЕТО ДЕЦАТА ДА СИ ИГРАЯТ НА ВОЛЯ.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА СТИГАНЕ ДО ЦЕНТЪРА  ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ С КОЛА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ.НИЕ СМЕ СЕ НАСОЧИЛИ КЪМ  http://shterevi.hit.bg/index.htm    newsm08  newsm57

# 246
  • Sofia
Още един глас за Слънчев ден и тази година сме там - бунгалата са до самия плаж, едни стълби ги делят от плажа, храната беше добра, сина ми си играеше на воля и най-вече.........нямаше я тази лудница на големите курорти, плажа и водата миналата година бяха страхотни, единствения кусур са не толкова хубавите бунгала от към обзавеждане, но аз лукс не търся, а място където да може да играе малкия и ние да почиваме. Още повече че срещу бунгалата има магазинчета, кафе- машина, закуски, играчки, вестници т.е. не се налага да ходиш чак до центъра, но на нас не ни пречеше всяка вечер да се разхождаме до лунапарка.

# 247
  • Враца
АЗ ПЪК НЕ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ,НО ВСЕ ПАК ЗАВИСИ КОЙ ЗА КАКВО ОТИВА .НИЕ СМЕ 2 СЕМЕЙСТВА И ОТИВАМЕ ДА ИЗБЯГАМЕ ОТ ЛУДНИЦАТА В ГРАДА Т.Е. ДА СИ ПОЧИНЕМ.СТИГА НИ БУНГАЛАТА ДА СА ЧИСТИ И ДА ИМА МЯСТО КЪДЕТО ДЕЦАТА ДА СИ ИГРАЯТ НА ВОЛЯ.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА СТИГАНЕ ДО ЦЕНТЪРА  ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ С КОЛА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ.НИЕ СМЕ СЕ НАСОЧИЛИ КЪМ  http://shterevi.hit.bg/index.htm    newsm08  newsm57

ние отиваме там от събота, с две приятелски семейства сме. Grinning

# 248
  • Sofia
Приятно изкарване ви пожелавам,аз както вече казах имам огромна слабост към Ахтопол и неговите бунгала,какви купони само стават там Simple Smile Това е едно от малкото местенца на морето ,което все още се предпазва от снобарщината.В близките години не съм ходила на плаж там,но преди беше хубав и имаше много голяма неплатена зона.

# 249
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile Искам да попитам мамите, които вече са разгледали офертите на хотелите за това лято .... търсим си хотел по южното Черноморие....  да е или all inclicive или само със закуска и вечеря. Цената да е 50-60 лв. на ден. Ако сте попаднали на такъв хотел моля да споделите !

# 250
Прочети темата от началото - има доста предложения.

Ева - какво е това море 5 дена - от които единия е път? Не ми звучи разумно. Като цяло мисля, че за 70лв на ден спокойно може да се наеме студио, което да е достатъчно широко за двете деца. Миналата година в хотела, в който бяхме - 60лв на ден - стаята беше огромна просто, спалня огромна плюс разтегателен диван и още сума ти пространство и на самия пясък при това в пиковия сезон - 10ти юли.

# 251
  • София
Ева - какво е това море 5 дена - от които единия е път? Не ми звучи разумно. Като цяло мисля, че за 70лв на ден спокойно може да се наеме студио, което да е достатъчно широко за двете деца. Миналата година в хотела, в който бяхме - 60лв на ден - стаята беше огромна просто, спалня огромна плюс разтегателен диван и още сума ти пространство и на самия пясък при това в пиковия сезон - 10ти юли.
Лично нашето море тази година ще е за 10 дни(засега) за 1040 лв,Ултра ОлИнклузив,Безплатна допълнителна двойна стая за децата,от 24 юни до 4 юли.
Пътят ни е 5-6 часа...
Има вариант да продължим още няколко дни,но в друг хотел,стига да намеря места отсега.
Живи и здрави да сме само и да случим на хубаво време! Grinning

# 252
Именно - хем рано, извън сезона - пък цената двойна, та как ще се вмести мамата назд - дето пита - в 500лв?
На Албена си е рано от 24ти, ама вие си знаете, водата е ледена още.

# 253
Здравейте и от мен Simple Smile Искам да попитам мамите, които вече са разгледали офертите на хотелите за това лято .... търсим си хотел по южното Черноморие....  да е или all inclicive или само със закуска и вечеря. Цената да е 50-60 лв. на ден. Ако сте попаднали на такъв хотел моля да споделите !

Хотел "Поморие" Слънчев бряг. 910лв апартамент ол инклузив за трима за 7 дни.

# 254
Абе четете ли - жената пита за 50-60лв на ден  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт