Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 428
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Не съм писала  Laughing
http://vladimirovbg.com - тук ще сме.
Снощи се обадих да видя дали има свободен апартамент и да запазя /но не съм предплащала/. До 26-и има свободни места, така че на 26-и най-късно си тръгваме и ви предаваме щафетата  Joy

# 331
Тази година наблюдавам че има много изгодни оферти. Сега например в сайта на визит има оферта за албена до края на юли за 12 лв. нощувка със закуска в хотел. Което е на цената на квартирите че и по- евтино. Незнам как да сложа линка за да видите и вие. Сега ще пробвам ако не успея просто се разровете в сайта. Като го отвориш и излиза като топ предложение на седмицата. Хотела се казва Алтея.

# 332
Не, че правя реклама, просто ми се видя изгодно. За условията не знам как са, но за тази цена. гледам даже че има включено и шезлонг и чадър. Дано съм Ви била полезна.

# 333
Val27, предложението е наистина добро, но в Албена аз специално ще отида само АИ. Ако тръгнеш да си плащаш за храната ще излезе мнооооооооооого неизгодно. А имаш ли 2 диванета, едното от които се тръшка за всичко каквото види - направо ще се разориш. Аз затова заложих на Приморско. Освен това в началото на сезона в Албена е по-хладничко. 
А предложението за Дивата лоза така ме вдъхнови, че сигурно септемврийското ни моренце ще е именно там  Peace

# 334
Ох, как ми вкарахте и на мен мухата с туй Поморие. Супер е за едно септемврийско моренце без деца.   Mr. Green  Peace

# 335
  • sofia
Супер е за едно септемврийско моренце без деца.   Mr. Green  Peace
Това ми е мечта  Crazy
Ама няма кандидат-гледачи за уикенд, какво да си говорим за 5-7 дни

# 336
Ние двамата сме без дете, ама пак не мога да се организирам  Crazy
Нашите 500 лв трябва да включват и храната, а най-добре и пътните. Laughing
Полезна тема, набелязах си някои неща.

# 337
Ако си резервирате нощувка по 30-35лв двойна стая, за една седмица са не повече от 210-245лв. Закуската с кафето ще ви е 10лв примерно, обядът пак толкова, защото се предлагат почти навсякъде обедни менюта - супи и манджи на по-ниски цени. За вечеря в заведение - да кажем 20тина лв скромно. Значи дневни 40лв - приблизително 280лв. Събрани с нощувката - правят около 500лв. Но пътят отделно, предполагам не повече от 60-70лв.

# 338
И аз така ги смятам, надявам се да ми излезе сметката  Blush
Така или иначе аз дори не ям много, само салати, по мои спомени по нашето крайбрежие почти не се готви за вегетарианци, така че...
Ама знае ли човек, може да са се променили нещата за 6 години, от както не съм стъпвала на морски бряг.

# 339
Абе то принципно салатите са по-скъпи от готвеното май. По южното Черноморие цените са си като тук в София. Но примерно миналата година на Китен супите бяха по 2 до 3лв, готвеното беше по 3-4лв. А салатките винаги са си по 3-4-5лв. Но ако хапвате на крак - сандвичи, катми, дюнери, пици и тн или си пазарувате от някои магазин - ще ви излезе още по-евтино. Така ще ви остават пари за по едно питие вечер например  Wink

# 340
Мерси за идеите! Ще се похваля като си харесаме местенце Hug

# 341
Избрали ли сте поне мястото?

# 342
Мислех, че сме избрали, около Бургас. С такова впечетление ме остави снощи.
Сега ме сюрпризира с въпроса какво му било на северното черноморие.
Но аз не се заяждам за такива неща, така че където си хареса. Blush

# 343
Значи той ще избира, така ли? Е, тогава кво го мислиш  Wink
И на мен ми се е искало винаги някой да избере и да ме заведе - ама не, моя е толкова неолиентиран, че винаги аз търся и избирам, като добавим и за капак приятелите ни - все ми звънят да питат избрах ли, никога те...съдба  Crazy

# 344
Абе малко офф от темата, ама търся оферта за Сандански за малко пари от 12-13 до 18 юни, ама там много скъпо бее, по-евтино ще ми излезе на морето
Някой ако има предложение, да свирка
За справка- 2 възрастни и 2 деца  Tired

Общи условия

Активация на акаунт