Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 68 865
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Ронкис, имате ли в Несебър къде да паркирате? Оказа се, че там на повечето места искат 10 лева на ден за колата.

# 316
# 317
http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=8134

45лв до 12,07 за УОИ, с безплатни деца. Най-изгодното до момента, което съм срещала.

Видя ли долу с червените букви какво пише?

Видях, но ако си с 1 дете не пречи предполагам да си в икономична стая. Ще стоиш на бара да пиеш "Бейлис" и "Джак даниълс"

# 318
А те влизат ли в ол инклузива?

# 319
  • София
Ронкис, имате ли в Несебър къде да паркирате? Оказа се, че там на повечето места искат 10 лева на ден за колата.
Мисля,че няма да има проблем,т.к. къщата не е в самия град,а по в края....

# 320

Да, понеже е ултра ол инклузив - с вносни напитки.

# 321

А това целозневно ли е или само в посочените часове? Не съм ходила на ултра и затова питам.

# 322

А това целозневно ли е или само в посочените часове? Не съм ходила на ултра и затова питам.

Мда , управителя на нашия хотел ни каза, че бара на ултра ол инклузива ще работи 24 часа от тази година.   Mr. Green Whistling

# 323

ние отиваме там от събота, с две приятелски семейства сме. Grinning

[/quote]

ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВО ВРЕМЕ И СЕ НАДЯВАМ ДА СПОДЕЛИТЕ ВПЕЧАРЛЕНИЯТА СИ!  sun

# 324
  • сред люляците
Здравейте!
Бих искала да попитам някой има ли отзиви за този хотел в Поморие? http://www.bulrest.com/pomorie/index.php?cID=1&oID=1416 Цените за юни са добри.

# 325
  • София
Изглежда доста добре и цената за 45лв. на стая двойна в средата на сезона е много добра.Ще чакам отзиви и аз за този хотел.

# 326
  • сред люляците
Аз направих резервация за студио от 25-ти юни. Ще видим как ще е. Peace Цената е 45 лева, а за юлските нощувки ни направи отстъпка.

# 327
# 328
Viliko, последното ти предложение много ми хареса. Толкова красиво и потънало в зеленина - дали ще е такова и на място? Ние в събота заминаваме за Приморско и решихме да заложим на най-евтиния вариант за нощувка за сметка на по-дълъг престой. Живот и здраве и хубаво време - ще стоим 2 седмици.

# 329
Къде на Приморско, ако си писала - сори, ама не помня вече. И ние отиваме ама от 27ми Laughing

Общи условия

Активация на акаунт