Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 400
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Моля помагайте! Копвам си поста от една друга тема, в която само 1 момиче ми отговори Sad

Ще водя една приятелка от Англия за пръв път на БГ черноморие за 3 дни някъде около Бургас! Искаше ми се на ол инклузив, но поради цените май ще се откажа. Та ако имате впечатления от хубава къща за гости/малко хотелче с нови/реновирани стаи, с климатик, хладилник и въобще да е чисто и комфортно НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100М от ПЛАЖА моля споделете!!! Предварително много благодаря!  bouquet

ПС става въпрос за периода 2-5 юли, ако това въобще има значение...

# 406
Заведи я в Несебър, ще и хареса  Peace Изборът на хотели и апартаменти  е голям.А за ол инклузива , за нашето семейство е по-евтиния вариант, защото си пийваме алкохол  Embarassed

# 407
Резервирах Владимирови за 10 дни.
Но сега се чудя с какво да пътуваме?
Нещо прясно за автобусите знаете ли?
Цената за мен двупосочно е 50лв.,но няма никакво инфо за детския билет - ако някой знае,моля пишете Peace

# 408
И ние мислехме за рейс.За 4 ни излиза около 150 лв.В Биомет двупосочно е 58 лв а детски 42.
Насй добре се свържи с Автогарата и разпитай Peace

# 409
Аз лично не бих пътувала никога с дете и рейс. Може би защото съм се напатила, че нито аз - нито малкия - го понасяме. Пътуваме винаги с влак. Отиване и връщане до Бургас е 38лв на човек плюс по 10лв за легло - тоест общо 58лв. Малкия спи на едно легло с единия от нас, достатъчно удобни са. Тръгваш в 11, спиш си, будят те сутринта в Бургас - отпочинал и свеж. Не губиш нито ден, нито е неудобно. А 7 часа на една седалка...

# 410
Вилико, проблема ми е,че съм сама и пристигайки в Бургас,ще трябва да мъкна и дете и багаж по маршрутки до Приморско.
Иначе предпочитам влак - пътувах така с голямата преди години,но на гарата ме посрещна зет ми и нямаше проблеми.

# 411
Е, какво толкова ще мъкнеш като жх гарата и авто-гарата са една до друга - 50 метра. Слизате от влака, бавно, спокойно, пиете по кафе, сокче, закуска примерно и се мятате на маршрутката. Хората помагат и при слизане от влака и при качване в маршрутката - не бих се притеснявала от това.

# 412
  • sofia
Вилико, проблема ми е,че съм сама и пристигайки в Бургас,ще трябва да мъкна и дете и багаж по маршрутки до Приморско.
Иначе предпочитам влак - пътувах така с голямата преди години,но на гарата ме посрещна зет ми и нямаше проблеми.
Ако детето не е под 3 годишно (в смисъл да трябва да го носиш), не виждам проблем.
Аз последно пътувах с автобус сама с големия ми син, беше на 10 месеца, не ходеше, беше с памперс и нямаше проблем с ядене, спане, WC и разхождане из автобуса.

# 413
Съгласна съм, че варианта с влака е по-удачен. Преди години и аз така съм пътувала до Созопол, слизаш от гарата на Бс и маршрутките те чакат.  Laughing

# 414
Детето е на 4,5г. - с влак е по-удобно,разбира се!
Притеснява ме пътя Бургас-Приморско.

# 415
Момичета, здравейте.
Много хубава темичка и ще я изчета цялата, че и мен ме вълнува въпроса за моренце на достъпни цени.
Ходил ли е някой тук http://komplex-viktoria.com. Видях линка в темата. Дайте отзиви. А сега се връщам да чета.

# 416
Лошото на това е, че е  извън всякакво селище и няма плаж - тоест скалист е и не е охраняем. Ако сте компания с коли - няма проблем предполагам да ходите наблизо..но къде наблизо - в Албена абсурд - по-скоро към Балчик  Thinking

# 417
Избирахме, избирахме и моят човек се спря на една виличка, в която е ходил преди няколко години.
Ето тук: http://www.vila-sinemorska-dubrava.hit.bg/
Цени в сайта няма, обадих се, питах за август, казаха ми до 20 - 35 лв за двойна стая, след 20 - 30 лв за двойна стая.
Попитах ресторанти има ли наоколо, той каза "Е, ресторанти е силно казано, но има къде да се хапне, то селото е малко диво"  Crazy
Само да не трябва да си сея домати сама, иначе малки капанчета ще се преживеят.
Сега отивам да резервирам Simple Smile Sunglasses

# 418
  • София
Само да споделя, че от 1 юли в къща Владимиров всичко е заето, макар че имах нагласа за там, а и отзивите от Queen L са добри, днес говорихме. Обадих се за резервация в квартира Краси и Любо, жената беше много любезна (естествено), оказа се, че почти ми е съседка и довечера ще се видим. Стая с три легла- 30лв., мисля, че е добре.  Hug
Момичета, оказа се, че при Краси и Любо няма никакви удобства, освен санитарния възел към стаята и хладилник, няма дори ТВ, а мъжа ми сега е с претенциите да е с климатик, че едвам се издържало иначе. Спрях се на тази, стая 2+1 е 35 лв, с климатик, хладилник, тв, тераса с гледка към морето. Дотук добре, но ме притеснява фактът, че може да е доста шумно. Аз в Приморско за първи път ще ходя, но от прочетеното във форума и показанато на картата в близост до южния плаж и главна улица, незнам дали да капарирам... Моля тези, които са били там да споделят. Има квартири и в северната част, но стаите с климатик са 50 лв. Помогнете ми да взема решение, моля ви!  Praynig

# 419
А, те много често не споменават, че за климатик трябва да доплатиш още 5-6 лв например, и те сюрпризират на място. Така, че  е хубаво да се уточнят тези неща предварително.

Общи условия

Активация на акаунт