Снимки на вашата коса

• 121 340
  • 655
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
dessitto, наистина изправена дори и като се начупи поне не е толкова бухнала моята. А пробвала ли си да я сплиташ на плитка преди сън. Аз моята така я правя и на сутринта е по-прибрана. Избягвам да я изправям, за да не се изсуши много и да цъфне, въпреки че не е боядисвана, не ползвам стилизанти и е здрава. Даже гледам да я оставям да съхне сама след миене. Но и ръце нямам да я изправям сама, до кръста е. 

# 226

Жестока коса!   bouquet
Този блясък от балсама ли е който ползваш или са ти сложили нещо в салона?

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 14:54 от djolii

# 227
  • София
djolii Нямам идея какво ми слага фризьора, знам че позват продукти на Лореал, ама какво точно незнам.  Confused
Мисля, че освен шампоан и балсам ми слага и за термо защита и едно друго за по-лесно разресване мисля. Озорих го човека, хем се реши трудно и тежи, чак ми вика как я носиш тая тежка коса.
Yulichka Аз нямам нерви винаги да я оставя да съхне сама отнема 7-8 часа понякога най-малко. И моята беше до кръста, но с пресата свикнах да я изправям. Вярно отнема около час ама поне не я къпя много често. Честно казано не забелязвам да ми се изсушава косата и повече да цъфти сравнение с преди когато не я изправях.

# 228
Аз в момента съм така:  issabella13 at 2010-11-18 

# 229
  • София
Eто ме и мен

# 230
# 231
# 232
http://www.album.bg/tralala465/images/26222918/ С тези ролки става много бързо и лесно. Wink

# 233
http://www.album.bg/tralala465/images/26222918/ С тези ролки става много бързо и лесно. Wink

а от къде да си ги купя Sad живея в малък смотан град  Cry

# 234
Поръчай си ги от e-bay

# 235
# 236
djolii Нямам идея какво ми слага фризьора, знам че позват продукти на Лореал, ама какво точно незнам.  Confused
Мисля, че освен шампоан и балсам ми слага и за термо защита и едно друго за по-лесно разресване мисля. Озорих го човека, хем се реши трудно и тежи, чак ми вика как я носиш тая тежка коса.
Yulichka Аз нямам нерви винаги да я оставя да съхне сама отнема 7-8 часа понякога най-малко. И моята беше до кръста, но с пресата свикнах да я изправям. Вярно отнема около час ама поне не я къпя много често. Честно казано не забелязвам да ми се изсушава косата и повече да цъфти сравнение с преди когато не я изправях.

dessitto ако е удобно можеш ли да ми къде се подстригваш?  Hug

# 237
Djolii,Мария-Магдалена,извинете ме милички за забавения отговор........боята е MATRIX/може да те боядисат във всеки салон,който работи с тази марка/,а цвета е MOKA Peace Flutter

# 238
  • София
[/quote]

Надявам се да не се приеме като реклама, ако е ще го изтрия. При Иван в салона на Чиликови близо до Южен Парк. Подстригване и изправяне ми взима 30лв.  Peace Ако искаш телефон пиши ще ти го дам.

# 239

Надявам се да не се приеме като реклама, ако е ще го изтрия. При Иван в салона на Чиликови близо до Южен Парк. Подстригване и изправяне ми взима 30лв.  Peace Ако искаш телефон пиши ще ти го дам.
[/quote]

dessitto Ще ти бъда благодарна за телефона!   bouquet
За Иван ли е най-добре да си запиша час? Искам да ми обере връхчетата, но буквално само връхчетата!

Общи условия

Активация на акаунт