Снимки на вашата коса

• 121 216
  • 655
  •   1
Отговори
# 360
http://prikachi.com/images.php?images/178/3962178G.jpg    ето една и от мен .Здравейте банда наскоро  я боядисах от черна станах пак блонди  newsm78 .

# 361
Деси, и аз да те похваля, косата ти е страхотна!  Hug
sicility, косата ти изглежда здравичка, имайки предвид цвета. Супер сте!

# 362
elinor1985 ,мерси много.  bouquet с порфесионална боя на Лореал ме правят,не знам номер. Embarassed

# 363
Eто и моята перушина Simple Smile
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/395215_3 … 4_669420309_n.jpg
Сега е моментът да поискам съвет за бална прическа, защото не знам какво може да се направи от моето нещо Laughing

# 364
  • на североизток от Рая
Eто и моята перушина Simple Smile
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/395215_3 … 4_669420309_n.jpg
Сега е моментът да поискам съвет за бална прическа, защото не знам какво може да се направи от моето нещо Laughing

Толкова си нежна. Hug Заложи на естественото. Не се прави на фолк звезда.
 Дъщеря ми също ще е абитуриентка. Има много дълга коса. И на нея това препоръчвам.
 Толкова  сте красиви като сте естествени.  Heart Eyes

# 365
Благодаря Grinning О, изобщо не съм си и мислела да съм като фолк-звезда (с онези изкуствени букли и тупирани като папагал). Проблемът ми е само в дължината на косата. Сглупих да я отрежа, а беше дълга. За плитка почти не става, а искам да е някак по-прибрана, защото роклята ми е с голи рамене.

# 366
Мед и канела, нещо такова си представям аз за твоята коса. Simple Smile

# 367
Здравейте и от мен,красиви коси много в тази тема Simple Smile
Реших да постна нещо и от мен   love001
Тази снимка е правена по време на бременността.Тук косата ми е дълга,филирана,с обем отгоре

А тази снимка я направих преди 2 дни,именно заради темата Simple Smile подстригана съм на каре,придала съм леко обем с пресата отдолу

Момичета моля ви за съвет,това е естествения цвят на косата ми,но бих искала да го сменя ... мислях си за медно,рубинено или нещо като патладжан  Mr. Green
Като цяло не зная още какво искам,но имам нужда от промяна,а не знам дали няма да сбъркам с цвета.
Снимките не са с добро качество затова ще добавя,че кожата ми по принцип е доста светла(но пък лятото бързо хваща бронзов загар),очите ми са кафяви.
Обожавам медните нюанси,гардероба ми е в главно в кафяви,бежови,сиви и маслено зелени цветове,така обичам да се нося...
Таа за това се чудя да избеха ли нещо между медно и тъмно русо,дали няма да стане някак постно  newsm78

# 368
# 369
taamaraa какъв цвят е косата ти тъмно кестенява или черна нещо немога да я определя така на такава светлина.. много е хубава чудесна коса..

# 370
Много благодаря:)
Косата ми се води кестенява, нито светло кестенява, нито тъмно кестенява.
Наистина, сега и аз като гледам снимките, на всяка отделна е с различен цвят, но е заради светлината.

# 371
  • Бургас
Сана Фейри, естественият цвят доста добре ти стои, но щом искаш промяна - едно наситено червено ще отива на цветовата гама на дрехите ти. Особено на маслено зеленото и сивото. Щом си беличка, и на кожата ти ще стои добре червен цвят. Но ако ще е червена, насочи се към хубаво наситено червено. Не мога да видя цвета на веждите ти, но виждам, че не са много плътни, така че дори и да са черни, няма да контрастират чак толкова с червената коса, би могла да ги подчертаваш с тъмнокафяв молив и да се получи естествено.  
Да, медно русото и тъмно русото са постнички в сравнение с червеното, но всеки цвят си има чар, стига да е добре подбран и добре осъществен на косата.  Peace
Мед и Канела, прическата на Анджелина е за по-зряла жена (Ан Шърли  Peace ), ти си съвсем младичка - още дете. Твоята коса ще стои страхотно с естествени къдрици. Нещо подобно ще е чудесно за бала, в комбинация с хубав ненатрапващ се грим и красива рокля: http://www.celebritiesheight.com/wp-content/uploads/2011/07/Beren-Saat.jpg   Flutter

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 12:38 от Yulichka

# 372
# 373
# 374

Уау!!! Това се казва коса. Цвят, дължина, гъстота... Heart Eyes Страхотна  newsm10 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт