Снимки на вашата коса

• 121 225
  • 655
  •   1
Отговори
# 345
viva, според мен също ти стоят добре и двата цвята.  Peace

Деси,  Shocked, разкошна коса.  Flutter

# 346
Деси8313-разкошотия е косата ти HugПриказка си мила  bouquet

# 347
vaiolina, кой номер и коя боя е тъмният цвят?

# 348
vaiolina, кой номер и коя боя е тъмният цвят?

IGORA Royal на Schwarzkopf номер 7.0 (заради русото отдолу с цел щадене, долната половина фризьорката ми я боядиса с безамонячна от същата серия, но номер 7.1) Simple Smile

# 349
  • София
Благодаря Ви момичета!

....вчера бах на фризьор за офовмяне, като изрично обясних, че не желая повече от 4 -5 см. да махне.....
ако Ви покажа в момента до къде ми е косата ще Ви стане мъчно!

Просто съм безкрайно разочарована, не заная как ще се гледам 5 месеца.

Извинявам се, че писах тук.... сега ще пиша и др. тема.

# 350
Благодаря Ви момичета!

....вчера бах на фризьор за офовмяне, като изрично обясних, че не желая повече от 4 -5 см. да махне.....
ако Ви покажа в момента до къде ми е косата ще Ви стане мъчно!

Просто съм безкрайно разочарована, не заная как ще се гледам 5 месеца.

Извинявам се, че писах тук.... сега ще пиша и др. тема.
Ако знам коя те е постригала,с удоволствие бих и наритала задника Twisted EvilЩо за хора са тия в салоните бе...колко момичета вече ги чета тук,уж отиват само за връхчета и се прибират със скъсена с 10 санта коса Twisted Evil
Завидяла ти е гадината гадна CloseЕй сега много се ядосах #Cussing out
Нищо сладка....пак ще порасне...ти и нула номер да си пак ще си хубава Hug Hug Hug

# 351
  • София
Аз съм забелязала, че повечето фризьори  Tired като видят дълга коса, дай да я пострижем, ако е по-гъста и буйна - хайде да я филираме, ако е светла - ауу, как ти отива по-тъмно. Tired

# 352
http://prikachi.com/images/506/3945506B.jpg
Дългата коса и на мен ми е "фикс идея", така да се каже, но нещо много бавно расте сякаш ...

# 353
  • на североизток от Рая
http://prikachi.com/images/506/3945506B.jpg
Дългата коса и на мен ми е "фикс идея", така да се каже, но нещо много бавно расте сякаш ...

Красота!  Hug Какъв лъскав и здрав косъм има косата ти!

Деси, ти си прекрасна независимо от косата. А пък тъй наречената фризьорка определено ти е завидяла за прекрасната коса. Сега заслужава една антиреклама за награда. Ти не реагира ли още в салона? Егати фризьорката? Доядя ме много. Аз съм с тънка и средно дълга коса. Обаче ми свиди всеки милиметър от нея. Стриктно наблюдавам колко ми режат.

# 354
Благодаря:) на снимката косата ми е на две следмици, горе-долу, след боядисване и бях черна, сега цветът се поотми, за щастие и съм тъмно кестенява.
http://prikachi.com/images/603/3945603y.jpg - тук е от преди повече от година, с естествения ми цвят.
http://prikachi.com/images/608/3945608e.jpg - лято 2009
Иначе..не знам въобразявам ли си, но косата ми е подстригана на етажи и имам чувството, че само най-горният пласт расте Mr. Green отдолу дължината като че ли не помръдва  Crazy

# 355
Аз съм забелязала, че повечето фризьори  Tired като видят дълга коса, дай да я пострижем, ако е по-гъста и буйна - хайде да я филираме, ако е светла - ауу, как ти отива по-тъмно. Tired

Точно CrazyАман от фризьори!

Тамара-ти на всяка снимка си различна LaughingХубава косица...но не бих търпяла такава грива на главата си Crazyнемам нерви за това нещо Mr. Green

# 356
мм, различна? в смисъл?
косата ми далеч не е грива..Simple Smile)) сега, както е етажирана сякаш имам 5 косъма на главата си..
всъщност косата ми е като на първата снимка, която пуснах.

# 357
# 358
  • София
Освен на снимка съм я виждала и на живо,имаш много хубава коса!Все се каня да те питам изправяш ли си я или ти е естествено права?

# 359
Много ти е хубава косата, а и ти GrinningХаресва ми и цвета, с какво постигаш това русо?

Общи условия

Активация на акаунт