Снимки на вашата коса

• 121 235
  • 655
  •   1
Отговори
# 330
Не ми е ясно защо са ви коси до кръста newsm78на мен лично не ми харесват, но може би защото аз съм на късо каре WinkБГ какана 09.месец косата е доста изтощена, но на последната снимка е хубава Peace
Моята е много светло изрусена и расте много бързи и не и се радвам, защото корена ми на 10 дни се вижда доста Sad
Аз също не го разбирам... може би, защото и аз съм с каренце  Mr. Green
Дългата коса никога не ми е била цел. Дори до скоро бях, но при мен не се получава добре - косата ми е много тежка и като е дълга, губи обем и ... не стои добре. Държа единствено косата ми да е здрава, косъма да е бляскав и да няма цъфнало. Редовно ходя на фризьор. Отвратително ми е да видя дълго опърпана коса... Сори за офф топика, момичета. Страхотни коси показвате!

# 331
  • София
Не ми е ясно защо са ви коси до кръста newsm78на мен лично не ми харесват
На мен пък много ми харесват дълги коси (максимум до кръста) но нямам възможност да имам такава,косъма ми не го позволява,не изглежда добре като е дълга и колкото и да съм любителка на дългите коси предпочитам средна дължина до под раменете но добре изглеждаща,отколкото да си сбъдна мечтата за дълга коса,но да прилича на ... метла

# 332
Благодаря ти мила ами да два пъти сменях цвета на косата ми. Първите няколко снимки са с естествения ми цвят обаче лятото първо се боядисах  кестенява с шампоан оцветител, а сега съм бордо пак с оцветител. Simple Smile Как мислите че ми отива повече и нормално ли е за една година толкова да ми е пораснала косата или е малко? Благодаря ви предварително Simple Smile
Сега ми е такава
http://prikachi.com/images/339/3921339D.jpg
http://prikachi.com/images/317/3921317Z.jpg

Че как да не е пораснала,чак ти завидих Mr. Green Моята расте толкова бавно,може би две години ще са ми необходими да достигна такава дължина каквато си постигнала ти за една Sick

Мила, ами всичко изисква много грижи!! Аз въпреки че всяка седмица си изправям косата с преса поне един път, се радвам на здрава коса, но не мога да отрека,че се грижа много за нея. От около година прилагам маската с Тривитаминол [през няколко месеца] и ползвам масла стимулираши разтежа на косата {сега ползвам рициново и зехтин} Simple Smile Иначе общо взето това са грижите. Не я клепотя със скъпи шампоани и маски, най вече си правя домашни Simple Smile Иии никаква хининова вода-пълни лъжи!! Ако чакате на някаква вода с безизвестен произход да ви оправи косата се лъжете..тва си е чиста водица и не съм я ползвала от година сигурно ;dd Само на 16 години съм но зная  много за това, как да се грижа за косата си да бъде здрава и повечето дължа на вашия прекрасен форум Simple Smile Благодаря ви, че ви има !! Simple Smile Ако имате въпроси-питайте, с удоволствие ще ви отговоря Simple Smile

# 333
явно не съм споменала-косата ми е нещото от малкото неща ,които харесвам в себе си Mr. Green Според фризьорката ми имам коса за три глави Crazy Единственият минус (според мен) и е че расте бавно.Не полагам никакви специални грижи Naughty Според мен си е ген.Или имаш хубава коса или нямаш.. и да се скъсаш да се грижиш за нея ако имаш два косъма на главата си няма да станат повече Mr. Green

# 334
С последния пост  не съм много съгласна Naughty
Ако я изрусяваш както мен на 3 седмици и използваш само шампоан от супермаркета какъвто и да ти е гена ще се скапе косата.Професионалните продукти когато са правилно подбрани се отплащат PeaceДомашните маски са ми малко безсмислени и никога не съм си правила, а това с Травитаминола е ShockedНе бих си сложила препарат за животни на главата, чудно ми е как едно 16г. момиче се решава, за маслата съм за PeaceВсеки сам си знае, но аз съм за качествената козметика и редовните грижи.

# 335
Да наистина зависи и колко е третирана косата  Peace Естественно ако се боядисва се изсушава и трябва да се полагат някои и други грижи за нея  Peace

# 336
Ако я изрусяваш както мен на 3 седмици и използваш само шампоан от супермаркета какъвто и да ти е гена ще се скапе косата.Професионалните продукти когато са правилно подбрани се отплащат PeaceДомашните маски са ми малко безсмислени и никога не съм си правила, а това с Травитаминола е ShockedНе бих си сложила препарат за животни на главата, чудно ми е как едно 16г. момиче се решава, за маслата съм за PeaceВсеки сам си знае, но аз съм за качествената козметика и редовните грижи.

Абсолютно съм съгласна! Спред мен го има и момента, при който от две коси, еднакво третирани, едната ще е по-податлива на изгаряне, окапване и т.н. След 10 години изрусяване косата ми се оказа учудващо издръжлива, но откакто минах на по-тъмни тонове, ефектите от русото са очевидни и сега давам 5 пъти повече пари за шампоани, маски и прочие за възстановяване. И в крайна сметка - малко са жените (или по-скоро ги няма), които имат цвят на косата, за който са мечтали цял живот и сутрин като станат прическата им е неповторима (в добрия смисъл). Затова са създадени всички възстановяващи продукти - за да си угаждаме на прищевките всеки ден да сме различни и после да си ги купуваме  Party
Ето ме и мен в два варианта  Simple Smile

# 337
  • София
- изправена

- естествена

Поздравления за красивите  коси на всички Ви!!!   bouquet
Simple Smile  

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 12:43 от Dessi_8313

# 338
Dessi-страхотна коса имаш  Heart Eyes

# 339
  • София
Dessi-страхотна коса имаш  Heart Eyes

Благодаря !   bouquet

# 340
  • Бургас
Dessi_8313 Heart Eyes Много е хубава и на двете снимки - като слънце си. Изправена е много красива, а още повече би била според мен, ако ги няма вафличките - класически права коса, гъста и с разкошен цвят.
viva2301, светлорусото сякаш повече ми харесва. Хубава ти е косата и в двата варианта.  Flutter

# 341
Благодаря ти, Yulichka   bouquet Както казват русото си е русо, но грижите за толкова светли тонове след 10 години станаха непосилни, затова се наложи да скъся и дължината драстично  Confused

# 342
 Viva, с тъмния цвят ми харесваш повече. Много естествно стои и ти отива! Simple Smile

# 343
  • В полите на Пирин планина
Viva, с тъмния цвят ми харесваш повече. Много естествно стои и ти отива! Simple Smile

И моето мнение е такова  Peace

# 344
Viva, много ти отива и с двата цвята PeaceАз съм блондинка и съм пристрастна, но и тъмния цвят е супер.
Dessi_8313 , аз и в темата за блондинките съм ти виждала косата и за мен е страхотна Hug

Общи условия

Активация на акаунт