Снимки на вашата коса

• 121 289
  • 655
  •   1
Отговори
# 315

А това е моята прекрасна  коса ! Sunglasses

# 316

А това е моята прекрасна  коса ! Sunglasses
Наистина е прекрасна ,ще споделиш ли повече относно грижите за нея ? Blush

# 317
^ Страхотна е наистина! И аз се присъединявам към горния въпрос Simple Smile

# 318
# 319
Velours Noir, много е красива!  Heart Eyes

# 320
Точно преди една година отидох на фризьор да ме подстриже на пластове и ето колко късо ме направи, а имах коса дълга до кръста... Sad
След това си поставих за цел да не я режа повече и да я пусна отново дълга и ето резултатите Simple Smile) Подстригвала съм и само един път цъфтежа от тогава-през април и мисля вече другия месец само да ида да ми хванат цъфтежа силно се надявам другата година по това време косата да ми е пораснала вече до кръста Simple Smile)

05.01.2011 година

06.02.2011

12.02.2011

03.03.2011

20.04.2011

13.09.2011

22.09.2011

01.10.2011

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 18:37 от Tatti

# 321
  • София
BG_kaka,хубава ти е косицата,последната снимка най-ми харесва.Май няколко пъти си сменяла цвета Simple Smile

# 322
BG_kaka,хубава ти е косицата,последната снимка най-ми харесва.Май няколко пъти си сменяла цвета Simple Smile
Благодаря ти мила ами да два пъти сменях цвета на косата ми. Първите няколко снимки са с естествения ми цвят обаче лятото първо се боядисах  кестенява с шампоан оцветител, а сега съм бордо пак с оцветител. Simple Smile Как мислите че ми отива повече и нормално ли е за една година толкова да ми е пораснала косата или е малко? Благодаря ви предварително Simple Smile
Сега ми е такава

http://prikachi.com/images/317/3921317Z.jpg

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 18:57 от AnMary

# 323
# 324
BG_kaka, трудно е да ти кажем как ти отива повече, защото те виждаме в гръб. Само една снимка е в лице. Няма как да се прецени.
Косата ти видимо е порастнала. Нормално е за една година.

# 325
Благодаря ти мила ами да два пъти сменях цвета на косата ми. Първите няколко снимки са с естествения ми цвят обаче лятото първо се боядисах  кестенява с шампоан оцветител, а сега съм бордо пак с оцветител. Simple Smile Как мислите че ми отива повече и нормално ли е за една година толкова да ми е пораснала косата или е малко? Благодаря ви предварително Simple Smile
Сега ми е такава

http://prikachi.com/images/317/3921317Z.jpg

Че как да не е пораснала,чак ти завидих Mr. Green Моята расте толкова бавно,може би две години ще са ми необходими да достигна такава дължина каквато си постигнала ти за една Sick

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 20:21 от Tatti

# 326
  • София
Моята коса за 10 месеца е пораснала точно 13 сантиметра.

# 327
понеже се боядисвам и виждам как расте ooooh! Сигурно за около три месеца  2см ooooh! ужас..На мъжът ми пък му расте ужасно бързо и си завиждаме взаимно един на друг Mr. Green Той съответно желае да е като мен за да не му се налага да посещава фризьора на около 3 седмици,а аз си мечтая да ми расте косата с такива темповека като неговата Tired

# 328
  • София
Той съответно желае да е като мен за да не му се налага да посещава фризьора на около 3 седмици,а аз си мечтая да ми расте косата с такива темповека като неговата Tired
Несправедлива е природата  Simple Smile И аз завиждам на моя за косата,ако беше жена щеше да се радва на страхотната си коса,дано ако имаме момиченце един ден вземе неговата!

# 329
Не ми е ясно защо са ви коси до кръста newsm78на мен лично не ми харесват, но може би защото аз съм на късо каре WinkБГ какана 09.месец косата е доста изтощена, но на последната снимка е хубава Peace
Моята е много светло изрусена и расте много бързи и не и се радвам, защото корена ми на 10 дни се вижда доста Sad

Общи условия

Активация на акаунт