Цифричките зная,буквичките сричам,ФЕВРУАРче се наричам!

• 57 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Сега пък какво са тези протектори...
Свет кара само с каска Thinking
За лактите, дланите и колената Simple Smile.

# 121
именно . Ема иска сама да кара и има да пада. та закупихме и това докато се научи.

# 122
 Хооп и аз в темата...

Здравейте, момичета!  bouquet Hug
 Виждам, че обсъждате темите за превоз-ние за сега сме на тротинетка и велоспед, ама мрънкаме и за ролери...Не знам кое ще надделее, а до именния ден на Елена не остана много време....така, че трябва да решаваме.

Ако организирате виждане, свиркайте, ще следя темата.
 За сега поздрави и до скоро

# 123
ей веселка как така се появи Simple Smile купете ролери Ема си ги кара сама от първия ден - е пада на дупето 2-3 пъти ама така е , ще се учи Simple Smile и  колело много харесва да кара, само тротинетка нямаме Simple Smile

# 124
Анайс, ами ей така се появявам...после пак за дълго изчезвам...  Embarassed
 Момичета, канени сме на рожден ден на близначки-дайте идеи, моля... newsm78

# 125
какво да кажа освен да купите две еднакви неща Wink

# 126
Веси, не е задължително, може да купиш едно по - голямо и скъпо нещо. Например хубав хамак, люлка, батут или басейн, ако са в къща. Или пък оборудван аквариум /задължително питай родителите предварително обаче Mr. Green/

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 09:26 от Небесна

# 127
  • София
Мда, на аквариум въобще няма да се зарадвам.  Mr. Green

# 128
Е, Клеми ти може не, но децата Mr. Green

Но Дени също не им обръща вкъщи никакво внимание Embarassed Нали ние й подарихме такъв, но познавам деца на нейната възраст, които много ги обичат и ги хранят, и ги гледат, моето просто не е от тях Peace

# 129
  • София
Мими, при положение, че няма кой минутка да ме отмени с двата дивака само ми липсва аквариум за чистене. Пък и не съм им фен. Аз съм им обещала куче, но тогава, когато са достатъчно големи да го разхождат, къпят, хранят сами. На мен трето дете не ми трябва.  Joy

# 130
момичета знаете ли че юни месец започват записванията в някои училища за предучилищните групи за 2011-2012  Shocked вчера случайно се обадих в някои училища и това разбрах, направо не е за вярване. сега трябва да мислим с мъжа ми къде ни устройва да я запишем... за малко да изпуснем сроковете!

# 131
Да, Клеми, права си, у нас Митко го чисти и пълни, и храни, аз също съм пас, а за куче не искам и да помислям, това ще е яко чистене, и ще чака мен, косми и извеждане, не, не, не:)

А за училищата и аз почнах да разглеждам , засега май на 119 съм се спряла, в изток е, на много хубаво място, и се води математическо някакво уж, не знам. Ако някой чуе отзиви за него, да сподели моля Praynig. Но не за предучилищна, чак за първи клас...

Клеми,
сетих се, че ти искаше Никол да промени обстановката, може да я запишеш предучилищна в училище някое, което ти е удобно, без да е в първи клас Peace

# 132
119 ни е един от вариантите. кофтито е че ни е далече, на половин ден са и някой трябва да взима Ема на обяд. чудя се с Орлин и градкия транспорт дали ще успея, той не е приет никъде за градина. училищото е много яко, но съм запозната само с класовете след 4 нагоре. преди това незнам как е. харесала съм и едно училище с немски до нас, но започват още в предучилищните групи на цял ден - нещо което искам да избегна,нонезнам дали ще успея. имат тест за това дали детето ще издържи целия ден - някои познати майки са много доволни ама...незнам. харесала съм и още едно но в него нямапредучилищна , а искам да започне в училище предучилищната. а и мисля че за Ема е по добре френския от немски и изобщо незнам. имаме и квартално училище до нас което ми се вижда най разумно за 1-3 клас, но пък да я местя после...абе пак виждам колко е невъзможно без баби да се оправяш с две деца. вместо да ги запишем на по хубави места явно ще предпочетем най удобното.

# 133
  • София
Аз мисля да не правя компромис с училищата, но още не знам как. Ще трябва да работя само за себе си, друг вариант не виждам.

# 134
клеми изказването ти ме развесели Simple Smile и ние не искаме да правим компромиси ама не виждам как иначе. все пак ако измислиш ще чакам да споделиш. имаме позната накоято мъжа и работи за себе си и скоро ще фалира според нея защото е принуден да приключва в 16 часа работа и да почва да взима децата от градина и училище. те имат пари и не ги мисля но исках  да кажа че май и така не става.

Общи условия

Активация на акаунт